reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Apropos 18 -sto latek to kiedys wywoływała u mnie zdjecia takam emerytka bardzo sympatyczna kobitka zreszta i ja sie patrze na kolejne zdjecie a ona dmucha tort a na torcie 18 -stka sie pali :-D powiedziała, ze w zyciu by sie do swojego wieku nie przyznała bo sie czuje na 18 :-p

Ollcia - no właśnie, u mnie tak samo, jak Hania zaśnie prędzej, to potem się w nocy częściej budzi :sorry2:

Ale to jest dziwne - skoro zasypia półtorej godziny wcześniej niż normalnie, to teoretycznie powinien o tyle wcześniej wstać, a mu się wszystko rozregulowało :confused: no a poza tym nowa godzina zasypiania chyba mu się spodobała, więc narazie pozostawię to tak jak jest z nadzieją, że minie kilka dni i znowu wróci do przesypiania całych nocek :tak:

Ale to jest dziwne - skoro zasypia półtorej godziny wcześniej niż normalnie, to teoretycznie powinien o tyle wcześniej wstać, a mu się wszystko rozregulowało :confused: no a poza tym nowa godzina zasypiania chyba mu się spodobała, więc narazie pozostawię to tak jak jest z nadzieją, że minie kilka dni i znowu wróci do przesypiania całych nocek :tak:
ollcia, dziecko samo sobie reguluje swój sen, widocznie tak mu dobrze:-)
A ja z kolei jestem ciekawa jak moje dziecko będzie reagowało na zmianę czasu:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien Dobry:)

Dzwoneczka a może taką matę z grą na komputer do tańczenia? Coś w tym stylu:
MATA DO TAŃCZENIA DO PC USB + GRA STEPMANIA 2009 (579575407) - Aukcje internetowe Allegro

Kurcze taka krociutka nieobecnosc a juz trzeba z jezykiem na brodzie nadrabiac:)))

Agatkas sto lat!!!

A tak apropos to chcialam Wam wszystkim podziekowac za podpowiedz w sprawie prezentu a Agatkas szczegolnie, bo mata to swietny prezent i napewno jej sie spodoba!!! Dzieki Agatkas

Cyprys, trzymam kciuki za Ksawerego!!
Marzycielka ciesze sie ze u mamy lepiej.
Anoli ZABIERZ MNIE ZE SOBAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziubaski:))

Do góry