reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Madziulka sredecznie dziekuję cioteczkom za życzenia.
Zaliczyłyśmy już barzdo długiiiiii spacer i ledwo sie doczłąpałam do domku, brak formy nietstey.
Myslałam, zeby po obiadku wystawic Małą na taras i umyć chociaż kilka okien, ale nie wiem czy bede miała siłę:zawstydzona/y:
Kana, miłęj wizytki babusi
Agaciu, za jakie zdjecia dziekujesz bo ja chyba nie w temacie
Blizniaki, pytałam się tutaj mamusiek czy potrafią zmienic tło w zdjeciu i Mopek mi pomogła. Ślicznie zrobiła. Mojemu Mateuszkowi i siostrzenicy. Chce im wydrukowac zdjecia na płótnie , taka pamiatke. Kingusi na roczek a małemu tak po prostu od mamusi i tatusia. Zrobiłam jeszcze dedykacje. " Kochanemu synkowi, na pamiatkę beztroskiego dziecinstwa , mamusia i tatus"
A zdjecia są sliczne. Mopek zrobiłą mi w kiku wersjach, najbardziej nam się podobało w sepii.

reklama
Dzien dobry mamusie:tak:
Ojej a co tutaj tak pusto:szok::szok::szok: wszystkich wywiało gdyż pewnie wiosne poczuli:-D:-D:-D

U nas taka sobie pogoda moze nie pada ale slonca tez nie ma:baffled::baffled: ide was podczytac chociaz pewnie nie ma co czytac bo nikt nie pisze:-:)-( biedne grudniowe forum sie zakurzylo nikt juz nie chce go odswierzyc i nawet naskrobac malego dzien dobry:sorry2::eek::sad::sad::oo2::oo::hmm::errr:

My już po spacerku, mały mi cały czas ryczał i musiałam do domu wracać:-(. Już mi się pomysły kończą dlaczego on spacerów nie lubi. Zacznę go chyba w chuście nosić na dworze...
No i oczywiście wróciliśmy i wyszło słonko. Mam chyba kiepski dzień:dry:

biedne grudniowe forum sie zakurzylo nikt juz nie chce go odswierzyc i nawet naskrobac malego dzien dobry:sorry2::eek::sad::sad::oo2::oo::hmm::errr:
Tygrysku forum faktycznie wymarłe;-):-D, moze gdzies w Polsce jest słońce:szok::szok::szok: no niestety wciaz nie u nas. Ja siedze cały dzień w domu bo pogoda koszmarna w kółko chodze nic mi sie nie chce i na dodatek zjadłam tabliczke czekolady na pocieszenie:zawstydzona/y:
Zapominajko a próbowałas do spacerówki małego wsadzic moze jak swiat zobaczy i jakas zabawke przed soba to zmieni podejscie do spacerków

Tygrysku forum faktycznie wymarłe;-):-D, moze gdzies w Polsce jest słońce:szok::szok::szok: no niestety wciaz nie u nas. Ja siedze cały dzień w domu bo pogoda koszmarna w kółko chodze nic mi sie nie chce i na dodatek zjadłam tabliczke czekolady na pocieszenie:zawstydzona/y:
Zapominajko a próbowałas do spacerówki małego wsadzic moze jak swiat zobaczy i jakas zabawke przed soba to zmieni podejscie do spacerków

o Mopku kochany jedyna zyjaca istoto na tym forum witam cie bardzo serdecznie:-D:-D:-D:-D:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: ja tez dzis kraze po domu i tylko zagladam do lodowki na moje nieszczescie mam jeszcze pol ciasta z niedzieli i podjadam co troche:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale coz robic innego w taka pogode:baffled::baffled::confused::confused::confused::cool2::cool2::cool2:

zapominajko faktycznie moze juz czas na spacerowke?????:shocked2::shocked2:

Agaciu, jak bedziesz miała gotowe te pamiąteczki to pochwal sie nam i wklej zdjecia.

tygrysku, rzeczywiscie na forum pustawo, chyba wszyscy na spacerkach.

Mnie Kokusia tak zmobilizowała że po powrocie ze spacerku, zrobiłam szybki obiadek, nakarmiłam Małą, wystawiłam na taras i umyłąm 5 okien, resztę zostawiłam na jutro bo już nie mam siły

Ja na szczeście juz całe zapasy zjadłam wiec juz mi nic nie grozi chyba ,ze zjem cały gar zupki ogórkowej :confused::-p ale cos nie mam ochoty
Zaczełam oglądać Klan, Jaka to melodia i Plebanie jeszcze 4 miesiace temu jak mi ktos powiedział, ze oglada to sie w głowe pukałam, ze szkoda na to czasu a teraz ?!:sorry2:

reklama
noooooooooo i teraz poznaje to nasze grudniowe forum od razu lepjej:-D:-D:-D
no hej hej ja tez tutaj jestem :-)
A u nas sliczne słonce :-D, chyba idzie wiosna.

Agaciu kochana przeslij troszke tego sloneczka do lodzi:-D:-D

Agaciu, jak bedziesz miała gotowe te pamiąteczki to pochwal sie nam i wklej zdjecia.

tygrysku, rzeczywiscie na forum pustawo, chyba wszyscy na spacerkach.

Mnie Kokusia tak zmobilizowała że po powrocie ze spacerku, zrobiłam szybki obiadek, nakarmiłam Małą, wystawiłam na taras i umyłąm 5 okien, resztę zostawiłam na jutro bo już nie mam siły

Blizniaki zaszalalas kobieto z tymi oknami ja tez musze te moje umyc ale tak mi sie nie chce:-p:-p poczekam do soboty wyprawie moich mezczyzn na spacerek a ja umyje okienka:-):-)

Ja na szczeście juz całe zapasy zjadłam wiec juz mi nic nie grozi chyba ,ze zjem cały gar zupki ogórkowej :confused::-p ale cos nie mam ochoty
Zaczełam oglądać Klan, Jaka to melodia i Plebanie jeszcze 4 miesiace temu jak mi ktos powiedział, ze oglada to sie w głowe pukałam, ze szkoda na to czasu a teraz ?!:sorry2:
Mopku ja w ciazy siedzac w domu ogladalam tv caly dzien mialam zakodowany w glowie caly program telewizyjny:-):-):-):sorry2::sorry2::sorry2:i tez ogladalam takie programy o jakie bym sie nigdy nie posadzila ze takie bede kiedykolwiek ogladala:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry