Madzienko, pazurki dosć ładne, french, zrobiony po skosie i przyklejone różowe motylki, nie jest źle tym barzdiej ze ona jest samoukiem, troche mi przepiłowała skórki na dwóch paznokciach, ale cieszę sie ze w koncu moje rączki znów jako tako wyglądają, bo ostatnio to wstyd było, mam tylko nadzieje ze bedą sie trzymały
Niby masz Aniu racje, ale ja juz mam taki głupi charakter, ze sama musze wszystkiego dopilnować. Z chłopakami jak skończył mi sięmacierzyński, a miałąm cos koło 30 tygodni, to wróciłam do pracy, miałam wtedy swój kiosk i pracowałąm od 6-13, a potem pracownica i wytrzymałam tylko 2 dni, bo co jakaś babka przechodziła koło kiosku z wózkiem to ja ryczałam ze moi chłopcy w domku beze mnie i tak zakończyłam prackę, wzięłam pracownice i siedziałam w domku aż chłopcy poszli do przedszkola
Mopku, tipsy niestety niszczą naturalną płtke paznokciową, wiec jeśli swoje masz łądne, to szkoda robić, ja niestety mam takie malutkie ogryzki. No i tipsami umiem wszystko zrobić, a jak ściągnęłam to nie mogłąm suie przyzwyczaić do takich króciutkich