reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dowiedziałam sie własnie ze kasze w woreczkach tez mozna przypalić tak ze garnek prawie do wyzucenia:wściekła/y:10 min go szorowałam ale i tak nie zeszło całkiem
Nastawiłam ja przed karmieniem Patki o 13 no i dopiero przypomniałam sobie o niej jak swad poczułam :angry:

reklama
Witam mamuski:)))

Zacznę od ogromniastych buziaczków i zyczeń wszystkiego NAJ NAJ NAJ dla Agatkas:*:*:* sto lat kochana:*:*

Poza tym również naj naj dla solenizantów:) dla Hanulki Pyti, Oliwci Yoki naszych czteromiesięczniaczków i troszke młodej Bianeczki Kankiya :))) Buziaczki do Mariczki i Cioci:)

U nas dzisiaj piekna pogoda...no po prostu rewelacja;) jestesmy z malutak juz po jednym 2 godzinnym spacerku....i chyba na jeszcze jeden sie wybierzemy troszke pozniej:) az sie zyc chce jak bezchmurne niebo za oknem i sloneczka ile sie tylko da:)))

Lece nadrobic zaleglosci:) pozniej mamy wizyte tesciowej trza sie troszke ogarnąc i zreszta nie tylko siebie:p hahha wszedzie bród i syf:p a czasu brak na sprzatanie.....

Mopku - ja to jeszcze zdolniejsza jestem. Zostawiłam na kuchence rosół i pojechałam z dziećmi na dłuuuugi spacer. Dobrze, że to było na palniku ceramicznym i rosołek po prostu się ulotnił cały, a ja zdążyłam tuż przed przypaleniem się garnuszka :-DAle jak mi się przypomniało, że nie wyłączyłam to aż dzwoniłam, pędząc do domu, do sąsiada, czy mi się z okien z kuchni nie dymi. :-D

Pytia, Yoka wszystkiego najlepszego dla maluszków !

A my po spacerku, super pogoda była.

A mój syn chyba po tych swoich urodzinkach czuje sie bardzo dorosły i postanowił nie spac :baffled:.

Przydałby mi sie fryzjer (w ogole to całe spa), ale tak mi wypadają włosy , ze boje sie cokolwiek robic z nimi :dry:.

Pytia to mnie pocieszyłaś ze nie tylko ja taka jestem zakrecona;-)
Oczywiście dla Hani i Oliwki i pozostałych solenizantów tez ogromne buziaczki
A ja własnie po pierwszym jabłuszku Pati z wrazenia zasneła jak kamien tak ja wymeczyłam i zadziwiłam tym czyms co jej smiałam do buzki ładować ogólnie reakcja jak na zdeciu które zaraz wkleje jedna reka zrobione ale dowód jest:sorry2:

Pytia to mnie pocieszyłaś ze nie tylko ja taka jestem zakrecona;-)
Oczywiście dla Hani i Oliwki i pozostałych solenizantów tez ogromne buziaczki
A ja własnie po pierwszym jabłuszku Pati z wrazenia zasneła jak kamien tak ja wymeczyłam i zadziwiłam tym czyms co jej smiałam do buzki ładować ogólnie reakcja jak na zdeciu które zaraz wkleje jedna reka zrobione ale dowód jest:sorry2:

Mopku a podawałaś ze słoiczka - jeśli tak to jakiej firmy no i jaką ilość, bo widzę, ze nasze dzieciaczki w podobnym wieku;-)A podawałaś już jakiś soczek-bo ja też już bym chciała wprowadzać nowośći, ale nie wiem jak się do tego zabrać:baffled:Polecam stronę GERBERA;-)Jest tam fajna ściągawa co i od którego msc.podawać:tak:

reklama
Dziękujemy za życzonka :-) No faktycznie, strasznie to zleciało, nawet nie wiem, kiedy. A przy pierwszym dziecku to te pierwsze miesiące jakoś mi się dłużyły.

Do góry