reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie kochane
ja mam za oknem autentyczną wiosnę :-D. Aż chce mi się tańczyć.
Dzisiaj biegnę z małym na szczepienie i jestem bardzo ciekawa, czy bedzie taki dzielny jak poprzednio.

czesc dziewczynki!!wspolczujemy pitow.. jednym z pozytywow zycia na polarniku jest to ze dostajesz do chaty gotowca,wysylasz esa zdata urodzenia i cyferka ktora przysylaja i jestes rozliczona:-D..

Chciałabym, żeby u nas też tak to wyglądało.

Marzycielko nie smuć się. Może uda ci się mamę odwiedzić i skrócić rozłąkę.

reklama
Mamuśki
właśnie oglądam dzień dobry TVN i jest Pan doktor, który wypowiada sie na temat badań okulistycznych,
Napisałam na opiece;-)

Hej,
U mnie wiosne to czuć było ...do dziś...dzis snieg pada...i jest buro brrr
A ja wczoraj pograbilam z mężem całą działkę, a pod liścmi nowe roslinki wyłażą...wszystkie są jedną wielką niewiadomoą(choć niektóre juz rozszyfrowuję)bo to nasza pierwsza wiosna tu w Zalesiu :-)
Odkryłam w sobie dusze ogrodniczki, mozna sie było tego spodziewać, bo od jakiegoś czasu hoduje kiwaty doniczkowe w domu z niemałymi sukcesami :-)...ale teraz robie pierwszy w życiu skalniak i sadze prawdziwe drzewa :-) i kazdy grosz odkładam na nowe roslinki(wizyta w ogrodniczym to taaaaaka przyjemność...)puszczam 100 zł i jestem happy bardziej niz po kosmetyczce :-)
Niestety nasza działka jest baaardzo zaniedbana więc podejżewam że pierwsze efekty bedzie widac dopiero za jakieś dwa trzy lata...i juz miałam dziś iść do ogrodu...cholera a tu ten śnieg :-(

Hej,
U mnie wiosne to czuć było ...do dziś...dzis snieg pada...i jest buro brrr
A ja wczoraj pograbilam z mężem całą działkę, a pod liścmi nowe roslinki wyłażą...wszystkie są jedną wielką niewiadomoą(choć niektóre juz rozszyfrowuję)bo to nasza pierwsza wiosna tu w Zalesiu :-)
Odkryłam w sobie dusze ogrodniczki, mozna sie było tego spodziewać, bo od jakiegoś czasu hoduje kiwaty doniczkowe w domu z niemałymi sukcesami :-)...ale teraz robie pierwszy w życiu skalniak i sadze prawdziwe drzewa :-) i kazdy grosz odkładam na nowe roslinki(wizyta w ogrodniczym to taaaaaka przyjemność...)puszczam 100 zł i jestem happy bardziej niz po kosmetyczce :-)
Niestety nasza działka jest baaardzo zaniedbana więc podejżewam że pierwsze efekty bedzie widac dopiero za jakieś dwa trzy lata...i juz miałam dziś iść do ogrodu...cholera a tu ten śnieg :-(
Eager, ty jesteś z tego Zalesia koło Piaseczna?Bo ja z Piaseczna:-)

Hej

A u nas pruszy snieg :wściekła/y:

Dziewczyny czy moje dziecko juz nigdy nie bedzie spało w dzien czy dojrzeje do tego :baffled:?, bo czasami mi ręce opadają. Moj syn spi 10 min.

Eager wczoraj pytałam się ale chyba cię n ie było o storczyka. Czy jak na tym obcieciu zrobiło się takie suche, jakby drzewo to mam to troszkę sciąć i zostawic. Bo połozyłam na oknie i mi ładne liscie wychodż.

agacia a probowalas w innej pozycji go polozyc? moj jakis czas temu spal na rekach w nocy mialam tylko spokoj , teraz klade go na brzuszku i 4-5 razy dziennie spi od 40min do 2 godz. roznie i czasem az mi sie nudzi:-D

Cześć mamuski!!!

U nas od wczoraj mega zima, dzisiaj znowu pada i juz po kostki tego śniegu jest...na dodatek w dzień robi sie mega breja a wieczorem wszystko zamarza:szok::szok::szok:

JA CHCĘ WIOSNĘ!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wiatam sie wiosennie

Nie wyspałam sie, bo mała obudziła sie po 5 i nie śpi, ale sliczne słonko rekompensuje mi brak snu. Czuć wiosnę i chce sie zyć

Blizniaki prześlij torchę słoneczka, to może rozpuści ten cholerny śnieg!!!!

My dzisiaj idziemy na szczepienie...trzymajcie kciuki!!!!

Miłego dnia:tak:

reklama
Hej

A u nas pruszy snieg :wściekła/y:

Dziewczyny czy moje dziecko juz nigdy nie bedzie spało w dzien czy dojrzeje do tego :baffled:?, bo czasami mi ręce opadają. Moj syn spi 10 min.

Eager wczoraj pytałam się ale chyba cię n ie było o storczyka. Czy jak na tym obcieciu zrobiło się takie suche, jakby drzewo to mam to troszkę sciąć i zostawic. Bo połozyłam na oknie i mi ładne liscie wychodż.
Agacia, moja tez śpi po 10-20min w dzień, czasem jej się zdarzy spać 2 godziny,ale bardzo rzadko

Do góry