reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzień dobry:-)

U nas też jakoś szaro,ale zaraz wybieramy się na spacer do moich rodziców:tak: W nocy się męczyłam,bo bierze mnie jakieś cholerne przeziębienie...Muszę szybko się go pozbyć żeby czasem nie zarazić Fabianka...

Marzycielko my wcale nie musieliśmy uczyć się spędzania czasu w trójkę,bo bardzo to lubimy:tak: Uwielbiamy wspólne zabawy,wygłupy,pogaduchy i przede wszystkim spacery:tak: Wspólne kąpanie,ubieranie,usypianie...Coś wspaniałego:tak: Ale nadal chwile tylko we dwoje są potrzebne.I sauna albo kino raz na kiedyś są bardzo przyjemne:tak:

Anoli mi zakupy nigdy nie poprawiały humoru,a wręcz przeciwnie.I wcale nie dla tego,ze nie mogę na siebie patrzeć:-p Ja po prostu nie znoszę chodzić po sklepach:no: Jak wejdę do jednego,założę spodnie i od razu je kupuję to wtedy owszem-dobry humor murowany:tak: Ale jak założę 3 pary spodni i żadne nie są takie jakie bym chciała to już klapa...Dostaje nerwicy i mam dość.Przyjemność sprawia mi jedynie oglądanie i kupowanie dziecięcych ubranek:tak:

reklama
Madziu tysiąc całusków od cioci i Natalki
Blizniaki a tak mnie słońce zmobilizowało:-DZresztą jak nie było Martyny w domu to tak jakoś cicho się zrobiło że aż dziwnie i musiałam się czymś zając.
Mopku ja jak miałam stare okna to też mi się ich nie chciało myc. Wszystkie otwierały się na zewnątrz a dom mam na tekiej wysokiej podmurówce że żeby umyc okno musiałam stawac na drabinie:wściekła/y:Ale odkąd wymieniliśmy to aż się chce je myc:-D

Witaski :-)

U mnie też dziś pogoda do bani, szaro, buro, brrrr :-:)-(, ja chce wiosnęęęę :angry:

Wszystkiego najlepszego dla weekendowych i dzisiejszych solenizantów, dużo zdrówka :tak::tak::tak:, idę luknąć co naskrobałyście :tak:

Hey

My dzisiaj wyspane bo wstałyśmy o 10 :-)
I tak jak większośc czekamy na Wiosnę pełną gębą ale za deszczyk także dziękuję Bogu bo jakby nie on to kwiatuszki i drzewka by nie rosły a bez nich nie ma Wiosny.:-D

Dzisiaj zapakowałam w domu Młodą do spacerówy i była bardzo zadowolona.
Na 2 poziomię była oparta i wszystko widziała jak tylko zrobi się ciepło to leci ją przetestować.

Wszystkiego Naj dla Solenizantów!!!

Witajcie
U mnie też pogoda do bani. Jest szaro i chmury nisko, aż zastanawiam się czy iść na spacerek, czy olać:-(.

Wszystkiego dobrego dla świętujących maluszków.

Dziewczyny wiecie co się z Misiówką dzieje?

Witam mamuski.....

Ja dzisiaj od ranka zły humorek,bo jutro babunia przyjeżdza..Mairczki prababcia i zostaje na noc...a w domku syf i tyle...no i za sprzatanko sie wziełam...ogarnialam 3 godzinki i jeszcze mi łazienka została....masakra...tatus poszedł do pracy,a my teraz same w odmku....niunka ziuzia poki co,a potem na spacerk.....
Na szczęscie pogoda sie polepszyła...swieci słoneczko i jest cudownie to nawet humorek mi wraca:)))) oby tak juz pieknie zostało....

Oj bobalo sie budzi chyba....uciekam....pozniej nadrobie zaległosci:))))

A i buziaczki i zyczonka serdeczne dla wszystkich solenizantów:))))dla córeczek Villemo i Bliźniaków czteromiesięczniaczków naszych i synusia Duni i córci Okruszka :))) 3-mieiseczniaków;)

Madziulka sredecznie dziekuję cioteczkom za życzenia.
Zaliczyłyśmy już barzdo długiiiiii spacer i ledwo sie doczłąpałam do domku, brak formy nietstey.
Myslałam, zeby po obiadku wystawic Małą na taras i umyć chociaż kilka okien, ale nie wiem czy bede miała siłę:zawstydzona/y:
Kana, miłęj wizytki babusi
Agaciu, za jakie zdjecia dziekujesz bo ja chyba nie w temacie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry