reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Misiówka no żartujesz....tak apropo to Twoja córeczka jest cudowna...zreszta jak wszystkie nasze maluszki:))) i pieknie sie usmiecha....Mariczka narazie się podciąga sama jakby brzuszki do połowy robiła,a jak tylko dam jej raczki to siada....ale sama to chyba potrwa zanim usiądzie..... hahah

U nas podobnie....:tak::tak::tak:

reklama
Mari właśnie pisała na komputerze i go mamie wyłączyła.....hahaha
Madziu my tez mamy zdolne babeczki....:)\\ w ogóle moja mała łapie i ssie co popadnie teraz moj nadgarstek....:sorry::-D:-D:-D

Oj a My wrocilismy ze spacerku ufffffffffffffff jest tak slicznie , goraco :-D:-D:-D az mi sie zachcialo na trawce rozlozyc i polezec ale gapa kocyka nie zabralam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

teraz Fifi spi a ja oczywiscie pierwsze co zrobilam?????? komputer wlaczylam i na BB:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p

A my dzisiaj mieliśmy dzionek do d...:-(. Tomcio marudził , popłakiwał , aż sprawdziłam mu temperaturę i miał 38 w dupci:-:)-(. W sobotę też tak było i wtedy dostał efferalgan i spoko ale dzisiaj stwierdziłam że przejdę się do lekarza:-(. A tu pani mówi że zdrowiótki i zaczynają się ząbki:szok::szok:, troszkę wcześnie bo malutki , ale wszystko na to wskazuje auuuu:-:)-(.Biedny mały miś:-:)-(

A my dzisiaj mieliśmy dzionek do d...:-(. Tomcio marudził , popłakiwał , aż sprawdziłam mu temperaturę i miał 38 w dupci:-:)-(. W sobotę też tak było i wtedy dostał efferalgan i spoko ale dzisiaj stwierdziłam że przejdę się do lekarza:-(. A tu pani mówi że zdrowiótki i zaczynają się ząbki:szok::szok:, troszkę wcześnie bo malutki , ale wszystko na to wskazuje auuuu:-:)-(.Biedny mały miś:-:)-(

czekaja nas trudne czasy...
my wlasnie o zabkach pisalimy na opiece:tak:

Cześć mamuśki ;-)

Cyprysiowa jak miło Cię widzieć, jak samopoczucie?
Kigna ukradli Ci suwaczek, co za łobuzy :-D

Lenka zasnęła wlaśnie, ale musiałam suszarą się wspomagać:sorry:
Powinnam teraz popracować trochę nad pewną robótką ale tak mi się straaasznie nie chce, mam ochotę polenić się chwilkę :rofl2::happy:
Misiówka zdolniacha z Twojego skarbka, normalnie łał !
Dziewczyny a kto tu jest z Lublina, bo widziałam że mowa o tym mieście?
Madzienka jest z Lublina, a ja studiowałam i mieszkałam w Lublinie 4 lata:-)

justine kochana dziekuje za spostrzegawczosc ;-) Samopoczucie ok, znacznie lepiej niz jakis czas temu :tak: TO chyba zasluga codziennych cwiczen na silowni bo jak czasem sobie odpuszcze i nie pojde to zaraz mnie wsyztsko denerwuje i mam dola wiec polecam :tak:

Witam mmauśki środowo :-);-):-)

Widzę ,ze dzisiaj ja debiutuje w roli pierwszej mamuśki....a co :rofl2:

To oczywiście zasługa mojej niuńki...obudziła się dopiero o 5 na buteleczkę i już nie zbyt chętnie zasypiała....no i takim sposobem ja raczej tez:p hahah
No,ale musze ja pochwalić,bo dostała cycusia o 20:00 i lulkała do piątej....:-) a to już coś w jej wykonaniu....
Wczoraj była u nas tak cudownie,ze 3 godzinki spacerowaliśmy z misiaczkiem i Mari, która słodziutka spała w wózeczku....:)
Jutro szczepienie...kurcze mam stresa, czy nic jej po nim nie bedzie...niby nigdy nie było....ale.....

Uciekam nadrobić zaległości:) BUZIACZKI:*

reklama
witajcie mamuski :-):-):-)
ja oczywiście nie wyspana, bo mega stres przed tymi egzaminami, cala noc jakieś koszmary miałam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, chyba już chciałabym to zaliczyć, żeby miec spokoj:sorry:
Juz zaraz jade, wiec trzymajcie kciukasy:-p, no i zycze wam wszystkim milego dzionka :-Doraz milego weekendu :tak:i udanej majowki;-), poniewaz po egzaminie juz nie wracam do Warszawy tylko jedziemy do moich rodzicow, wiec do zobaczyska w poniedzialek.
No chyba ze uda mi sie u rodzicow do was zagladnac i zdac relacje z egzaminu :-p:-p:-p
Buzka kochane:-D:-D:-D:-D:-D
Juz dzis skladam zyczonka dla Blizniakow z okazji jutrzejeszych urodzin Madzi-100 latek, Landryneczce rowniez-duzo zdrowka dla Alexa (chyba 1 maja, jesli sie nie myle:-)
oraz wszystkim najblizszym solenizantom, :-):-):-):-):-):-)

Do góry