reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Jakoś musimy dac radę. Tacie mojemu smutno bardzo...
Jeszczy my jutro do Wawy wracamy i tata sam z moim bratem zostaje.
Szkoda mi ich trochę bo widze jak przeżywają.
Moja mama dzwoniła i mówiła , że za ok godzinę przekraczają granicę w Cieszynie.

Dziękujemy z a Życzenia.

Oliwka dzisiaj kończy 4 miesiące :-):-) Wszystkiego Najlepszego Moje Kochanie!

A z innych spraw to Młoda płacze non- stop a to dlatego , że 1/3 jedynki już na wierzchu:-D:-D
Ale będzie śmiesznie szczerbatek wyglądał hahah.
Wszystkiego najlepszego dla Oliwki!!!!!!

reklama
Witam mamuski po bardzo sporej przerwi:)))

Nie pisalam bo mialam jakies 1,5 tyg temu maly wypadek....wpadlam raczka w szybe od drzwi i mialam kilka szwów,no i problem z pisaniem na klawiaturze....ale zyje i jestem spowrotem:p hahaha

No a poza tym mialaysmy dzisiaj z Mariczka szczepionke....ale tym razem zdecydowałysmy sie na na ta skojarzona i malutka tylko pisela i dalej sie smiala do lekarki i pielegniarek....napatrzec sie na nia ni mogły,ze taka pocieszna...caly czas gaworzyla i smiala sie w glos...moj kochany anioleczek:-) Poza tym wazy juz 6800g troszke za duzo,ale to po tym mleczku zageszczonymna ulewanie,ale na szczescie mamy juz wrocic do normalnego.....no i trzymac sie dwa razy dziennie cycusia:) Poza tym ma 62 cm i Pani doktor pochwalila nas,ze sie rewelacyjnie rozwija:)

Marzycielko serdeczne i ogromniaste zyczona i buziaczki dla Oliwci:)

jak ten czasik leci,my jutro konczymy 3 miesiace:)
Nie wiem czy dam ade Was nadrobic....ale troszke poczytam obiecuje;) jak tylko córcia pozwoli:)
A iamam jeszcze pytanko do mamusiek karmiacych sztucznie,bo nikt mi nie odp na opiece to zapytam tutaj, jakie melczko dajecie????bo ja moge wrocic do normalnego i mamy dylemat....

Edee dziekuje za odp....doczytałam,ze mialas czy masz jakies problemy z mezowym...nie martw sie trzymkam kciukasy,zeby było dobrze....i mam nadzieje,ze jest lub bedzie:) zara poszerze troszke swoje informlacje jak doczytam co trzeba:p hahaha

Edee dziekuje za odp....doczytałam,ze mialas czy masz jakies problemy z mezowym...nie martw sie trzymkam kciukasy,zeby było dobrze....i mam nadzieje,ze jest lub bedzie:) zara poszerze troszke swoje informlacje jak doczytam co trzeba:p hahaha

:-D:-DKiedys pisalam ze dlatego On jeszcze sobie nie zasluzyl na bycie moim chazbent :-p:-D:-D, ale juz jest troszu lepiej :-D:-D

No pamiętam...moj jeszcze tez :p hahahah nie wieziałam jak go okreslic:p hahhaha na mojego tez "czasem" meżowy mówie:p hahaha A ze jest lepiej to sie kochana bardzo ciesze:):-):-):-)

No pamiętam...moj jeszcze tez :p hahahah nie wieziałam jak go okreslic:p hahhaha na mojego tez "czasem" meżowy mówie:p hahaha A ze jest lepiej to sie kochana bardzo ciesze:):-):-):-)

Kana pisałam Ci kiedyś ze Cie lubie :-D:-D:-D :confused::confused:, czasem mi się wydaje, że w realu by sie nam super gadało, i nawet mam wrażenie że nasi " mężowie" by się fajnie dogadali, (przy piwku, rzecz jasna):-D:-D tylko ze ja chyba sama pojadę :-:)-(, sorki za taką spoufałość (nie wiem jak to się pisze ):-D:-D

reklama
Edee nie nie nie...to ja Ciebie lubie:p hahaha :-):tak::-):tak::-)
No podejrzewam,ze dogadali by sie idealnie:p haha,i nadal mam nadzieje,ze beda mieli okazje na tym spotkaniu:) jest jeszcze sporo czasu...bedzie dobrze zobaczysz:*:*

Do góry