reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Madziulka sredecznie dziekuję cioteczkom za życzenia.
Zaliczyłyśmy już barzdo długiiiiii spacer i ledwo sie doczłąpałam do domku, brak formy nietstey.
Myslałam, zeby po obiadku wystawic Małą na taras i umyć chociaż kilka okien, ale nie wiem czy bede miała siłę:zawstydzona/y:
Kana, miłęj wizytki babusi
Agaciu, za jakie zdjecia dziekujesz bo ja chyba nie w temacie
Blizniaki, pytałam się tutaj mamusiek czy potrafią zmienic tło w zdjeciu i Mopek mi pomogła. Ślicznie zrobiła. Mojemu Mateuszkowi i siostrzenicy. Chce im wydrukowac zdjecia na płótnie , taka pamiatke. Kingusi na roczek a małemu tak po prostu od mamusi i tatusia. Zrobiłam jeszcze dedykacje. " Kochanemu synkowi, na pamiatkę beztroskiego dziecinstwa , mamusia i tatus"
A zdjecia są sliczne. Mopek zrobiłą mi w kiku wersjach, najbardziej nam się podobało w sepii.

reklama
Dzien dobry mamusie:tak:
Ojej a co tutaj tak pusto:szok::szok::szok: wszystkich wywiało gdyż pewnie wiosne poczuli:-D:-D:-D

U nas taka sobie pogoda moze nie pada ale slonca tez nie ma:baffled::baffled: ide was podczytac chociaz pewnie nie ma co czytac bo nikt nie pisze:-:)-( biedne grudniowe forum sie zakurzylo nikt juz nie chce go odswierzyc i nawet naskrobac malego dzien dobry:sorry2::eek::sad::sad::oo2::oo::hmm::errr:

My już po spacerku, mały mi cały czas ryczał i musiałam do domu wracać:-(. Już mi się pomysły kończą dlaczego on spacerów nie lubi. Zacznę go chyba w chuście nosić na dworze...
No i oczywiście wróciliśmy i wyszło słonko. Mam chyba kiepski dzień:dry:

biedne grudniowe forum sie zakurzylo nikt juz nie chce go odswierzyc i nawet naskrobac malego dzien dobry:sorry2::eek::sad::sad::oo2::oo::hmm::errr:
Tygrysku forum faktycznie wymarłe;-):-D, moze gdzies w Polsce jest słońce:szok::szok::szok: no niestety wciaz nie u nas. Ja siedze cały dzień w domu bo pogoda koszmarna w kółko chodze nic mi sie nie chce i na dodatek zjadłam tabliczke czekolady na pocieszenie:zawstydzona/y:
Zapominajko a próbowałas do spacerówki małego wsadzic moze jak swiat zobaczy i jakas zabawke przed soba to zmieni podejscie do spacerków

Tygrysku forum faktycznie wymarłe;-):-D, moze gdzies w Polsce jest słońce:szok::szok::szok: no niestety wciaz nie u nas. Ja siedze cały dzień w domu bo pogoda koszmarna w kółko chodze nic mi sie nie chce i na dodatek zjadłam tabliczke czekolady na pocieszenie:zawstydzona/y:
Zapominajko a próbowałas do spacerówki małego wsadzic moze jak swiat zobaczy i jakas zabawke przed soba to zmieni podejscie do spacerków

o Mopku kochany jedyna zyjaca istoto na tym forum witam cie bardzo serdecznie:-D:-D:-D:-D:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: ja tez dzis kraze po domu i tylko zagladam do lodowki na moje nieszczescie mam jeszcze pol ciasta z niedzieli i podjadam co troche:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale coz robic innego w taka pogode:baffled::baffled::confused::confused::confused::cool2::cool2::cool2:

zapominajko faktycznie moze juz czas na spacerowke?????:shocked2::shocked2:

Agaciu, jak bedziesz miała gotowe te pamiąteczki to pochwal sie nam i wklej zdjecia.

tygrysku, rzeczywiscie na forum pustawo, chyba wszyscy na spacerkach.

Mnie Kokusia tak zmobilizowała że po powrocie ze spacerku, zrobiłam szybki obiadek, nakarmiłam Małą, wystawiłam na taras i umyłąm 5 okien, resztę zostawiłam na jutro bo już nie mam siły

Ja na szczeście juz całe zapasy zjadłam wiec juz mi nic nie grozi chyba ,ze zjem cały gar zupki ogórkowej :confused::-p ale cos nie mam ochoty
Zaczełam oglądać Klan, Jaka to melodia i Plebanie jeszcze 4 miesiace temu jak mi ktos powiedział, ze oglada to sie w głowe pukałam, ze szkoda na to czasu a teraz ?!:sorry2:

reklama
noooooooooo i teraz poznaje to nasze grudniowe forum od razu lepjej:-D:-D:-D
no hej hej ja tez tutaj jestem :-)
A u nas sliczne słonce :-D, chyba idzie wiosna.

Agaciu kochana przeslij troszke tego sloneczka do lodzi:-D:-D

Agaciu, jak bedziesz miała gotowe te pamiąteczki to pochwal sie nam i wklej zdjecia.

tygrysku, rzeczywiscie na forum pustawo, chyba wszyscy na spacerkach.

Mnie Kokusia tak zmobilizowała że po powrocie ze spacerku, zrobiłam szybki obiadek, nakarmiłam Małą, wystawiłam na taras i umyłąm 5 okien, resztę zostawiłam na jutro bo już nie mam siły

Blizniaki zaszalalas kobieto z tymi oknami ja tez musze te moje umyc ale tak mi sie nie chce:-p:-p poczekam do soboty wyprawie moich mezczyzn na spacerek a ja umyje okienka:-):-)

Ja na szczeście juz całe zapasy zjadłam wiec juz mi nic nie grozi chyba ,ze zjem cały gar zupki ogórkowej :confused::-p ale cos nie mam ochoty
Zaczełam oglądać Klan, Jaka to melodia i Plebanie jeszcze 4 miesiace temu jak mi ktos powiedział, ze oglada to sie w głowe pukałam, ze szkoda na to czasu a teraz ?!:sorry2:
Mopku ja w ciazy siedzac w domu ogladalam tv caly dzien mialam zakodowany w glowie caly program telewizyjny:-):-):-):sorry2::sorry2::sorry2:i tez ogladalam takie programy o jakie bym sie nigdy nie posadzila ze takie bede kiedykolwiek ogladala:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry