reklama
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
pytia napisalam juz na opiece ze Novamox
dobranoc
dobranoc
Agatkas 100 lat, 100 lat niech żyje, żyje nam
Dzieńdoberek Kobiałki
Dzisiaj pobudke miałam wczesniejsza niz zwykle bo Pati obudził ból brzuszka tzn. najpierw usłyszałam jak rozpaczliwie sie rozpłakała ( a nie spałam mocno bo to gardło boli jak diabli i budziłam sie co chwile) jak doszłam do łózeczka wystrzelił spod kołderki straszny pierdzioch a potem to juz tylko masowanie brzuszka i ogrzewanie suszarka, ale pomogło, troszke sie jeszcze odgazowała a teraz flache kończy i moze pospi jeszcze
Dzieńdoberek Kobiałki
Dzisiaj pobudke miałam wczesniejsza niz zwykle bo Pati obudził ból brzuszka tzn. najpierw usłyszałam jak rozpaczliwie sie rozpłakała ( a nie spałam mocno bo to gardło boli jak diabli i budziłam sie co chwile) jak doszłam do łózeczka wystrzelił spod kołderki straszny pierdzioch a potem to juz tylko masowanie brzuszka i ogrzewanie suszarka, ale pomogło, troszke sie jeszcze odgazowała a teraz flache kończy i moze pospi jeszcze
Qrcze przesladuja mnie 4 dwójki zawsze jak spojrze wieczorem na zegarek jest 22.22, czasem wchodze na bb i ostatni post 22.22, dzisiaj zaczełam własnie 2222 strone i to mi sie ciagle w róznych sytuacjach przytrafia, dziwne
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Witajcie mamuśki. U nas wkońcu słoneczko i aż się życ chce. Wczoraj tak mi dzień zleciał że nawet nie miałam kiedy zajrzec co u Was słychac. A tu widzę nieciekawie:-(Dla wszystkich chorujących dzieciaczków i nie tylko dużo zdrówka i wygranej walki z chorobą.
Cyprysiowa probiotyk daje się najwcześniej godzinę po podaniu antybiotyku albo dwie godziny przed podaniem. Nie wolno razem bo wtedy te dobre bakterie zostają również zabite przez antybiotyk i nic to nie daje.
Cyprysiowa probiotyk daje się najwcześniej godzinę po podaniu antybiotyku albo dwie godziny przed podaniem. Nie wolno razem bo wtedy te dobre bakterie zostają również zabite przez antybiotyk i nic to nie daje.
mamusia2008
mamusia Karolinki
Agatkas, wszystkiego najlepszego, 100 lat!!!!!!!!!!:-):-):-)
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Właśnie przeglądam NK i ktoś tu ma urodziny;-)
Agatkas sto lat w szczęściu, zdrowiu i z pieniędzmi :-)
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Czesc dziewczyny
U nas tez sliczne słonce, ale nietety nie byłam z małym na spacerku. Cały czas nie miałam czasu, a teraz juz mi sie nie chce .
Agatkas
Wszystko, co było Twoim marzeniem..
co jest i będzie w przyszłości,
niech nie mija z cichym westchnieniem
lecz się spełni w całości.
Wszystko, co piękne i upragnione
niech będzie w Twoim życiu spełnione!
Agatkas 100 lat, 100 lat niech żyje, żyje nam
Dzieńdoberek Kobiałki
Agatkas, wszystkiego najlepszego, 100 lat!!!!!!!!!!:-):-):-)
Właśnie przeglądam NK i ktoś tu ma urodziny;-)
Dzień dobry dziewczęta!!!
Dziękuję za życzenia! Cóż...stara już jestem
Mężowy pojechał mi właśnie kupić samochodzik rodzinny na urodziny Oczywiście zbierałam na niego już dawno!
Zdecydowaliśmy się na Opla Astrę II Kombi. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tym modelem?
reklama
tygrysek82
Fanka BB :)
Dzień dobry dziewczęta!!!
Dziękuję za życzenia! Cóż...stara już jestem
Mężowy pojechał mi właśnie kupić samochodzik rodzinny na urodziny Oczywiście zbierałam na niego już dawno!
Zdecydowaliśmy się na Opla Astrę II Kombi. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tym modelem?
Agacia sto lat sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I nie pierdziel glupot zes stara jestes mlodziutka tak samo jak ja 27 lat