reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam!!!
U nas leje jak z cebra a ja juz z małym na polu byłam (niestety obowiązek zaprowadzania starszego do szkoły) ale teraz sobie smacznie śpi.
bliźniaki ja też nosiłam tipsy chyba z pięć lat (a pracuje w przemyśle samochodowym na lini jako zwykły robol) i teraz też sbie zakładam ale dopiero w maju i już nie mogę się doczekać.
Ja młodego też jeszcze nigdzie nie zostawiłam samego ale to dlatego że daję rade pozałatwiać sobie wszystko mając go u boku,ale planujemy z mężem weekend w górach w maju tylko we dwoje i wtedy dzieciaczki zostaną z moją mamą
kurcze święta się zbliżają a ja jeszcze nic nie mam sprzątnięte

reklama
Witam kochane po kolejnej długiej przerwie;-)
u nas wszystko oki, malutka rośnie jak na drożdżach i chyba problemy brzusiowe mamy za sobą(oby) tylko drugie szczepienie mamy przełożone,bo Bianusia żle przeszła to pierwsze,więc zobaczymy co dalej a jeżeli chodzi o mnie to jeszcze 3kg do zrzucenia-ostatnio coś ruszyło w dól oby tak dalej
Buzki dla Was i waszych Skarbenków

Witam poniedziałkowo
U nas też dzisiaj pochmurno, ale ma być ciepłu, zobaczymy
Madzia kończy dzisiaj 4 mieisące, i nawe nie wiem kiedy to zleciało. Olcia, dziękujemy za życzonka;-)
Kokusia, jak Ty to robisz, sprzątanko, długi spacerek. ja wczoraj byłąm cały dzień z Małą sama, ale nic nie zrobiłam:zawstydzona/y:, po prostu taki leń chyba ze mnie. Myślę ze w tym tygodniu trzeba by sie było wziac za okna:confused:
Kankiya, bedzie dobrze idzie wiosna, wiec na pewno szybko zrzucisz to co jeszcze zostało, no i ważne że Bianeczkę juz brzusio nie męczy

Ostatnia edycja:
szkoda,że nie da się zabrać tych kilogramów które niektóre z Was zrzucają bo bym chętnie wzieła! ja powoli wyglądam jak anorektyczka mimo iż jem całkiem sporo tzn.nigdy w życiu przed ciążą tak systematycznie i dużo nie jadłam więc nie wiem dlaczego aż tak chudne - MaŁY ściąga ale bez przesady mógłby już przestać bo jeszcze troszkę a zacznie mi kości wysysać ;-)
miałam nadzieję, że po ciąży zostanie mi troszkę a jest jescze gorzej niż przed :zawstydzona/y:

chyba dzisiaj zaczniemy rozwozic zaproszenia na chrzest w sumie nie ma na co czekać - muszę je tylko posklejać :-D MOPek dzięki wielkie - widziała je już moja siostra i się bardzo podobały - zdjęcie super!

Blizniaki 100 latek dla Madzieńki i innych nieujawnionych 4 miesieczniaczków o ile są :tak:
O myciu okien nawet nie przypominajcie bo przez moje prawie swiata nie widac ale ja mam stare niestety, rozkrecic i umyc to dziadostwo to masakra jakas cały kit i lakier spada i rece tez opadaja wtedy a juz bedac sama z mała to na pewno by mi sie to nie udało bo na głupie 4 okna to prawie cały dzien schodzi a jeszcze pranie firanek prasowanie, wieszanie :no: musze jakos przekupic Mariusza pogada troche ale pomoze tylko niestety zostaje sobota na to, a soboty zawsze nam szkoda :-(

Ewelw jak wczorajsza imprezka ?

Cześć Dziewczyny!

A ja pomimo tak niekorzystnej pogody pół dnia spacerowałam z Majką...

Ale nie ma to jak rodzinny wypad z mężem na zakupy... oj ckni mi się czasami za udanymi zakupami... teraz to ja już sama nie potrafie sobie nic kupić a mój mąż wyzywa mnie od nie normalnych bo jak to kobieta nie potafi iść na zakupy i nić sobie nie kupić... nie wiem jak wy ale ja zamiast myśleć o sobie zastanawiam się nad tym co teraz przydałoby się Majce...

Ech trzeba to zmienić... chce też od czasu do czasu czuć się jak prawdziwa kobietka :)
ja mam to samo, ciągle szukam jakieś ubranka dla malej:-)

Cześć dziewczynki
jak tylko poniedziałek to pogoda do d..y:wściekła/y: na nic nie mam ochoty
nocka super, spałyśmy do 7.30, teraz jemy śniadanko:-)
100 latek dla wszystkich solenizantów
Ewelw, jak chrzciny?
Miłego dzionka :-)

Dobrywieczór! :-)

chciałam bardzo bardzo ale to bardzo podziękować MOPEK za jej pomoc bo to dzięki Tobie Mopek mam piękne zaproszenia na chrzest!

mam nadzieję, że jednak będę miała okazję się odwdzięczyć :-):-D
Mopek to jest złota kobietka :tak:

A ja juz nie wiem jak mam dziekować za zdjęcia :zawstydzona/y:.

reklama
Do góry