reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Jeju az chce sie zyc w taka pogode:-D Tatus juz wyszedl z pracki i jedzie do Nas:-D weeeeeeeeeekeeeeeeeeeeeeeeennndddddddddd:-):-):-):-):-) szkrabek lezy w lezaczku i poznaje sklad pieluszki smakuje degustuje i oglada czy nie jest gdzies ubrudzona:-D:-Dczekam na opinie:laugh2:

Jeju az chce sie zyc w taka pogode:-D Tatus juz wyszedl z pracki i jedzie do Nas:-D weeeeeeeeeekeeeeeeeeeeeeeeennndddddddddd:-):-):-):-):-) szkrabek lezy w lezaczku i poznaje sklad pieluszki smakuje degustuje i oglada czy nie jest gdzies ubrudzona:-D:-Dczekam na opinie:laugh2:
a my siedzimy w domku :-(, bo malutki chory :-(, dzisiaj nigdzie nie wychodzimy. Mały nie ma gorączki ale katar i kaszelek. Jutro mamy jechac na roczek ahhhh, sama juz nie wiem.

My juz po spacerku, młody przez 3h spał, a ja się nachodziłam. Nawet psica padła:-D.

Marzycielko co się dzieje?
Madzienko trzymam kciuki.

Ja po dzisiejszym spacerze stwierdziłam, że brakuje mi drugiej mamuśki do plotek i rozmów o kupkach;-).

Hej dziewczynki:-)

Edee 100 latek spoznione dla Alanka

Marzycielko nie smuc sie ,co sie stało?

Ja całyt dzien na dworze prawie wiec nic dzis nie pisałam dopero teraz chwilke czasu złapałam, nogi mi do .... wchodza ale licze na to ze w koncu waga sie w doł ruszy;-)

Zapominajko mnie takiej towazyszki spacerkowej brak :rofl2: ale licze na to ze sie jakas napatoczy jak czesciej bedziemy sie przechadzac po okolicznych skwerkach:tak:

Ale tu pusto:sorry::sorry::sorry:

My juz po wizycie, z serduszkiem super, wszystko unormowało sie:-D:-D:-DNastepna wizyta za 3 miesiące;-);-);-)

Jutro jeszcze ortopeda :-):-):-)

Madzienko super ze z serduszkiem wszystko dobrze:tak:

A My dzis bylismy na spacerku w spacerowce:-p bylo tak cieplutko i fajnie:tak::tak:Moje dziecie caly spacerek przespalo tylko na klatke wyszlismy i bylo zdziwienie nowym wozkiem:-D a na dworze zaraz usnal i tak sobie spankal:-D

jutro tez wybywamy na dluuuuuuuggggggggiiiiiii spacer ale to juz w trojke z tatkiem:laugh2:
dziewczyny mi tez brakuje kompanki do rozmow o kupkach:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Witam,
U nas dzisiaj pogoda jak marzenie, na tarasie było wręcz gorąco!Hania pospała ze dwie godzinki, co na nią jest bardzo długo.
Ale mam inny problem, bo Jaś znowu katar złapał. Byliśmy wprawdzie u lekarza i osłuchowo wszystko ok, na spacery kazała chodzić, ale boję się, żeby się Hania nie zaraziła, to raz, a dwa, w niedzielę idziemy na chrzciny, no i nie wiem, czy brać Jasia czy lepiej nie...

edee buziaki dla Alanka!!!
marzycielko - co się dzieje Słońce?
Agacia - trzymam kciuki, żeby szybko synusiowi przeszło!

Do góry