reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
witajcie

U nas nieciekawie :-(. Mały chory, niestety bez antybiotyku sie nie obyło, dzisiaj musiałam go jednak wykupic i dac małemu. Mielismy poczekac do poniedziałku i jak sie bedzie polepszac to nie dawac. Jutro idziemy na kontrole, ale czarno to widze :-(. Mati ma okropny kaszel,katar, łzawi mu oczko :-(. Ehhhh .... :-(
Na dodatek ja się rozłożyłam. Poszło juz mi na zatoki, nie mogę głowy podnies, a oczywiscie mój K wolnego nie moze wziąć. Mam dosc ...

Witajcie dziwczynki:-)
Dlugo mnie tu nie bylo, jestem u rodzicow, jutro dopiero wracam do Warszawy
My z mezowym tylko po znajomych lazimy:-D, korzystamy, poki ktos niunka sie zajmuje, bo jutro juz takiej okazji nie bedzie
Pogoda super, sloneczko swieci
Reniu wszystkiego NAAAAAAAAAAAAAAAj
wszystkim dzieciaczkom solenizantom duzo zdrowka
Co do siedzenia, to moje dziecie tez podnosi sie, ale oczywiscie z pozycji pollezacej
Milego dzionka:-):-):-):-)

Mamusie od Atlanticów macie juz zamontowane parasolki do wozkow?????? ja próbuję zamontować i nie wiem gdzie cholera nie ma zadnej wolnej rurki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Halo ale pusto na naszym forum....tylko ja jestem w domu???

Mała julcia śpi sobie na balkonie:-D:-D:-Da ja mam trochę wolnego więc nadrabiam czytanie gazetek;-);-);-)

U nas dzisiaj od rana było pochmurnie więc zrezygnowalam ze spacerku a teraz świeci sloneczko, może po obiadku wybierzemy sie:laugh2::laugh2::laugh2:

Tygrysku my mamy x-landera i parasolke zamontowalismy na rurce ktora idzie do koleczka trudno to wytłumaczyc ale zaraz zrobie zdjęcie:tak::tak:

Halo ale pusto na naszym forum....tylko ja jestem w domu???

Mała julcia śpi sobie na balkonie:-D:-D:-Da ja mam trochę wolnego więc nadrabiam czytanie gazetek;-);-);-)

U nas dzisiaj od rana było pochmurnie więc zrezygnowalam ze spacerku a teraz świeci sloneczko, może po obiadku wybierzemy sie:laugh2::laugh2::laugh2:

Tygrysku my mamy x-landera i parasolke zamontowalismy na rurce ktora idzie do koleczka trudno to wytłumaczyc ale zaraz zrobie zdjęcie:tak::tak:

do tego przedniego kola????? zaraz po raczka?????

Tylko my na razie podrozujemy w foteliku samochodowym spacerówki jeszcze nie zamontowalismy:-(

oto nasz stelaż z parasolką

Załączniki

• IMG_1784.jpg
    IMG_1784.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 34
  • IMG_1785.jpg
    IMG_1785.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Hej dziewczęta:) U nas niestety pogoda się popsuła:(

Zapominajko ja myślę że jeśli sam siada to nie widzę problemu... Mojej koleżanki synek jak miał równe 4 m-ce to siedział, a jak miał 6 m-cy to już raczkował.

A my mamy już skończone wczoraj trzy miesiące!!:)
Agatkas wszystkiego NAJLEPSZEGO dla corci;-)

witajcie

U nas nieciekawie :-(. Mały chory, niestety bez antybiotyku sie nie obyło, dzisiaj musiałam go jednak wykupic i dac małemu. Mielismy poczekac do poniedziałku i jak sie bedzie polepszac to nie dawac. Jutro idziemy na kontrole, ale czarno to widze :-(. Mati ma okropny kaszel,katar, łzawi mu oczko :-(. Ehhhh .... :-(
Na dodatek ja się rozłożyłam. Poszło juz mi na zatoki, nie mogę głowy podnies, a oczywiscie mój K wolnego nie moze wziąć. Mam dosc ...
Agacia trzymam kciuki zeby te choroby jak najszybciej Was opuscily:tak::-)

Witajcie dziwczynki:-)
Dlugo mnie tu nie bylo, jestem u rodzicow, jutro dopiero wracam do Warszawy
My z mezowym tylko po znajomych lazimy:-D, korzystamy, poki ktos niunka sie zajmuje, bo jutro juz takiej okazji nie bedzie
Pogoda super, sloneczko swieci
Reniu wszystkiego NAAAAAAAAAAAAAAAj
wszystkim dzieciaczkom solenizantom duzo zdrowka
Co do siedzenia, to moje dziecie tez podnosi sie, ale oczywiscie z pozycji pollezacej
Milego dzionka:-):-):-):-)
Mamusia2008 i zazakoza dziekuje bardzo za zyczenia:-)

ja mam dzisiaj wolne i postaram sie pospprzatac mieszkanko, mala jest w hustawce i slucha powaznej muzyki ... ile sie przy tym naspiewa:-D:-D, bardzo lubi muzyke powazna:-D:-D

Do góry