tygrysek82
Fanka BB :)
Madziu My też w domku gdyz na spacerek dopiero wychodzimy ok 17 jak tatko bedzie wracal z pracki to nas spratnie do domku i pomoze wnosic wozek na pietro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapominajko ja myślę że jeśli sam siada to nie widzę problemu... Mojej koleżanki synek jak miał równe 4 m-ce to siedział, a jak miał 6 m-cy to już raczkował.
A my mamy już skończone wczoraj trzy miesiące!!
witajcie
U nas nieciekawie :-(. Mały chory, niestety bez antybiotyku sie nie obyło, dzisiaj musiałam go jednak wykupic i dac małemu. Mielismy poczekac do poniedziałku i jak sie bedzie polepszac to nie dawac. Jutro idziemy na kontrole, ale czarno to widze :-(. Mati ma okropny kaszel,katar, łzawi mu oczko :-(. Ehhhh .... :-(
Na dodatek ja się rozłożyłam. Poszło juz mi na zatoki, nie mogę głowy podnies, a oczywiscie mój K wolnego nie moze wziąć. Mam dosc ...
Wszystkiego dobrego z okazji trzymiesięcznicy!
A co do tego siadania to nie do końca jest tak, że jak dziecko samo coś robi dużo wcześniej to dobrze. Rehabilitantka zawsze mi mówi, że zbyt wczesne wykonywanie róznych ruchów i czynności tak samo się koryguje jak zbyt późne. Bo np. zbyt wczesne siedzenie może zaowocować w przyszłości skrzywieniem kręgosłupa i nie da się teraz tego stwierdzić.
Agaciu, życzę dużo siły w takim razie i oczywiście zdróweczka dla Matiego!