reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Agatkas - wszystkiego najlepszego kochana! Zdróweczka, szczęscia i dużo usmiechu!!!

Gratuluję zakupu autka :) Nie mieliśmy nigdy Opla, więc nie pomoge, ale opcja kombi jest niezastąpiona przy dzieciaczkach, więc na pewno polecam! My mamy golfa kombi, a i tak chcemy za rok zmienić na jeszcze wiekszy, bo się juz ciasnawo z tyłu robi przy dwójce dzieci.

Mopek - no dziwne faktycznie z tymi liczbami... Może to jakieś twoje przeznaczene ;)

Cyprysiowa - ja tam po nocce? Mam nadzieje, że Ksawery lepiej się miewa!!
Ewelw - a jak u Was? Podałaś ten antybiotyk?

reklama
Helą

Sto lat dla Agatkas, piękny wiek, kiedy to było:-D:-D

U nas nocka przyzwoita, Tomek zasnął o 19:00 a nockę skończył o 5:00 oczywiście cyc co 3h jak z zegarkiem w dupci:-):-).
Słonko za oknem, śnieżek ślicznie się mieni:-)

Miłego dnia

Agatkas my mielismy Asterke :tak:, super autko :tak:, długo z nami nie było, bo mój K zmienia auta jak rękawiczki. Teraz mamy Passata tez kombi ale o dziwo wiekszy jest od Astry, no ale juz dzisiaj kupiec przyjedzie po niego. Nie zdążę się przyzwyczaic i juz mój K samochód sprzedaje :-D.

A tak w ogole to dzień dobry :tak:

A ja dzisiaj na nogach od 5:30, bo mój syn sie wyspał. Myslałam ze pospi sobie jeszcze ale nic z tego. Wczoraj jak nigdy poszedł spac dopiero o 22:00 bo zawsze tak o 19:00 (moze czekał na swoje urodzinki) i myslałam ze jak wstanie na pierwsze jedzionko to zdrzemnie sie jeszcze, bo zawsze tak jest - pierwszy sen ma około 7 godzin potem 2-3 godziny - no ale dzisiaj tylko jeden sen miał.

Witajcie mamusie
Agatkas, zdrówka, szczęścia, pomyślnośći, zadowolenia z córci, męża, no i autka.

My też ostatnio kupiliśmy auto, ale jeszcze wieksze bo 7 osobowe, ford galaxy, dopiero we wtorek zarejestrowalismy, wczoraj troche pojeździłąm, ale do garazu mam obawy zeby wjechać, bo wchodzi na styk i trzeba lusterko składać, mamy za waską bramę garażową:baffled:

Też mam juz 3 z przodu, mąż na 30-tke fundnął mi córeczkę:-D

Witajcie mamusie
Agatkas, zdrówka, szczęścia, pomyślnośći, zadowolenia z córci, męża, no i autka.

My też ostatnio kupiliśmy auto, ale jeszcze wieksze bo 7 osobowe, ford galaxy, dopiero we wtorek zarejestrowalismy, wczoraj troche pojeździłąm, ale do garazu mam obawy zeby wjechać, bo wchodzi na styk i trzeba lusterko składać, mamy za waską bramę garażową:baffled:

Też mam juz 3 z przodu, mąż na 30-tke fundnął mi córeczkę:-D

Blizniakku to dostalas taki odmladzajacy prezent bym powiedziala:-D;-);-):)):-D:-D:-D:-D

reklama
A ja siedze przed tym komputerem i tak mnie zatoki bola ze boje sie ze tym katarkiem mnie Fifi zarazil:-:)-( jemu juz przeszlo to teraz ja bede sie chyba mecyc:-:)-:)-(

a ciekawi mnie czy mozna przy takim maluszku rozpalac kominek z olejkiem herbacianym????taki olejek dziala zabujczo na wszystkie latajace po mieszkaniu cholery i pomaga w lwczeniu gornych i dolnych drog oddechowych tylko czy takie dziecie moze to wachac????? jak jeszcze fifa nie bylo to zawsze jak czulam jakies chorobcko robilam smierdziela w domu z tego olejku i jak reka odjal przechodzilo a teraz....................:baffled::baffled::baffled:

Do góry