reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam!!!
U nas leje jak z cebra a ja juz z małym na polu byłam (niestety obowiązek zaprowadzania starszego do szkoły) ale teraz sobie smacznie śpi.
bliźniaki ja też nosiłam tipsy chyba z pięć lat (a pracuje w przemyśle samochodowym na lini jako zwykły robol) i teraz też sbie zakładam ale dopiero w maju i już nie mogę się doczekać.
Ja młodego też jeszcze nigdzie nie zostawiłam samego ale to dlatego że daję rade pozałatwiać sobie wszystko mając go u boku,ale planujemy z mężem weekend w górach w maju tylko we dwoje i wtedy dzieciaczki zostaną z moją mamą
kurcze święta się zbliżają a ja jeszcze nic nie mam sprzątnięte

reklama
Witam kochane po kolejnej długiej przerwie;-)
u nas wszystko oki, malutka rośnie jak na drożdżach i chyba problemy brzusiowe mamy za sobą(oby) tylko drugie szczepienie mamy przełożone,bo Bianusia żle przeszła to pierwsze,więc zobaczymy co dalej a jeżeli chodzi o mnie to jeszcze 3kg do zrzucenia-ostatnio coś ruszyło w dól oby tak dalej
Buzki dla Was i waszych Skarbenków

Witam poniedziałkowo
U nas też dzisiaj pochmurno, ale ma być ciepłu, zobaczymy
Madzia kończy dzisiaj 4 mieisące, i nawe nie wiem kiedy to zleciało. Olcia, dziękujemy za życzonka;-)
Kokusia, jak Ty to robisz, sprzątanko, długi spacerek. ja wczoraj byłąm cały dzień z Małą sama, ale nic nie zrobiłam:zawstydzona/y:, po prostu taki leń chyba ze mnie. Myślę ze w tym tygodniu trzeba by sie było wziac za okna:confused:
Kankiya, bedzie dobrze idzie wiosna, wiec na pewno szybko zrzucisz to co jeszcze zostało, no i ważne że Bianeczkę juz brzusio nie męczy

Ostatnia edycja:
szkoda,że nie da się zabrać tych kilogramów które niektóre z Was zrzucają bo bym chętnie wzieła! ja powoli wyglądam jak anorektyczka mimo iż jem całkiem sporo tzn.nigdy w życiu przed ciążą tak systematycznie i dużo nie jadłam więc nie wiem dlaczego aż tak chudne - MaŁY ściąga ale bez przesady mógłby już przestać bo jeszcze troszkę a zacznie mi kości wysysać ;-)
miałam nadzieję, że po ciąży zostanie mi troszkę a jest jescze gorzej niż przed :zawstydzona/y:

chyba dzisiaj zaczniemy rozwozic zaproszenia na chrzest w sumie nie ma na co czekać - muszę je tylko posklejać :-D MOPek dzięki wielkie - widziała je już moja siostra i się bardzo podobały - zdjęcie super!

Blizniaki 100 latek dla Madzieńki i innych nieujawnionych 4 miesieczniaczków o ile są :tak:
O myciu okien nawet nie przypominajcie bo przez moje prawie swiata nie widac ale ja mam stare niestety, rozkrecic i umyc to dziadostwo to masakra jakas cały kit i lakier spada i rece tez opadaja wtedy a juz bedac sama z mała to na pewno by mi sie to nie udało bo na głupie 4 okna to prawie cały dzien schodzi a jeszcze pranie firanek prasowanie, wieszanie :no: musze jakos przekupic Mariusza pogada troche ale pomoze tylko niestety zostaje sobota na to, a soboty zawsze nam szkoda :-(

Ewelw jak wczorajsza imprezka ?

Cześć Dziewczyny!

A ja pomimo tak niekorzystnej pogody pół dnia spacerowałam z Majką...

Ale nie ma to jak rodzinny wypad z mężem na zakupy... oj ckni mi się czasami za udanymi zakupami... teraz to ja już sama nie potrafie sobie nic kupić a mój mąż wyzywa mnie od nie normalnych bo jak to kobieta nie potafi iść na zakupy i nić sobie nie kupić... nie wiem jak wy ale ja zamiast myśleć o sobie zastanawiam się nad tym co teraz przydałoby się Majce...

Ech trzeba to zmienić... chce też od czasu do czasu czuć się jak prawdziwa kobietka :)
ja mam to samo, ciągle szukam jakieś ubranka dla malej:-)

Cześć dziewczynki
jak tylko poniedziałek to pogoda do d..y:wściekła/y: na nic nie mam ochoty
nocka super, spałyśmy do 7.30, teraz jemy śniadanko:-)
100 latek dla wszystkich solenizantów
Ewelw, jak chrzciny?
Miłego dzionka :-)

Dobrywieczór! :-)

chciałam bardzo bardzo ale to bardzo podziękować MOPEK za jej pomoc bo to dzięki Tobie Mopek mam piękne zaproszenia na chrzest!

mam nadzieję, że jednak będę miała okazję się odwdzięczyć :-):-D
Mopek to jest złota kobietka :tak:

A ja juz nie wiem jak mam dziekować za zdjęcia :zawstydzona/y:.

reklama
Do góry