reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Reniu to dzisiaj 100 latek dla Viktorii :tak::tak:
Zapominajko ale masz zdolniache w domku:-), u nas na razie zero zapędów do siadania, no chyba ze ktos za raczki podciagnie.

Dzieńdoberek (jesli macie choc troche słonca nad głowa bta ja poprosze o przesłanie w moja strone bo u nas szarooooooooooo:-()

reklama
Reniu z pozycji "półleżącej" siada i siedzi przez chwilkę i cieszy się z tego :-D

:szok:W szoku jestem! To baaaaardzo wcześnie jak na siadanie, ale mu śpieszno :-D

Witam porannie dziewczynki :-)Jak tam humorki na dzisiaj. Ja trochę w kropce, bo Hania ma katar i chciałam ją osłuchać, ale autko mam u mechanika, a do przychodni daleeeeeeko. Niby nie kaszle ani nie ma gorączki, tylko katarek, ale wolę już dmuchać na zimne. No nic, najwyżej wstrzymam sie do jutra.

Reniu z pozycji "półleżącej" siada i siedzi przez chwilkę i cieszy się z tego :-D

Moje dziecie jak tylko zaczai ze jest na połlezaco to tez odrazu sie zabiera za siadanie:eek::eek: a jak lezy na brzuszku to tylek podnosi do gory:eek::eek:

A tak wogule dzien dobry:tak: dzis tez piekny dzionek sie szykuje:tak: a ja jestem na siebie zla:wściekła/y: od 3 tygodni mam takie parcie na slodkie ze jak nie zjem czegos slodkiego to chodze jak wulkan:wściekła/y:przez ostatnie 2 wekedny pieklam ciasto gdyz tak mi sie chcialo slodkiego teraz w sobote powiedzialam sobie stop nie upieke to nie bede miala co jesc a tu dupa maz kupil takie pyszne ciasto w piekarni i od rana wpierdzielam na sniadanie ciasto z kremem i kawusie slodziutka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jeszcze z szafki wygladaja do mnie Jeżyki i mowia zjedz mnie zjedz mnie:wściekła/y::wściekła/y:jak tak dalej pojdzie to zaczne tyc jak w ciazy:szok:

renia sto lat bo i sory za spuźnienie no i całuski i życzonka dla wszystkich weekendowych solenizantów tak apropo to dzień dobry
nasz jarek też prubuje siadać z pozycji półleżącej i nawet mu się udaje

darek za to od wczoraj rozłożony leży z gorączką i mam nadzieję że braciszka nie zarazi ale u nas to normalka przecież święta się zbliżają to mósi sie coś dziać

Witajcie;
Pytia wierz mi, że jak ja wczoraj zobaczyłam co mały robi to się zapowietrzyłam. Na razie chyba będę pilnowała, żeby za często nie miał okazji do siadania bo to chyba za wcześnie...

Hej dziewczęta:) U nas niestety pogoda się popsuła:(

Zapominajko ja myślę że jeśli sam siada to nie widzę problemu... Mojej koleżanki synek jak miał równe 4 m-ce to siedział, a jak miał 6 m-cy to już raczkował.

A my mamy już skończone wczoraj trzy miesiące!!:)

Cześć:-)

Pytia, kochana gdybym tylko miała swoje autko (teraz jedno czeka na sprzedaż, a drugim G jezdzi do pracy) to bym podjechała pod Was i rzuciła na Bielską :tak:, a tak ..., ale napewno wszystko będzie dobrze i obejdzie się bez lekarza ;-)

Wszystkiego najlepszego wszystkim zaległym i obecnym małym i większym solenizantom :-):-)

Kurde;... mam brudne okna a święta tuż tuż :crazy:, chyba muszę się za nie zabrać po trochu, bo aż wstyd :zawstydzona/y:, takie brudne :no:

reklama
Cześć:-)

Pytia, kochana gdybym tylko miała swoje autko (teraz jedno czeka na sprzedaż, a drugim G jezdzi do pracy) to bym podjechała pod Was i rzuciła na Bielską :tak:, a tak ..., ale napewno wszystko będzie dobrze i obejdzie się bez lekarza ;-)

Wszystkiego najlepszego wszystkim zaległym i obecnym małym i większym solenizantom :-):-)

Kurde;... mam brudne okna a święta tuż tuż :crazy:, chyba muszę się za nie zabrać po trochu, bo aż wstyd :zawstydzona/y:, takie brudne :no:

Edee ja też mam takie okna że wstyd!!!

Moja mała dzisiaj od rana łapała za kołdrę i próbowała się na niej podciągać:) Ale była zła jak się nie dało!!!:)

Do góry