reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej

Ja znowu zalamka! We wtorek bylismy na kontroli po zapaleniu oskrzeli- gardelko bladziutkie, osluchowo czysciutko, bralismy do czwartku antybiotyk... Dzis w nocy znowu zaczal kaszlec i harczec, pojechalismy rano do szpitala, dostalismy leki i jesli sie pogorszy to juz mamy skierowanie do szpitala :-(

Dzieki dziewczyny;-), juz 32 lata dzisiaj koncze, stara du... ze mnie:-D:-D:-D:-D:-D

Cyprysiowa - trzymam kciuki, żeby się poprawiło i obyło bez szpitala!

My dziś byliśmy na chrzcinach u naszych przyjaciół, bardzo miło było. Trochę się martwie o Hanię, bo Jasiek zakatarzony, a ona od wczoraj kicha i dzisiaj już ma lekki katarek. Boję się, żeby się nie skończyło jak poprzednio...

Cyprysiowa i Pytia zdrówka dla Waszych maluszków!!!!!!!!!

Renia jaka stara dupa ja na zdjęciach widzę super laskę a nie jakąś dupe:-p:laugh2:

reklama
Hej

Ja znowu zalamka! We wtorek bylismy na kontroli po zapaleniu oskrzeli- gardelko bladziutkie, osluchowo czysciutko, bralismy do czwartku antybiotyk... Dzis w nocy znowu zaczal kaszlec i harczec, pojechalismy rano do szpitala, dostalismy leki i jesli sie pogorszy to juz mamy skierowanie do szpitala :-(

Kurcze mam nadzieję, że się nie pogorszy:-(

Reniu my nie jesteśmy coraz starsze, tylko coraz lepsze:-D;-)( to Monika w "Przyjaciołach" kiedyś stwierdziła i ja się tego trzymam;-))

A ja dzisiaj przeżyłam szok. Moje dziecię zaczęło siadać!!!

witam niedzielnie

RENIU, wszytskiego naj, naj z okazji urodzinek, przesyłam buziaki.

Cyprysiowa, Pytia, życzę zdrówka dla dzieciaczków i trzymam kciuki, zeby szybko przegonic choróbska.
Tygrysku, fajnie ze weekend udany.
Mopku, to zes sie narobiła, ale juz bedziesz miałą spokój i tereaz relaksuj sie ile wlezie.

A mi wekend zleciał super szybko, mimo ze mężowego jeszcze nie ma:no:, troche mi wczoraj było smutno, bo mieliśmy 10 rocznicę ślubu, a ja sama z dzieciakami, ale zapowiedzieli sie moi rodzice i miałąm fajną niespodziankę, dostałam wielki bukiet różowych róż wraz z kopertką z 10 banknotami:-), i jeszcze super pyszny tort. A dzisiaj byliśmy święcić palmy, potem chłopaki puszczali balony z modlitwą do Jana Pawła II, ślicznie to wygladało. A po obiedzie byliśmy u znajomej, takze czas nas zleciał expresowo, na dodatek śliczna pogoda i coraz wiecej czau spedzamy na dworze

Blizniaki super niespodzianka rocznicowa:tak::tak::tak:
a z mezusiem poswietujecie jak wroci na pewno;-)

Reniu ja oczywiscie tez do zyczen sie przyłaczam;-)

A chorowitkom duzo zdrówka zycze :-)

Pisałam ze sie do tesciow wybieramy, no wiec był to spory bład bo ledwo dotarlismy, usiedlismy na kanapie a Patusia w ryk, dostała mega kolki (popierdywała od czasu do czasu z dzikim wrzaskiem i prezac sie strasznie) nic jej nie było w stanie uspokoic, nawet ich suszarka (widocznie inny dwiek wydaje i to juz nie to samo co nasza) wiec odwrot do domku a jak tylko wyladowała w fotteliku w samochodzie cisza, podczas kapieli usmiech od ucha do ucha mam nadzieje, ze noc spokojna bedzie

witam niedzielnie

RENIU, wszytskiego naj, naj z okazji urodzinek, przesyłam buziaki.

Cyprysiowa, Pytia, życzę zdrówka dla dzieciaczków i trzymam kciuki, zeby szybko przegonic choróbska.
Tygrysku, fajnie ze weekend udany.
Mopku, to zes sie narobiła, ale juz bedziesz miałą spokój i tereaz relaksuj sie ile wlezie.

A mi wekend zleciał super szybko, mimo ze mężowego jeszcze nie ma:no:, troche mi wczoraj było smutno, bo mieliśmy 10 rocznicę ślubu, a ja sama z dzieciakami, ale zapowiedzieli sie moi rodzice i miałąm fajną niespodziankę, dostałam wielki bukiet różowych róż wraz z kopertką z 10 banknotami:-), i jeszcze super pyszny tort. A dzisiaj byliśmy święcić palmy, potem chłopaki puszczali balony z modlitwą do Jana Pawła II, ślicznie to wygladało. A po obiedzie byliśmy u znajomej, takze czas nas zleciał expresowo, na dodatek śliczna pogoda i coraz wiecej czau spedzamy na dworze

Blizniaki super niespodzianka rocznicowa:tak::tak::tak:
a z mezusiem poswietujecie jak wroci na pewno;-)

Reniu ja oczywiscie tez do zyczen sie przyłaczam;-)

A chorowitkom duzo zdrówka zycze :-)

Pisałam ze sie do tesciow wybieramy, no wiec był to spory bład bo ledwo dotarlismy, usiedlismy na kanapie a Patusia w ryk, dostała mega kolki (popierdywała od czasu do czasu z dzikim wrzaskiem i prezac sie strasznie) nic jej nie było w stanie uspokoic, nawet ich suszarka (widocznie inny dwiek wydaje i to juz nie to samo co nasza) wiec odwrot do domku a jak tylko wyladowała w fotteliku w samochodzie cisza, podczas kapieli usmiech od ucha do ucha mam nadzieje, ze noc spokojna bedzie
Blizniaki, Mopek bardzo dziekuje;-):-)

Reniu z pozycji "półleżącej" siada i siedzi przez chwilkę i cieszy się z tego :-D
SUPER silny chlopak.

Ja urodzinki spedzialam z corcia u kolezanki, moj jest na lotnisku bo tesciu wraca do Polski:-):-):-):-)

Reniu dołączam się do życzeń :-)

Niestety ja też się nie wyrabiam z czasem :-( Do komputera siadam późnym wieczorem a właściwie w nocy i zazwyczaj nie mam nawet sił na cokolwiek :-( Pocieszam się, że jeszcze trochę i może będzie lepiej ;-)

Buziaki dla wszystkim Mam i Maluszków (i tych starszych "Maluszków" też :-D)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry