reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Tygrysku ale mi zrobiłas ochote straszną na wypad do zoo, a gdzie porzadki przedswiąteczne:szok: Twarda musze być :laugh2: Pozdrów Tygrysy, żyrafki i inne w takim razie i uwazaj, zeby nie chciała ta Twoja tygrysia rodzinka Cie tam u siebie zostawić (np. w brzuchu jako przystawka przed obiadkiem;-):-D)
Ide sie ogarnąć i kwakę wypić bo dziś coś mi sie od kompa wstać nie chce a robota czeka
Miłego dzionka:happy:

reklama
Tygrysku ale mi zrobiłas ochote straszną na wypad do zoo, a gdzie porzadki przedswiąteczne:szok: Twarda musze być :laugh2: Pozdrów Tygrysy, żyrafki i inne w takim razie i uwazaj, zeby nie chciała ta Twoja tygrysia rodzinka Cie tam u siebie zostawić (np. w brzuchu jako przystawka przed obiadkiem;-):-D)
Ide sie ogarnąć i kwakę wypić bo dziś coś mi sie od kompa wstać nie chce a robota czeka
Miłego dzionka:happy:

Pozdrowie wszystkie zwierzaki:-) A ty kochana szybciutko się ogarnij z tymi porządkami i pakuj Pati do wozeczka i idzcie na spacerek bo dziś znow piekna pogoda za oknem :tak::tak::tak: aż normalnie chce się żyć!!!!!!:laugh2::laugh2::-):-):sorry:

no cóż słoneczko świeci to spać już się nie chcę :-p dzisiaj wybieramy się do zoo pooglądać tygrysy i żyrafy, potem zakupy i jakieś niezdrowe jedzonko na mieście więc dzień zapowiada się ciekawie:-D:-D

Tygrysy powiadasz...:-D:-D:-D

U nas też słoneczko za oknem, a Hania jeszcze śpi :eek: Szok normalnie. W nocy też super dzisiaj spała. A za chwilę musimy odwieźć autko do mechanika, dobrze że mam 5 minut od domku, to wrócimy piechotką. Tatuś nasz dzisiaj na studiach, więc sami w trójeczkę wojujemy.
A wieczorkiem wypadam na babskie pogaduchy :-):-):-) Z Hanią u cycka oczywiście ;-)No ale ona też baba, więc się mieści w konwencji spotkania. Poza tym będą jeszcze 4 inne niemowlęta.

Witam

u mnie nieciekawie, mam zapalenie pecherza, do lekarza moge isc dopiero w poniedzialek, mam w domu Urosept tylko nie wiem czy moge brac jak karmie piersia, prosze o rade:-(.

Witam

u mnie nieciekawie, mam zapalenie pecherza, do lekarza moge isc dopiero w poniedzialek, mam w domu Urosept tylko nie wiem czy moge brac jak karmie piersia, prosze o rade:-(.

Z tego co wiem to można brać Urosept jak się karmi:tak:ja go brałam jak byłam w ciąży i lekarz mi powiedział że można go bezproblemu brać w ciąży i jak się karmi bo jest to lek ziołowy i nie szkodzi dzidziusiowi:tak:

Nie można brać uroseptu przy karmieniu!!!!
W ulotce piszą żeby się powstrzymać w okresie laktacji.
Mój lekarz powiedział że jak dzidzia źle zareaguje to nawet może się odwadniać.

Spoko Agga ja też powtarzam to co mi lekarz powiedział, a jak wiadomo co lekarz to inna opinia:)
No ale w ulotce jest tak:
Ze względu na brak danych potwierdzających bezpieczeństwo stosowania, nie zaleca się stosowania preparatu w okresie karmienia piersią.

Witam wszystkie mamusie:-):-):-)

My własnie mykamy zaraz na spacerek:) trzeba złapac troszke sloneczka:)
Życze wszystkim udanego dzioneczka:tak::-):tak:

A solenizatnom Filipkowi Asiulki i Anice Anki życzymy z Mariczka wszystkiego najlepszego:):biggrin2:

reklama
Ja też słyszałam, że można brać urosept w czasie karmienia, no ale skoro Agatkas tak wyczytała w ulotce... ja bym chyba jednak nie ryzykowała.

A mój dzidziol spędził dziś na balkonie już ponad 2 godzinki, meżulek rozłożył taki duży parasol który daje sporo cienia, wystawiliśmy wózek i Bartuś sobie spał :tak: Dzisiaj jest jeszcze cieplej niż wczoraj więc olaliśmy kutrkę, a zamiast niej założyłam małemu bluzę polarową. Sprawdzałam mu co jakiś czas karczek i był tak w sam raz :tak:
Mężuś pojechał przed chwilą do pracy, a my za godzinkę wybieramy się do mojej przyjaciółki. Mieszka na tyle blisko ( parę minutek na nogach ) , że nie opłaca mi się znosić wózka z 3 piętra, więc bierzemy nosidełko.

Myślicie że do nosidełka założyć Bartkowi jednak kurtkę czy bluza wystarczy? :confused:

Do góry