reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzień dobry:-)

U nas też jakoś szaro,ale zaraz wybieramy się na spacer do moich rodziców:tak: W nocy się męczyłam,bo bierze mnie jakieś cholerne przeziębienie...Muszę szybko się go pozbyć żeby czasem nie zarazić Fabianka...

Marzycielko my wcale nie musieliśmy uczyć się spędzania czasu w trójkę,bo bardzo to lubimy:tak: Uwielbiamy wspólne zabawy,wygłupy,pogaduchy i przede wszystkim spacery:tak: Wspólne kąpanie,ubieranie,usypianie...Coś wspaniałego:tak: Ale nadal chwile tylko we dwoje są potrzebne.I sauna albo kino raz na kiedyś są bardzo przyjemne:tak:

Anoli mi zakupy nigdy nie poprawiały humoru,a wręcz przeciwnie.I wcale nie dla tego,ze nie mogę na siebie patrzeć:-p Ja po prostu nie znoszę chodzić po sklepach:no: Jak wejdę do jednego,założę spodnie i od razu je kupuję to wtedy owszem-dobry humor murowany:tak: Ale jak założę 3 pary spodni i żadne nie są takie jakie bym chciała to już klapa...Dostaje nerwicy i mam dość.Przyjemność sprawia mi jedynie oglądanie i kupowanie dziecięcych ubranek:tak:

reklama
Madziu tysiąc całusków od cioci i Natalki
Blizniaki a tak mnie słońce zmobilizowało:-DZresztą jak nie było Martyny w domu to tak jakoś cicho się zrobiło że aż dziwnie i musiałam się czymś zając.
Mopku ja jak miałam stare okna to też mi się ich nie chciało myc. Wszystkie otwierały się na zewnątrz a dom mam na tekiej wysokiej podmurówce że żeby umyc okno musiałam stawac na drabinie:wściekła/y:Ale odkąd wymieniliśmy to aż się chce je myc:-D

Witaski :-)

U mnie też dziś pogoda do bani, szaro, buro, brrrr :-:)-(, ja chce wiosnęęęę :angry:

Wszystkiego najlepszego dla weekendowych i dzisiejszych solenizantów, dużo zdrówka :tak::tak::tak:, idę luknąć co naskrobałyście :tak:

Hey

My dzisiaj wyspane bo wstałyśmy o 10 :-)
I tak jak większośc czekamy na Wiosnę pełną gębą ale za deszczyk także dziękuję Bogu bo jakby nie on to kwiatuszki i drzewka by nie rosły a bez nich nie ma Wiosny.:-D

Dzisiaj zapakowałam w domu Młodą do spacerówy i była bardzo zadowolona.
Na 2 poziomię była oparta i wszystko widziała jak tylko zrobi się ciepło to leci ją przetestować.

Wszystkiego Naj dla Solenizantów!!!

Witajcie
U mnie też pogoda do bani. Jest szaro i chmury nisko, aż zastanawiam się czy iść na spacerek, czy olać:-(.

Wszystkiego dobrego dla świętujących maluszków.

Dziewczyny wiecie co się z Misiówką dzieje?

Witam mamuski.....

Ja dzisiaj od ranka zły humorek,bo jutro babunia przyjeżdza..Mairczki prababcia i zostaje na noc...a w domku syf i tyle...no i za sprzatanko sie wziełam...ogarnialam 3 godzinki i jeszcze mi łazienka została....masakra...tatus poszedł do pracy,a my teraz same w odmku....niunka ziuzia poki co,a potem na spacerk.....
Na szczęscie pogoda sie polepszyła...swieci słoneczko i jest cudownie to nawet humorek mi wraca:)))) oby tak juz pieknie zostało....

Oj bobalo sie budzi chyba....uciekam....pozniej nadrobie zaległosci:))))

A i buziaczki i zyczonka serdeczne dla wszystkich solenizantów:))))dla córeczek Villemo i Bliźniaków czteromiesięczniaczków naszych i synusia Duni i córci Okruszka :))) 3-mieiseczniaków;)

Madziulka sredecznie dziekuję cioteczkom za życzenia.
Zaliczyłyśmy już barzdo długiiiiii spacer i ledwo sie doczłąpałam do domku, brak formy nietstey.
Myslałam, zeby po obiadku wystawic Małą na taras i umyć chociaż kilka okien, ale nie wiem czy bede miała siłę:zawstydzona/y:
Kana, miłęj wizytki babusi
Agaciu, za jakie zdjecia dziekujesz bo ja chyba nie w temacie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry