reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

U nas dzien w koncu bardzo piekny i słoneczny był ale dla mnie ciezki głowa mi peka ide spac, dodam tylko ze to niestety za sprawa goscia niespodziewanego:no:

Dziewczyny, co to za załamywanie?!
Miłej nocki dla wszystkich

reklama
Witam mamuśki

Co do wczorajszych spacerowych tematów, to w Wawie jest przepięknie :-D:-D, zapraszam. Tomasz na spacerku drze się niemiłosiernie:tak:, jak jest tatuś to go dźwiga, a jak jetem sama to wkładam go w nosidełko :tak:, jak się zmęczy to zasypia i wtedy razem z nosidełkiem ląduje w wózku:tak:. Zamierzam kupić sobie chustę, ale boję się że wtedy to Niunio całkiem się do mnie przyklei;-).
Muszę się jeszcze pochwalić, że mój pierworodny zaczął lepiej sypiać:-), nocki od 19/20 do 6 i w dzień śpi łącznie 4h:-):-) jest superowo:-):-).
ddd 146.jpg
Na spacerku:-)

Wszystkiego naj dzisiejszym solenizantom!

Witam w piękny piątkowy poranek
Wpadłam sie tylko przywitać i lece troche sprzątnąć, bo do chłopaków przychodzi po szkole koleżanka.
Dzisiaj chyba znów większosć dnia spędzimy na dworku, bo pogoda rewelacja i mam nadzieje że tak sie utrzyma

Witam

Ja też tylko przelotem się przywitać wiosennie- znowu :-), i pędem na spacerek :-), a ja wczoraj byłam taka zachwycona tą pogodą, że zapomniałam się skromnie pochwalić, że mój synuś wczoraj ukończył swój 4 m-c żywota na tym świadku :tak:

Papatki, do póżniej :-)

Hej kobietki. Ja też tylko na chwilkę bo taka pogoda, że szkoda siedzieć w domu. Dostałam paczkę z HIPPA :-) I drugą mam sobie odebrać z Rossmana :-D:-D Miło miło :happy: Miłego dnia i wszystkiego najlepszego dla wszystkich solenizantów, dzisiejszych, wczorajszych, przedwczorajszych...... :happy: Całuski

Witajcie:tak:
Wczoraj mnie nie bylo gdyz wybylam do mojego rodzinnego miasta do mamy:tak:
ale nadrobilam zaleglosci i widze ze wiosenne spacerki juz rozpoczete:-D jest tak slicznie na dworze ze az szkoda siedziec w domku:-p Fifi teraz spi ale jak wstanie to tez lecimy na dworek:-D
zamowilam sobie dzisiaj parasolke do wozka gdyz sloneczko juz swieci pelna para:eek::eek:
wczoraj moje dziecie zjadlo o 18 30 mleczko i zasnelo juz na noc:szok: obudzil sie o 4 bo zglodnial zjadl i dalej spankal do 8:confused2:
oooo slysze jakies glosy z lozeczka lece do mojego ksieciunia papappapa;-)

reklama
Hey

U Nas też Słoneczko pełną parą i zaraz idziemy na spacerek gdyż wstałyśmy o 12 a o 14 Młoda ucięła sobie jeszcze drzemeczkę.

Wszystkiego Naj dla Jubilatów:-)

Niestety mój humor jest do bani i długo się nie polepszy. Naprawdę bardzo ale to bardzo siebię nie lubię:-(

Do góry