reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

hej

Dawno tu nie zagladalam...:zawstydzona/y:

Dzis mija rok jak mój Ksawerk ujawnil sie dwoma kreseczkami na tescie:tak: to juz rok!!

Co do pogody to naprawde rewelacja! Nic tylko spacerowac.

Ostatnio nie mam w ogole czasu. Adrian wieczorem lub popoludniu wychodi do pracy a ja do tego czasu musze zrobic obiad, wyskoczyc na fitness lub silownie,isc z malym na spacer i po Cypriana do przedszkola. Ledwo sie wyrabiam. Nawet nie siedze prawie przed komputerem.

Madzienka super-ciesze sie ze z malutka ok!

Marzycielka chyba mamy podobne nastroje :-( Ja za to jestem taka mama jakiej nigdy bym nie chciala miec :-( ehhhh...

reklama
Cześć dziewczyny:-)

My dzisiaj w końcu wynurzyliśmy się z domu,bo jak wyszłam na balkon wieszać pranie i poczułam to ciepełko to nie mogłam usiedzieć w domu:-p łaziliśmy ponad 4 godziny i nogi bolą mnie jak cholera...I niestety znów coś mnie łamie...Jednak przeziębienie nie przeszło:-( Fabian coś mi troszkę charczy,ale tylko czasami i mam nadzieję,że on zdrowy...Za tydzień mamy szczepienie.A ja na brak towarzystwa na spacerach nie narzekam,bo u nas na mieście same wózki:-D I do tego sporo koleżanek z dzieciaczkami:tak: A dzisiaj nawet spotkałam dziewczynę,z którą leżałam w szpitalu w jednym pokoju,a nasze dzieciaczki leżały razem na patologii.I bardzo się cieszę,że się zobaczyłyśmy:tak:

Ostatnia edycja:
Cyprysiowa - a właśnie o Tobie myślałam, że coś nie zaglądasz ostatnio! Ale wiem coś o "niewyrabianiu się". Wprawdzie moje uzależnienie od BB jest tak daleko posunięte,że staram się codziennie przynajmniej zerknąć, ale wiem, jak przy dwójce dzieci ciężko czasem i o to.
Co Ty to opowiadasz??? Jesteś wspaniałą matką i uwierz w to wreszcie!!!

Madzienko - cudownie, że wszystko z serduszkiem Julcii dobrze!

Hej Kobitki :-)
Mam nadzieje ze czeka nas kolejny cudowny dzień, na szczewscie wszystko na to wskazuje:tak:
U mnie ambitny plan jednak te moje 4 okna doprowadzic do jako takiego wygladu licze na wsparcie Mariusza ;-)
Agaciu, Aniu zdrowka, zycze dla dzieciaczkow i dla Was, Ewelw tez cos pisała ze ja łamie, wiec duuuuzo wit. C i pokonac choróbska zanim sie rozpanoszą:tak:;-)
Cyprysiowa co ty piszesz nikt nie jest idealny, a takie obwinianie sie i dołowanie do niczego dobrego nie prowadzi - 10 razy do lustra" Jestem Supermamą":-D

Dzień dobry:-) widzę że dziś jestem tutaj pierwsza:-):-) no cóż słoneczko świeci to spać już się nie chcę :-p dzisiaj wybieramy się do zoo pooglądać tygrysy i żyrafy, potem zakupy i jakieś niezdrowe jedzonko na mieście więc dzień zapowiada się ciekawie:-D:-D

Cyprysiowa nie pierdziel głupot!! jestes super babką i mamusią:tak::tak:
Marzycielko głowa do góry i proszę mi tutaj nie mówić że nie lubisz siebie bo siebie to trzeba lubieć (innych możesz nie lubić:-D):sorry::sorry:

Ale co Ty tak wcześnie dzisiaj ? A już widze spacerek super sie szykuje bawcie sie dobrze :tak::tak::tak: Uważaj na plujące małpy i inne dzikie stworzonka:-D:rofl2:

reklama
Ale co Ty tak wcześnie dzisiaj ? A już widze spacerek super sie szykuje bawcie sie dobrze :tak::tak::tak: Uważaj na plujące małpy i inne dzikie stworzonka:-D:rofl2:

Oj Mopku na bezsenność cierpie ostatnio:-D a co do plujących małp to masz racje trzeba koniecznke uważać:-p ale naszym głownym celem sa tygrysy i zyrafy ( mamusia jak to przystalo na Tygryska musi pokazac synkowi swoja rodzinke tygrysiatek w zoo a zyrafy to chyba cos od tatusia gdyz tatka taaaaki wysoki ja zyrafy :-D:-D:-D:-D:-D:-D wyruszamy po 10 jak nasze malenstwo raczybwstac i zjesc 2 sniadanko:-D:-D

Do góry