reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Matko, laski, nie zgadniecie...Moja Michaśka jest wcieloną empatią... ma taką gąbkę do kąpieli królika i kiedyś urwała mu ucho, a dzisiaj niechcący oderwała mu drugie i już 3 godzinę ryczy, że go boli i co ona zrobiła.... normalnie nie możemy jej położyć spać, bo przecież chce spać z tą mokrą gąbką, bo króliczka boli.... ja już nie mam pomysłów, już jej wszystko wciskaliśmy, że ma nową fryzurkę, że ma teraz różki... w końcu wyciągnęłam z czeluści szafy gąbkę słonika, może teraz zaśnie, bo normalnie ma poduchę mokrą od łez...

Oj mamuśki zaszalałysmy z tą wyprawą...może jeszcze Renia do USA nas zaprosi:-D:-D:-Dpoczekajmy:laugh2::laugh2::laugh2:

Ja popoludniu wyskoczyłam na solarium i humorek dopisuje:-):-):-)

Biedna Misia i jej gąbeczka:sorry::sorry::sorry:

Ooooo moj suwaczek tez nie działa:no::no::no:

Ostatnia edycja:
Oj mamuśki zaszalałysmy z tą wyprawą...może jeszcze Renia do USA nas zaprosi:-D:-D:-Dpoczekajmy:laugh2::laugh2::laugh2:

Ja popoludniu wyskoczyłam na solarium i humorek dopisuje:-):-):-)

Biedna Misia i jej gąbeczka:sorry::sorry::sorry:

Ooooo moj suwaczek tez nie działa:no::no::no:

dokladnie zapraszam wszystkie grudnioweczki do USA - biedny bedzie Nowy Jork jak bb zrobi nalot:-D:-D:-D:-D:-D:-D, dodam ze pogoda super teraz mamy 30 stopniowe upaly:-), polezymy nad oceanem a wieczorkiem pozwiedzamy co Wy na to kobitki:-D:-D

misiowka ukochaj Misie, kjujika i slonika;-) od cioci renaty

a ja zapraszam wszytkie mamusie do WLOCH oto kilka fotek na zachete PUGLIA zebyscie wiedzialy co tracicie:-D:-D:-D

wczesniej mi wogole nie dzialalo dodawanie postow ciekawe dlaczego:crazy:

reklama
No właśnie przecież dziewczyny wybrały się na wielką wyprawę hiszpania,włochy i usa a potem kołobrzeg ale ja już też spakowana i będę je gonić może mi się uda hi hi hi

Do góry