reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Agatkas - wszystkiego najlepszego kochana! Zdróweczka, szczęscia i dużo usmiechu!!!

Gratuluję zakupu autka :) Nie mieliśmy nigdy Opla, więc nie pomoge, ale opcja kombi jest niezastąpiona przy dzieciaczkach, więc na pewno polecam! My mamy golfa kombi, a i tak chcemy za rok zmienić na jeszcze wiekszy, bo się juz ciasnawo z tyłu robi przy dwójce dzieci.

Mopek - no dziwne faktycznie z tymi liczbami... Może to jakieś twoje przeznaczene ;)

Cyprysiowa - ja tam po nocce? Mam nadzieje, że Ksawery lepiej się miewa!!
Ewelw - a jak u Was? Podałaś ten antybiotyk?

reklama
Helą

Sto lat dla Agatkas, piękny wiek, kiedy to było:-D:-D

U nas nocka przyzwoita, Tomek zasnął o 19:00 a nockę skończył o 5:00 oczywiście cyc co 3h jak z zegarkiem w dupci:-):-).
Słonko za oknem, śnieżek ślicznie się mieni:-)

Miłego dnia

Agatkas my mielismy Asterke :tak:, super autko :tak:, długo z nami nie było, bo mój K zmienia auta jak rękawiczki. Teraz mamy Passata tez kombi ale o dziwo wiekszy jest od Astry, no ale juz dzisiaj kupiec przyjedzie po niego. Nie zdążę się przyzwyczaic i juz mój K samochód sprzedaje :-D.

A tak w ogole to dzień dobry :tak:

A ja dzisiaj na nogach od 5:30, bo mój syn sie wyspał. Myslałam ze pospi sobie jeszcze ale nic z tego. Wczoraj jak nigdy poszedł spac dopiero o 22:00 bo zawsze tak o 19:00 (moze czekał na swoje urodzinki) i myslałam ze jak wstanie na pierwsze jedzionko to zdrzemnie sie jeszcze, bo zawsze tak jest - pierwszy sen ma około 7 godzin potem 2-3 godziny - no ale dzisiaj tylko jeden sen miał.

Witajcie mamusie
Agatkas, zdrówka, szczęścia, pomyślnośći, zadowolenia z córci, męża, no i autka.

My też ostatnio kupiliśmy auto, ale jeszcze wieksze bo 7 osobowe, ford galaxy, dopiero we wtorek zarejestrowalismy, wczoraj troche pojeździłąm, ale do garazu mam obawy zeby wjechać, bo wchodzi na styk i trzeba lusterko składać, mamy za waską bramę garażową:baffled:

Też mam juz 3 z przodu, mąż na 30-tke fundnął mi córeczkę:-D

Witajcie mamusie
Agatkas, zdrówka, szczęścia, pomyślnośći, zadowolenia z córci, męża, no i autka.

My też ostatnio kupiliśmy auto, ale jeszcze wieksze bo 7 osobowe, ford galaxy, dopiero we wtorek zarejestrowalismy, wczoraj troche pojeździłąm, ale do garazu mam obawy zeby wjechać, bo wchodzi na styk i trzeba lusterko składać, mamy za waską bramę garażową:baffled:

Też mam juz 3 z przodu, mąż na 30-tke fundnął mi córeczkę:-D

Blizniakku to dostalas taki odmladzajacy prezent bym powiedziala:-D;-);-):)):-D:-D:-D:-D

reklama
A ja siedze przed tym komputerem i tak mnie zatoki bola ze boje sie ze tym katarkiem mnie Fifi zarazil:-:)-( jemu juz przeszlo to teraz ja bede sie chyba mecyc:-:)-:)-(

a ciekawi mnie czy mozna przy takim maluszku rozpalac kominek z olejkiem herbacianym????taki olejek dziala zabujczo na wszystkie latajace po mieszkaniu cholery i pomaga w lwczeniu gornych i dolnych drog oddechowych tylko czy takie dziecie moze to wachac????? jak jeszcze fifa nie bylo to zawsze jak czulam jakies chorobcko robilam smierdziela w domu z tego olejku i jak reka odjal przechodzilo a teraz....................:baffled::baffled::baffled:

Do góry