reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

U nas dzien w koncu bardzo piekny i słoneczny był ale dla mnie ciezki głowa mi peka ide spac, dodam tylko ze to niestety za sprawa goscia niespodziewanego:no:

Dziewczyny, co to za załamywanie?!
Miłej nocki dla wszystkich

reklama
Witam mamuśki

Co do wczorajszych spacerowych tematów, to w Wawie jest przepięknie :-D:-D, zapraszam. Tomasz na spacerku drze się niemiłosiernie:tak:, jak jest tatuś to go dźwiga, a jak jetem sama to wkładam go w nosidełko :tak:, jak się zmęczy to zasypia i wtedy razem z nosidełkiem ląduje w wózku:tak:. Zamierzam kupić sobie chustę, ale boję się że wtedy to Niunio całkiem się do mnie przyklei;-).
Muszę się jeszcze pochwalić, że mój pierworodny zaczął lepiej sypiać:-), nocki od 19/20 do 6 i w dzień śpi łącznie 4h:-):-) jest superowo:-):-).
ddd 146.jpg
Na spacerku:-)

Wszystkiego naj dzisiejszym solenizantom!

Witam w piękny piątkowy poranek
Wpadłam sie tylko przywitać i lece troche sprzątnąć, bo do chłopaków przychodzi po szkole koleżanka.
Dzisiaj chyba znów większosć dnia spędzimy na dworku, bo pogoda rewelacja i mam nadzieje że tak sie utrzyma

Witam

Ja też tylko przelotem się przywitać wiosennie- znowu :-), i pędem na spacerek :-), a ja wczoraj byłam taka zachwycona tą pogodą, że zapomniałam się skromnie pochwalić, że mój synuś wczoraj ukończył swój 4 m-c żywota na tym świadku :tak:

Papatki, do póżniej :-)

Hej kobietki. Ja też tylko na chwilkę bo taka pogoda, że szkoda siedzieć w domu. Dostałam paczkę z HIPPA :-) I drugą mam sobie odebrać z Rossmana :-D:-D Miło miło :happy: Miłego dnia i wszystkiego najlepszego dla wszystkich solenizantów, dzisiejszych, wczorajszych, przedwczorajszych...... :happy: Całuski

Witajcie:tak:
Wczoraj mnie nie bylo gdyz wybylam do mojego rodzinnego miasta do mamy:tak:
ale nadrobilam zaleglosci i widze ze wiosenne spacerki juz rozpoczete:-D jest tak slicznie na dworze ze az szkoda siedziec w domku:-p Fifi teraz spi ale jak wstanie to tez lecimy na dworek:-D
zamowilam sobie dzisiaj parasolke do wozka gdyz sloneczko juz swieci pelna para:eek::eek:
wczoraj moje dziecie zjadlo o 18 30 mleczko i zasnelo juz na noc:szok: obudzil sie o 4 bo zglodnial zjadl i dalej spankal do 8:confused2:
oooo slysze jakies glosy z lozeczka lece do mojego ksieciunia papappapa;-)

reklama
Hey

U Nas też Słoneczko pełną parą i zaraz idziemy na spacerek gdyż wstałyśmy o 12 a o 14 Młoda ucięła sobie jeszcze drzemeczkę.

Wszystkiego Naj dla Jubilatów:-)

Niestety mój humor jest do bani i długo się nie polepszy. Naprawdę bardzo ale to bardzo siebię nie lubię:-(

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry