reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
A ja siedze przed tym komputerem i tak mnie zatoki bola ze boje sie ze tym katarkiem mnie Fifi zarazil:-:)-( jemu juz przeszlo to teraz ja bede sie chyba mecyc:-:)-:)-(

a ciekawi mnie czy mozna przy takim maluszku rozpalac kominek z olejkiem herbacianym????taki olejek dziala zabujczo na wszystkie latajace po mieszkaniu cholery i pomaga w lwczeniu gornych i dolnych drog oddechowych tylko czy takie dziecie moze to wachac????? jak jeszcze fifa nie bylo to zawsze jak czulam jakies chorobcko robilam smierdziela w domu z tego olejku i jak reka odjal przechodzilo a teraz....................:baffled::baffled::baffled:
może mieć alergie, a może i nie mieć, nie wiadomo
ale jeśli ty lubisz, to synek tez może polubi:-):-):-)

Agatkas 100 lat radości i pomyślności:-D

Ja nasza astrę uwielbiam:-)
Widzę, że nie tylko moje dziecko o 5 jest już wyspane:-)

Dzień dobry :-)

Agatkas Wszystkiego naj naj naj z okazji urodzinek, dużo zdrówka, pogody ducha i spełnienia wszelkich marzeń :-)

Sto lat również życzę wszystkim dzisiejszym mniejszym solenizantom :-):-D:-D, idkam Was poczytać troszku :tak: zerknę póżniej do Was czy grzeczne jesteście :-p:-D:-D:-D

A ja dzisiaj na nogach od 5:30, bo mój syn sie wyspał. Myslałam ze pospi sobie jeszcze ale nic z tego. Wczoraj jak nigdy poszedł spac dopiero o 22:00 bo zawsze tak o 19:00 (moze czekał na swoje urodzinki) i myslałam ze jak wstanie na pierwsze jedzionko to zdrzemnie sie jeszcze, bo zawsze tak jest - pierwszy sen ma około 7 godzin potem 2-3 godziny - no ale dzisiaj tylko jeden sen miał.

Agaciu, a ja po tym jak pisałaś ostatnio o tym, że Mati nie śpi całej nocki, postanowiłam przestawić Bartkowi godzinę zasypiania, bo stwierdziłam że 22 to za późno. No i owszem, od razu się przestawił i zasypia koło 20:30, ale co z tego, skoro teraz wstaje w nocy 2 razy :sorry2: Wczoraj chciałam go położyć po 21, ale nie ma bata, zasnął o 20:30 i znowu wstawał w nocy :sorry2: I to by było na tyle jeśli chodzi o eksperymenty :-D

Tez miałam powiedzieć Agatkas nie marudz bo wiek piekny co maja powiedziec te z 3 z przodu:zawstydzona/y:(czyt. ja np.:-p)

I ja, i ja :-DAle jak tygrysek napisała, duchem wiecznie młodzi :-D:-D:-D

Ollcia - no właśnie, u mnie tak samo, jak Hania zaśnie prędzej, to potem się w nocy częściej budzi :sorry2:

Madzia idzie spać około 21:30 i przeważnie śpi do 6-7, próbowałam kiedyś kłąść ją jeszcze później, ale to i tak nic nie dawało, a jak nakarmiłam ja kiedyś o północy, bo myślałąm ze rano dłuzej pośpi, to sie barzdo zdziwiłam jak wstała o 3 w nocy, wiec zostawiam jej stałą porę i nic juz nie kombinuję

wszystkiego naj naj naj AGATKAS
tak apropo to kobiety mają zawsze 18 lat i tyle

my mamy już trzecią astre z kolei najpierw I potem II teraz III wszystkie kombi, jesteśmy bardzo zadowoleni, polecam bo jest mało awaryjne, chyba że my mamy poprostu szczęście, a do tego bardzo ekonomiczne nasza II paliła 6-7 l na 100 km więc bardzo mało, a teraz mamy dieselka i też mało pali ha ha ha

reklama
Do góry