reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej

Ja znowu zalamka! We wtorek bylismy na kontroli po zapaleniu oskrzeli- gardelko bladziutkie, osluchowo czysciutko, bralismy do czwartku antybiotyk... Dzis w nocy znowu zaczal kaszlec i harczec, pojechalismy rano do szpitala, dostalismy leki i jesli sie pogorszy to juz mamy skierowanie do szpitala :-(

Dzieki dziewczyny;-), juz 32 lata dzisiaj koncze, stara du... ze mnie:-D:-D:-D:-D:-D

Cyprysiowa - trzymam kciuki, żeby się poprawiło i obyło bez szpitala!

My dziś byliśmy na chrzcinach u naszych przyjaciół, bardzo miło było. Trochę się martwie o Hanię, bo Jasiek zakatarzony, a ona od wczoraj kicha i dzisiaj już ma lekki katarek. Boję się, żeby się nie skończyło jak poprzednio...

Cyprysiowa i Pytia zdrówka dla Waszych maluszków!!!!!!!!!

Renia jaka stara dupa ja na zdjęciach widzę super laskę a nie jakąś dupe:-p:laugh2:

reklama
Hej

Ja znowu zalamka! We wtorek bylismy na kontroli po zapaleniu oskrzeli- gardelko bladziutkie, osluchowo czysciutko, bralismy do czwartku antybiotyk... Dzis w nocy znowu zaczal kaszlec i harczec, pojechalismy rano do szpitala, dostalismy leki i jesli sie pogorszy to juz mamy skierowanie do szpitala :-(

Kurcze mam nadzieję, że się nie pogorszy:-(

Reniu my nie jesteśmy coraz starsze, tylko coraz lepsze:-D;-)( to Monika w "Przyjaciołach" kiedyś stwierdziła i ja się tego trzymam;-))

A ja dzisiaj przeżyłam szok. Moje dziecię zaczęło siadać!!!

witam niedzielnie

RENIU, wszytskiego naj, naj z okazji urodzinek, przesyłam buziaki.

Cyprysiowa, Pytia, życzę zdrówka dla dzieciaczków i trzymam kciuki, zeby szybko przegonic choróbska.
Tygrysku, fajnie ze weekend udany.
Mopku, to zes sie narobiła, ale juz bedziesz miałą spokój i tereaz relaksuj sie ile wlezie.

A mi wekend zleciał super szybko, mimo ze mężowego jeszcze nie ma:no:, troche mi wczoraj było smutno, bo mieliśmy 10 rocznicę ślubu, a ja sama z dzieciakami, ale zapowiedzieli sie moi rodzice i miałąm fajną niespodziankę, dostałam wielki bukiet różowych róż wraz z kopertką z 10 banknotami:-), i jeszcze super pyszny tort. A dzisiaj byliśmy święcić palmy, potem chłopaki puszczali balony z modlitwą do Jana Pawła II, ślicznie to wygladało. A po obiedzie byliśmy u znajomej, takze czas nas zleciał expresowo, na dodatek śliczna pogoda i coraz wiecej czau spedzamy na dworze

Blizniaki super niespodzianka rocznicowa:tak::tak::tak:
a z mezusiem poswietujecie jak wroci na pewno;-)

Reniu ja oczywiscie tez do zyczen sie przyłaczam;-)

A chorowitkom duzo zdrówka zycze :-)

Pisałam ze sie do tesciow wybieramy, no wiec był to spory bład bo ledwo dotarlismy, usiedlismy na kanapie a Patusia w ryk, dostała mega kolki (popierdywała od czasu do czasu z dzikim wrzaskiem i prezac sie strasznie) nic jej nie było w stanie uspokoic, nawet ich suszarka (widocznie inny dwiek wydaje i to juz nie to samo co nasza) wiec odwrot do domku a jak tylko wyladowała w fotteliku w samochodzie cisza, podczas kapieli usmiech od ucha do ucha mam nadzieje, ze noc spokojna bedzie

witam niedzielnie

RENIU, wszytskiego naj, naj z okazji urodzinek, przesyłam buziaki.

Cyprysiowa, Pytia, życzę zdrówka dla dzieciaczków i trzymam kciuki, zeby szybko przegonic choróbska.
Tygrysku, fajnie ze weekend udany.
Mopku, to zes sie narobiła, ale juz bedziesz miałą spokój i tereaz relaksuj sie ile wlezie.

A mi wekend zleciał super szybko, mimo ze mężowego jeszcze nie ma:no:, troche mi wczoraj było smutno, bo mieliśmy 10 rocznicę ślubu, a ja sama z dzieciakami, ale zapowiedzieli sie moi rodzice i miałąm fajną niespodziankę, dostałam wielki bukiet różowych róż wraz z kopertką z 10 banknotami:-), i jeszcze super pyszny tort. A dzisiaj byliśmy święcić palmy, potem chłopaki puszczali balony z modlitwą do Jana Pawła II, ślicznie to wygladało. A po obiedzie byliśmy u znajomej, takze czas nas zleciał expresowo, na dodatek śliczna pogoda i coraz wiecej czau spedzamy na dworze

Blizniaki super niespodzianka rocznicowa:tak::tak::tak:
a z mezusiem poswietujecie jak wroci na pewno;-)

Reniu ja oczywiscie tez do zyczen sie przyłaczam;-)

A chorowitkom duzo zdrówka zycze :-)

Pisałam ze sie do tesciow wybieramy, no wiec był to spory bład bo ledwo dotarlismy, usiedlismy na kanapie a Patusia w ryk, dostała mega kolki (popierdywała od czasu do czasu z dzikim wrzaskiem i prezac sie strasznie) nic jej nie było w stanie uspokoic, nawet ich suszarka (widocznie inny dwiek wydaje i to juz nie to samo co nasza) wiec odwrot do domku a jak tylko wyladowała w fotteliku w samochodzie cisza, podczas kapieli usmiech od ucha do ucha mam nadzieje, ze noc spokojna bedzie
Blizniaki, Mopek bardzo dziekuje;-):-)

Reniu z pozycji "półleżącej" siada i siedzi przez chwilkę i cieszy się z tego :-D
SUPER silny chlopak.

Ja urodzinki spedzialam z corcia u kolezanki, moj jest na lotnisku bo tesciu wraca do Polski:-):-):-):-)

Reniu dołączam się do życzeń :-)

Niestety ja też się nie wyrabiam z czasem :-( Do komputera siadam późnym wieczorem a właściwie w nocy i zazwyczaj nie mam nawet sił na cokolwiek :-( Pocieszam się, że jeszcze trochę i może będzie lepiej ;-)

Buziaki dla wszystkim Mam i Maluszków (i tych starszych "Maluszków" też :-D)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry