reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

agacia a probowalas w innej pozycji go polozyc? moj jakis czas temu spal na rekach w nocy mialam tylko spokoj , teraz klade go na brzuszku i 4-5 razy dziennie spi od 40min do 2 godz. roznie i czasem az mi sie nudzi:-D
Na brzuszku to juz w ogole nie zasnie, a próbowałam juz parwy bok, lewy ... i nic.

reklama
Cześć mamuski!!!

U nas od wczoraj mega zima, dzisiaj znowu pada i juz po kostki tego śniegu jest...na dodatek w dzień robi sie mega breja a wieczorem wszystko zamarza:szok::szok::szok:

JA CHCĘ WIOSNĘ!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Blizniaki prześlij torchę słoneczka, to może rozpuści ten cholerny śnieg!!!!

My dzisiaj idziemy na szczepienie...trzymajcie kciuki!!!!

Miłego dnia:tak:
Trzymamy kciuki:-)

Hej

A u nas pruszy snieg :wściekła/y:

Dziewczyny czy moje dziecko juz nigdy nie bedzie spało w dzien czy dojrzeje do tego :baffled:?, bo czasami mi ręce opadają. Moj syn spi 10 min.

Eager wczoraj pytałam się ale chyba cię n ie było o storczyka. Czy jak na tym obcieciu zrobiło się takie suche, jakby drzewo to mam to troszkę sciąć i zostawic. Bo połozyłam na oknie i mi ładne liscie wychodż.
Ja zostawiam...potem jakoś samo wychodzi ...a może jak znowu zakwita to dopiero wtedy wycinam:-) boje sie wczesniej...wiesz bo ja taka domorosła ogrodniczka
:-)

Madzienko, trzymam kciuki za szczepienie i oczywiscie przesyłam promyczki wszystkim zachmurzonym i zaśnieżonym:-).

A moja ostatnimi czasy śpi w dzień dosć dużo, czasem zasypia na macie, czasem w leżaczku, czasem w łóżeczku albo u mnie na rękach i robi sobie takie dłuższe drzemki

Agaciu, ja ze storzcykami robuie tak samo ja Eager, mimo że jest suche to i tak jakos później wypuszcza pączki

Kokusia aniele ty mój dzięki jeszcze raz już się rozliczyłam dzięki tobie
a mopek tobie tez dziękuję za odzew jesteście kochane buzi buzi

Ja juz po głosowaniu :-D,, az mnie paluchy bolą od tych kodów :-D

Blizniaki, eager dzieki, zostawie kwiatuszka tak jak jest :tak:, moze nie umrze :tak:.

Kurde zazdroszcze wam ze maluchy tak ładnie spią.

A najlepsze jest to , ze mały sie wysypia w 10 min tak jakby spał ze 7 godzin, szkoda ze ja się w 10 min nie wysypiam :crazy:.:rofl2:

Agacia moja Pati w dzień też spć nie chciała chyba ze na spacerku w wózku a w związku z pogodą od poniedziałku jesli wychodzimy to tylko na chwilke wiec strasznie sie meczyła ale zasnać nie chciała i kumpela mi podsuneła pomysł zeby mała do wózka wsadzić i włozyłam ja normalnie lekko ubramą przykryłam kocykiem, dałam smoka pobujałam 2 minutki i spi od 2 godzin :szok::szok::szok: moze tego spróbuj

Dziewczyny czy moje dziecko juz nigdy nie bedzie spało w dzien czy dojrzeje do tego :baffled:?, bo czasami mi ręce opadają. Moj syn spi 10 min.

Agacia, moja tez śpi po 10-20min w dzień, czasem jej się zdarzy spać 2 godziny,ale bardzo rzadko

no no ogrodniczki...:))AGACIA,moje dziecko to samo,spanie ekspresowe z dostawa do domu...

No to mnie pocieszacie dziewczynki, bo już myślałam, że tylko Hania taka. Zasypia wyłącznie przy cycu (albo czasem na spacerze w wózku) i śpi maksymalnie 40min, najczęściej jednak 10-15. A jak nie śpi, to domaga się bycia na rękach...I obawiam się Agacia, że taki urok naszych dzieciaczków, bo niestety, z wiekiem, dzieci śpią coraz mniej w dzień, a nie coraz więcej...

reklama
zozakoza cieszę się że potrafiłam Ci pomóc.
Ja na spanie mojego dziecka nie mogę narzekac. Robi sobie 2 godzinne drzemeczki w ciągu dnia i jeszcze kilka takich szybkich a o 19 idzie juz spac na noc. Zazdroszczę Wam tylko przespanych nocy bo moja księżniczka od północy budzi się co dwie godziny. Ale cóż nie można miec wszystkiego.

Do góry