reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
A ja siedze przed tym komputerem i tak mnie zatoki bola ze boje sie ze tym katarkiem mnie Fifi zarazil:-:)-( jemu juz przeszlo to teraz ja bede sie chyba mecyc:-:)-:)-(

a ciekawi mnie czy mozna przy takim maluszku rozpalac kominek z olejkiem herbacianym????taki olejek dziala zabujczo na wszystkie latajace po mieszkaniu cholery i pomaga w lwczeniu gornych i dolnych drog oddechowych tylko czy takie dziecie moze to wachac????? jak jeszcze fifa nie bylo to zawsze jak czulam jakies chorobcko robilam smierdziela w domu z tego olejku i jak reka odjal przechodzilo a teraz....................:baffled::baffled::baffled:
może mieć alergie, a może i nie mieć, nie wiadomo
ale jeśli ty lubisz, to synek tez może polubi:-):-):-)

Agatkas 100 lat radości i pomyślności:-D

Ja nasza astrę uwielbiam:-)
Widzę, że nie tylko moje dziecko o 5 jest już wyspane:-)

Dzień dobry :-)

Agatkas Wszystkiego naj naj naj z okazji urodzinek, dużo zdrówka, pogody ducha i spełnienia wszelkich marzeń :-)

Sto lat również życzę wszystkim dzisiejszym mniejszym solenizantom :-):-D:-D, idkam Was poczytać troszku :tak: zerknę póżniej do Was czy grzeczne jesteście :-p:-D:-D:-D

A ja dzisiaj na nogach od 5:30, bo mój syn sie wyspał. Myslałam ze pospi sobie jeszcze ale nic z tego. Wczoraj jak nigdy poszedł spac dopiero o 22:00 bo zawsze tak o 19:00 (moze czekał na swoje urodzinki) i myslałam ze jak wstanie na pierwsze jedzionko to zdrzemnie sie jeszcze, bo zawsze tak jest - pierwszy sen ma około 7 godzin potem 2-3 godziny - no ale dzisiaj tylko jeden sen miał.

Agaciu, a ja po tym jak pisałaś ostatnio o tym, że Mati nie śpi całej nocki, postanowiłam przestawić Bartkowi godzinę zasypiania, bo stwierdziłam że 22 to za późno. No i owszem, od razu się przestawił i zasypia koło 20:30, ale co z tego, skoro teraz wstaje w nocy 2 razy :sorry2: Wczoraj chciałam go położyć po 21, ale nie ma bata, zasnął o 20:30 i znowu wstawał w nocy :sorry2: I to by było na tyle jeśli chodzi o eksperymenty :-D

Tez miałam powiedzieć Agatkas nie marudz bo wiek piekny co maja powiedziec te z 3 z przodu:zawstydzona/y:(czyt. ja np.:-p)

I ja, i ja :-DAle jak tygrysek napisała, duchem wiecznie młodzi :-D:-D:-D

Ollcia - no właśnie, u mnie tak samo, jak Hania zaśnie prędzej, to potem się w nocy częściej budzi :sorry2:

Madzia idzie spać około 21:30 i przeważnie śpi do 6-7, próbowałam kiedyś kłąść ją jeszcze później, ale to i tak nic nie dawało, a jak nakarmiłam ja kiedyś o północy, bo myślałąm ze rano dłuzej pośpi, to sie barzdo zdziwiłam jak wstała o 3 w nocy, wiec zostawiam jej stałą porę i nic juz nie kombinuję

wszystkiego naj naj naj AGATKAS
tak apropo to kobiety mają zawsze 18 lat i tyle

my mamy już trzecią astre z kolei najpierw I potem II teraz III wszystkie kombi, jesteśmy bardzo zadowoleni, polecam bo jest mało awaryjne, chyba że my mamy poprostu szczęście, a do tego bardzo ekonomiczne nasza II paliła 6-7 l na 100 km więc bardzo mało, a teraz mamy dieselka i też mało pali ha ha ha

reklama
Do góry