reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cyprysiowa - a jaki antybiotyk macie? Potwierdzam, że kropelki BioGaia są super i podaje sie je dużo lepiej niż np. Lakcid czy Enterol.

reklama
Agatkas 100 lat, 100 lat niech żyje, żyje nam :tak:
Dzieńdoberek Kobiałki
Dzisiaj pobudke miałam wczesniejsza niz zwykle bo Pati obudził ból brzuszka tzn. najpierw usłyszałam jak rozpaczliwie sie rozpłakała ( a nie spałam mocno bo to gardło boli jak diabli i budziłam sie co chwile) jak doszłam do łózeczka wystrzelił spod kołderki straszny pierdzioch a potem to juz tylko masowanie brzuszka i ogrzewanie suszarka, ale pomogło, troszke sie jeszcze odgazowała a teraz flache kończy i moze pospi jeszcze:confused:

Qrcze przesladuja mnie 4 dwójki zawsze jak spojrze wieczorem na zegarek jest 22.22, czasem wchodze na bb i ostatni post 22.22, dzisiaj zaczełam własnie 2222 strone i to mi sie ciagle w róznych sytuacjach przytrafia, dziwne :confused::szok:

Witajcie mamuśki. U nas wkońcu słoneczko i aż się życ chce. Wczoraj tak mi dzień zleciał że nawet nie miałam kiedy zajrzec co u Was słychac. A tu widzę nieciekawie:-(Dla wszystkich chorujących dzieciaczków i nie tylko dużo zdrówka i wygranej walki z chorobą.
Cyprysiowa probiotyk daje się najwcześniej godzinę po podaniu antybiotyku albo dwie godziny przed podaniem. Nie wolno razem bo wtedy te dobre bakterie zostają również zabite przez antybiotyk i nic to nie daje.

Czesc dziewczyny

U nas tez sliczne słonce, ale nietety nie byłam z małym na spacerku. Cały czas nie miałam czasu, a teraz juz mi sie nie chce :zawstydzona/y:.

Agatkas
Wszystko, co było Twoim marzeniem..
co jest i będzie w przyszłości,
niech nie mija z cichym westchnieniem
lecz się spełni w całości.
Wszystko, co piękne i upragnione
niech będzie w Twoim życiu spełnione!

Agatkas 100 lat, 100 lat niech żyje, żyje nam :tak:
Dzieńdoberek Kobiałki
Dzisiaj pobudke miałam wczesniejsza niz zwykle bo Pati obudził ból brzuszka tzn. najpierw usłyszałam jak rozpaczliwie sie rozpłakała ( a nie spałam mocno bo to gardło boli jak diabli i budziłam sie co chwile) jak doszłam do łózeczka wystrzelił spod kołderki straszny pierdzioch a potem to juz tylko masowanie brzuszka i ogrzewanie suszarka, ale pomogło, troszke sie jeszcze odgazowała a teraz flache kończy i moze pospi jeszcze:confused:

Agatkas, wszystkiego najlepszego, 100 lat!!!!!!!!!!:-):-):-)

Właśnie przeglądam NK i ktoś tu ma urodziny;-)
Agatkas sto lat w szczęściu, zdrowiu i z pieniędzmi :-)

Dzień dobry dziewczęta!!!:)
Dziękuję za życzenia! Cóż...stara już jestem :(

Mężowy pojechał mi właśnie kupić samochodzik rodzinny na urodziny;);) Oczywiście zbierałam na niego już dawno!:-D
Zdecydowaliśmy się na Opla Astrę II Kombi. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tym modelem?

reklama
Dzień dobry dziewczęta!!!:)
Dziękuję za życzenia! Cóż...stara już jestem :(

Mężowy pojechał mi właśnie kupić samochodzik rodzinny na urodziny;);) Oczywiście zbierałam na niego już dawno!:-D
Zdecydowaliśmy się na Opla Astrę II Kombi. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tym modelem?

Agacia sto lat sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D
I nie pierdziel glupot zes stara jestes mlodziutka tak samo jak ja 27 lat:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry