mamusia2008
mamusia Karolinki
:-):-):-)oj tam Wy spierniczałe 30 ważne ze duchem jest sie mlodym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-):-):-)oj tam Wy spierniczałe 30 ważne ze duchem jest sie mlodym
może mieć alergie, a może i nie mieć, nie wiadomoA ja siedze przed tym komputerem i tak mnie zatoki bola ze boje sie ze tym katarkiem mnie Fifi zarazil:--( jemu juz przeszlo to teraz ja bede sie chyba mecyc:---(
a ciekawi mnie czy mozna przy takim maluszku rozpalac kominek z olejkiem herbacianym????taki olejek dziala zabujczo na wszystkie latajace po mieszkaniu cholery i pomaga w lwczeniu gornych i dolnych drog oddechowych tylko czy takie dziecie moze to wachac????? jak jeszcze fifa nie bylo to zawsze jak czulam jakies chorobcko robilam smierdziela w domu z tego olejku i jak reka odjal przechodzilo a teraz....................
A ja dzisiaj na nogach od 5:30, bo mój syn sie wyspał. Myslałam ze pospi sobie jeszcze ale nic z tego. Wczoraj jak nigdy poszedł spac dopiero o 22:00 bo zawsze tak o 19:00 (moze czekał na swoje urodzinki) i myslałam ze jak wstanie na pierwsze jedzionko to zdrzemnie sie jeszcze, bo zawsze tak jest - pierwszy sen ma około 7 godzin potem 2-3 godziny - no ale dzisiaj tylko jeden sen miał.
Tez miałam powiedzieć Agatkas nie marudz bo wiek piekny co maja powiedziec te z 3 z przodu(czyt. ja np.)