Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
Agatkas Wszystkiego naj naj z okazji 18 urodzin;-)
Hihi obejrzycie sobie
YouTube - Mam talent - dowcipny występ
Hihi obejrzycie sobie
YouTube - Mam talent - dowcipny występ
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ollcia - no właśnie, u mnie tak samo, jak Hania zaśnie prędzej, to potem się w nocy częściej budzi
ollcia, dziecko samo sobie reguluje swój sen, widocznie tak mu dobrze:-)Ale to jest dziwne - skoro zasypia półtorej godziny wcześniej niż normalnie, to teoretycznie powinien o tyle wcześniej wstać, a mu się wszystko rozregulowało no a poza tym nowa godzina zasypiania chyba mu się spodobała, więc narazie pozostawię to tak jak jest z nadzieją, że minie kilka dni i znowu wróci do przesypiania całych nocek
ollcia, dziecko samo sobie reguluje swój sen, widocznie tak mu dobrze:-)
Dzwoneczka a może taką matę z grą na komputer do tańczenia? Coś w tym stylu:
MATA DO TAŃCZENIA DO PC USB + GRA STEPMANIA 2009 (579575407) - Aukcje internetowe Allegro