reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
racja i szybciutko dawaj zdjecie!!!!!!
plis plis wspomóż załamaną spacerkami mamuśkę:----(
Madzienko zrobię to dla ciebie, ale musisz poczekać do soboty, aż mi mężowy fotkę strzeli
Witam mamuśki
Co do wczorajszych spacerowych tematów, to w Wawie jest przepięknie , zapraszam. Tomasz na spacerku drze się niemiłosiernie, jak jest tatuś to go dźwiga, a jak jetem sama to wkładam go w nosidełko , jak się zmęczy to zasypia i wtedy razem z nosidełkiem ląduje w wózku. Zamierzam kupić sobie chustę, ale boję się że wtedy to Niunio całkiem się do mnie przyklei;-).
Muszę się jeszcze pochwalić, że mój pierworodny zaczął lepiej sypiać:-), nocki od 19/20 do 6 i w dzień śpi łącznie 4h:-):-) jest superowo:-):-).
Na spacerku:-)
Wszystkiego naj dzisiejszym solenizantom!
Co do wczorajszych spacerowych tematów, to w Wawie jest przepięknie , zapraszam. Tomasz na spacerku drze się niemiłosiernie, jak jest tatuś to go dźwiga, a jak jetem sama to wkładam go w nosidełko , jak się zmęczy to zasypia i wtedy razem z nosidełkiem ląduje w wózku. Zamierzam kupić sobie chustę, ale boję się że wtedy to Niunio całkiem się do mnie przyklei;-).
Muszę się jeszcze pochwalić, że mój pierworodny zaczął lepiej sypiać:-), nocki od 19/20 do 6 i w dzień śpi łącznie 4h:-):-) jest superowo:-):-).
Na spacerku:-)
Wszystkiego naj dzisiejszym solenizantom!
blizniaki2000
Fanka BB :)
Witam w piękny piątkowy poranek
Wpadłam sie tylko przywitać i lece troche sprzątnąć, bo do chłopaków przychodzi po szkole koleżanka.
Dzisiaj chyba znów większosć dnia spędzimy na dworku, bo pogoda rewelacja i mam nadzieje że tak sie utrzyma
Wpadłam sie tylko przywitać i lece troche sprzątnąć, bo do chłopaków przychodzi po szkole koleżanka.
Dzisiaj chyba znów większosć dnia spędzimy na dworku, bo pogoda rewelacja i mam nadzieje że tak sie utrzyma
edee24
Mama Alanka :-)
Witam
Ja też tylko przelotem się przywitać wiosennie- znowu :-), i pędem na spacerek :-), a ja wczoraj byłam taka zachwycona tą pogodą, że zapomniałam się skromnie pochwalić, że mój synuś wczoraj ukończył swój 4 m-c żywota na tym świadku
Papatki, do póżniej :-)
Ja też tylko przelotem się przywitać wiosennie- znowu :-), i pędem na spacerek :-), a ja wczoraj byłam taka zachwycona tą pogodą, że zapomniałam się skromnie pochwalić, że mój synuś wczoraj ukończył swój 4 m-c żywota na tym świadku
Papatki, do póżniej :-)
fasolkamaria
Hej kobietki. Ja też tylko na chwilkę bo taka pogoda, że szkoda siedzieć w domu. Dostałam paczkę z HIPPA :-) I drugą mam sobie odebrać z Rossmana Miło miło Miłego dnia i wszystkiego najlepszego dla wszystkich solenizantów, dzisiejszych, wczorajszych, przedwczorajszych...... Całuski
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Edee całuski dla jubilata ale ten czas leci.
U nas też cudnie
U nas też cudnie
tygrysek82
Witajcie
Wczoraj mnie nie bylo gdyz wybylam do mojego rodzinnego miasta do mamy
ale nadrobilam zaleglosci i widze ze wiosenne spacerki juz rozpoczete jest tak slicznie na dworze ze az szkoda siedziec w domku Fifi teraz spi ale jak wstanie to tez lecimy na dworek
zamowilam sobie dzisiaj parasolke do wozka gdyz sloneczko juz swieci pelna para
wczoraj moje dziecie zjadlo o 18 30 mleczko i zasnelo juz na noc obudzil sie o 4 bo zglodnial zjadl i dalej spankal do 8
oooo slysze jakies glosy z lozeczka lece do mojego ksieciunia papappapa;-)
Wczoraj mnie nie bylo gdyz wybylam do mojego rodzinnego miasta do mamy
ale nadrobilam zaleglosci i widze ze wiosenne spacerki juz rozpoczete jest tak slicznie na dworze ze az szkoda siedziec w domku Fifi teraz spi ale jak wstanie to tez lecimy na dworek
zamowilam sobie dzisiaj parasolke do wozka gdyz sloneczko juz swieci pelna para
wczoraj moje dziecie zjadlo o 18 30 mleczko i zasnelo juz na noc obudzil sie o 4 bo zglodnial zjadl i dalej spankal do 8
oooo slysze jakies glosy z lozeczka lece do mojego ksieciunia papappapa;-)
reklama
M
marzycielka
Gość
Hey
U Nas też Słoneczko pełną parą i zaraz idziemy na spacerek gdyż wstałyśmy o 12 a o 14 Młoda ucięła sobie jeszcze drzemeczkę.
Wszystkiego Naj dla Jubilatów:-)
Niestety mój humor jest do bani i długo się nie polepszy. Naprawdę bardzo ale to bardzo siebię nie lubię:-(
U Nas też Słoneczko pełną parą i zaraz idziemy na spacerek gdyż wstałyśmy o 12 a o 14 Młoda ucięła sobie jeszcze drzemeczkę.
Wszystkiego Naj dla Jubilatów:-)
Niestety mój humor jest do bani i długo się nie polepszy. Naprawdę bardzo ale to bardzo siebię nie lubię:-(