reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Jakoś musimy dac radę. Tacie mojemu smutno bardzo...
Jeszczy my jutro do Wawy wracamy i tata sam z moim bratem zostaje.
Szkoda mi ich trochę bo widze jak przeżywają.
Moja mama dzwoniła i mówiła , że za ok godzinę przekraczają granicę w Cieszynie.

Dziękujemy z a Życzenia.

Oliwka dzisiaj kończy 4 miesiące :-):-) Wszystkiego Najlepszego Moje Kochanie!

A z innych spraw to Młoda płacze non- stop a to dlatego , że 1/3 jedynki już na wierzchu:-D:-D
Ale będzie śmiesznie szczerbatek wyglądał hahah.
Wszystkiego najlepszego dla Oliwki!!!!!!

reklama
Witam mamuski po bardzo sporej przerwi:)))

Nie pisalam bo mialam jakies 1,5 tyg temu maly wypadek....wpadlam raczka w szybe od drzwi i mialam kilka szwów,no i problem z pisaniem na klawiaturze....ale zyje i jestem spowrotem:p hahaha

No a poza tym mialaysmy dzisiaj z Mariczka szczepionke....ale tym razem zdecydowałysmy sie na na ta skojarzona i malutka tylko pisela i dalej sie smiala do lekarki i pielegniarek....napatrzec sie na nia ni mogły,ze taka pocieszna...caly czas gaworzyla i smiala sie w glos...moj kochany anioleczek:-) Poza tym wazy juz 6800g troszke za duzo,ale to po tym mleczku zageszczonymna ulewanie,ale na szczescie mamy juz wrocic do normalnego.....no i trzymac sie dwa razy dziennie cycusia:) Poza tym ma 62 cm i Pani doktor pochwalila nas,ze sie rewelacyjnie rozwija:)

Marzycielko serdeczne i ogromniaste zyczona i buziaczki dla Oliwci:)

jak ten czasik leci,my jutro konczymy 3 miesiace:)
Nie wiem czy dam ade Was nadrobic....ale troszke poczytam obiecuje;) jak tylko córcia pozwoli:)
A iamam jeszcze pytanko do mamusiek karmiacych sztucznie,bo nikt mi nie odp na opiece to zapytam tutaj, jakie melczko dajecie????bo ja moge wrocic do normalnego i mamy dylemat....

Edee dziekuje za odp....doczytałam,ze mialas czy masz jakies problemy z mezowym...nie martw sie trzymkam kciukasy,zeby było dobrze....i mam nadzieje,ze jest lub bedzie:) zara poszerze troszke swoje informlacje jak doczytam co trzeba:p hahaha

Edee dziekuje za odp....doczytałam,ze mialas czy masz jakies problemy z mezowym...nie martw sie trzymkam kciukasy,zeby było dobrze....i mam nadzieje,ze jest lub bedzie:) zara poszerze troszke swoje informlacje jak doczytam co trzeba:p hahaha

:-D:-DKiedys pisalam ze dlatego On jeszcze sobie nie zasluzyl na bycie moim chazbent :-p:-D:-D, ale juz jest troszu lepiej :-D:-D

No pamiętam...moj jeszcze tez :p hahahah nie wieziałam jak go okreslic:p hahhaha na mojego tez "czasem" meżowy mówie:p hahaha A ze jest lepiej to sie kochana bardzo ciesze:):-):-):-)

No pamiętam...moj jeszcze tez :p hahahah nie wieziałam jak go okreslic:p hahhaha na mojego tez "czasem" meżowy mówie:p hahaha A ze jest lepiej to sie kochana bardzo ciesze:):-):-):-)

Kana pisałam Ci kiedyś ze Cie lubie :-D:-D:-D :confused::confused:, czasem mi się wydaje, że w realu by sie nam super gadało, i nawet mam wrażenie że nasi " mężowie" by się fajnie dogadali, (przy piwku, rzecz jasna):-D:-D tylko ze ja chyba sama pojadę :-:)-(, sorki za taką spoufałość (nie wiem jak to się pisze ):-D:-D

reklama
Edee nie nie nie...to ja Ciebie lubie:p hahaha :-):tak::-):tak::-)
No podejrzewam,ze dogadali by sie idealnie:p haha,i nadal mam nadzieje,ze beda mieli okazje na tym spotkaniu:) jest jeszcze sporo czasu...bedzie dobrze zobaczysz:*:*

Do góry