reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

agacia a probowalas w innej pozycji go polozyc? moj jakis czas temu spal na rekach w nocy mialam tylko spokoj , teraz klade go na brzuszku i 4-5 razy dziennie spi od 40min do 2 godz. roznie i czasem az mi sie nudzi:-D
Na brzuszku to juz w ogole nie zasnie, a próbowałam juz parwy bok, lewy ... i nic.

reklama
Cześć mamuski!!!

U nas od wczoraj mega zima, dzisiaj znowu pada i juz po kostki tego śniegu jest...na dodatek w dzień robi sie mega breja a wieczorem wszystko zamarza:szok::szok::szok:

JA CHCĘ WIOSNĘ!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Blizniaki prześlij torchę słoneczka, to może rozpuści ten cholerny śnieg!!!!

My dzisiaj idziemy na szczepienie...trzymajcie kciuki!!!!

Miłego dnia:tak:
Trzymamy kciuki:-)

Hej

A u nas pruszy snieg :wściekła/y:

Dziewczyny czy moje dziecko juz nigdy nie bedzie spało w dzien czy dojrzeje do tego :baffled:?, bo czasami mi ręce opadają. Moj syn spi 10 min.

Eager wczoraj pytałam się ale chyba cię n ie było o storczyka. Czy jak na tym obcieciu zrobiło się takie suche, jakby drzewo to mam to troszkę sciąć i zostawic. Bo połozyłam na oknie i mi ładne liscie wychodż.
Ja zostawiam...potem jakoś samo wychodzi ...a może jak znowu zakwita to dopiero wtedy wycinam:-) boje sie wczesniej...wiesz bo ja taka domorosła ogrodniczka
:-)

Madzienko, trzymam kciuki za szczepienie i oczywiscie przesyłam promyczki wszystkim zachmurzonym i zaśnieżonym:-).

A moja ostatnimi czasy śpi w dzień dosć dużo, czasem zasypia na macie, czasem w leżaczku, czasem w łóżeczku albo u mnie na rękach i robi sobie takie dłuższe drzemki

Agaciu, ja ze storzcykami robuie tak samo ja Eager, mimo że jest suche to i tak jakos później wypuszcza pączki

Kokusia aniele ty mój dzięki jeszcze raz już się rozliczyłam dzięki tobie
a mopek tobie tez dziękuję za odzew jesteście kochane buzi buzi

Ja juz po głosowaniu :-D,, az mnie paluchy bolą od tych kodów :-D

Blizniaki, eager dzieki, zostawie kwiatuszka tak jak jest :tak:, moze nie umrze :tak:.

Kurde zazdroszcze wam ze maluchy tak ładnie spią.

A najlepsze jest to , ze mały sie wysypia w 10 min tak jakby spał ze 7 godzin, szkoda ze ja się w 10 min nie wysypiam :crazy:.:rofl2:

Agacia moja Pati w dzień też spć nie chciała chyba ze na spacerku w wózku a w związku z pogodą od poniedziałku jesli wychodzimy to tylko na chwilke wiec strasznie sie meczyła ale zasnać nie chciała i kumpela mi podsuneła pomysł zeby mała do wózka wsadzić i włozyłam ja normalnie lekko ubramą przykryłam kocykiem, dałam smoka pobujałam 2 minutki i spi od 2 godzin :szok::szok::szok: moze tego spróbuj

Dziewczyny czy moje dziecko juz nigdy nie bedzie spało w dzien czy dojrzeje do tego :baffled:?, bo czasami mi ręce opadają. Moj syn spi 10 min.

Agacia, moja tez śpi po 10-20min w dzień, czasem jej się zdarzy spać 2 godziny,ale bardzo rzadko

no no ogrodniczki...:))AGACIA,moje dziecko to samo,spanie ekspresowe z dostawa do domu...

No to mnie pocieszacie dziewczynki, bo już myślałam, że tylko Hania taka. Zasypia wyłącznie przy cycu (albo czasem na spacerze w wózku) i śpi maksymalnie 40min, najczęściej jednak 10-15. A jak nie śpi, to domaga się bycia na rękach...I obawiam się Agacia, że taki urok naszych dzieciaczków, bo niestety, z wiekiem, dzieci śpią coraz mniej w dzień, a nie coraz więcej...

reklama
zozakoza cieszę się że potrafiłam Ci pomóc.
Ja na spanie mojego dziecka nie mogę narzekac. Robi sobie 2 godzinne drzemeczki w ciągu dnia i jeszcze kilka takich szybkich a o 19 idzie juz spac na noc. Zazdroszczę Wam tylko przespanych nocy bo moja księżniczka od północy budzi się co dwie godziny. Ale cóż nie można miec wszystkiego.

Do góry