reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Agacia moja Pati w dzień też spć nie chciała chyba ze na spacerku w wózku a w związku z pogodą od poniedziałku jesli wychodzimy to tylko na chwilke wiec strasznie sie meczyła ale zasnać nie chciała i kumpela mi podsuneła pomysł zeby mała do wózka wsadzić i włozyłam ja normalnie lekko ubramą przykryłam kocykiem, dałam smoka pobujałam 2 minutki i spi od 2 godzin :szok::szok::szok: moze tego spróbuj
ja mam ciągle wózek w domu, u mnie taka metoda nie sprawdza się:-(

reklama
Helą, witam mamuśki

U nas kolejny dzień epidemii:wściekła/y:, ostatni bastion zaraza zdobyła:wściekła/y:, mąż wstał chory i poszedł o pracy :-(, wróci po 21:-(.
Za oknem plucha:-(, byle do wiosny!!!

Helą, witam mamuśki

U nas kolejny dzień epidemii:wściekła/y:, ostatni bastion zaraza zdobyła:wściekła/y:, mąż wstał chory i poszedł o pracy :-(, wróci po 21:-(.
Za oknem plucha:-(, byle do wiosny!!!
Kingus kochana trzymajcie sie !!!! moze i zaraza bitwe zwyciezyla ale cala wojne to WY WYGRACIE!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D

Dzeindobry sliczne mamusie :)
Ja mam dzis przesliczna pogode na zewnatrz jest chyba cieplej niz w domku, maly juz nie ma goraczki ani zadnych objawow choroby, nei mam pojecia co to bylo, jest wesoly i usmiechniety a spal cala noc az do 10 jeszcze nigdy nie spal tak dlugo, ja juz od 7 chodzilam po mieszkaniu i prosilam zeby sie obudzil bo mi sie nudzilo :pP Przejzalam wiec wszystki jego ciuszki i wynioslam az dwa wielkie wory za malych ciuszkow i tak mi sie jakos przykro zrobilo, ze moj nunus juz nigdy nie bedzie taki malutki, tak szybko rosnie, ze chcialabym z nim spedzic kazda minute zeby mi nic nie ucieklo.. :p Ehh taka sie sentymentalna zrobilam :pP

Justine, nei chce mi sie juz przekopywac przez forum ale wydaje mi sie, ze Ty pisalas, ze chodzilas z dzieciakami na basen jak byly malutkie, kiedy zaczelas i jak maluchy reaguja i jak dlugo moga siedziec w wodzie? I moze byc taki zwykly basen czy musi byc jakis specjalny. ja bym chciala wziasc kluseczke ale nie wiem czy mu nie zaszkodze i czy bedzie mu sie podobalo bo on sie lubi pluskac w bardzocieplej wodzie?

Ja dzisiaj byłam na stronce takiej szkoły pływania dla niemowląt, bo tez sie wybrac chce ale na razie zapisów nie ma bo połowa kursu wypada wiec pare tygodni jeszcze zaczekam ale napisali tam, że temperatura wody 31 stopni (chyba Eager pisała, ze lepiej jak jest cieplejsza niż w normalnym basenie) i trzeba zkonsultować z lekarzem dziecka, nie chcą zaświadczeń, ale zalecają dla dobra dziecka, no i u nich sa grupy 6 osobowe.

U nas d..a ze szczepienia:wściekła/y::wściekła/y:...własnie dzwoniła pani doktor :szok::szok::szok: szczepienia na grużlicę według zalecień sanepidu robią tylko w jakiejś poradni szczepień:-:)-:)-( raz w tygodniu we wtorek(do tej pory tego nie wiedziała, bo przeciez konsultowałam z nia to szczepienie), wiec czekamy...Jutro tam zadzwonię i dowiem się czy są miejsca na najbliższy wtorek:sorry2::sorry2::sorry2:

A juz myślałam że będziemy mieli to za sobą....:confused::confused::confused:

Badz dzielna, pól roku szybko zleci, główka do góry

Jakoś musimy dac radę. Tacie mojemu smutno bardzo...
Jeszczy my jutro do Wawy wracamy i tata sam z moim bratem zostaje.
Szkoda mi ich trochę bo widze jak przeżywają.
Moja mama dzwoniła i mówiła , że za ok godzinę przekraczają granicę w Cieszynie.

Dziękujemy z a Życzenia.

Oliwka dzisiaj kończy 4 miesiące :-):-) Wszystkiego Najlepszego Moje Kochanie!

A z innych spraw to Młoda płacze non- stop a to dlatego , że 1/3 jedynki już na wierzchu:-D:-D
Ale będzie śmiesznie szczerbatek wyglądał hahah.

reklama
Jakoś musimy dac radę. Tacie mojemu smutno bardzo...
Jeszczy my jutro do Wawy wracamy i tata sam z moim bratem zostaje.
Szkoda mi ich trochę bo widze jak przeżywają.
Moja mama dzwoniła i mówiła , że za ok godzinę przekraczają granicę w Cieszynie.

Dziękujemy z a Życzenia.

Oliwka dzisiaj kończy 4 miesiące :-):-) Wszystkiego Najlepszego Moje Kochanie!

O, to tu gdzie my z Pytią mieszkamy :tak::tak:

A z innych spraw to Młoda płacze non- stop a to dlatego , że 1/3 jedynki już na wierzchu:-D:-D
Ale będzie śmiesznie szczerbatek wyglądał hahah.

O, to tu gdzie my z Pytią mieszkamy :tak::tak:

Do góry