reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

tygrysku nawet jesli cos było nie tak z ta margaryna to mysle ze zgineło podczas pieczenia i licze ze nas nie opuscisz na kozysc kibelka :-d:-d:-d
a ciastem prosze nie kusic:-p bo sie dopiero pozbyłam słodkiego z lodówki , jeszcze mi strzeli do głowy cos piec i całkiem moja diete zaprzepaszczę;-)

:-d:-d:-d:-d:-d

reklama
Madzienka, u nas były takie nauki, ale to tylko jedno spotkanie 30 minut, ksiądz wtedy podpisał karetczki, ze uczestniczylismy, mojego męża nie było, bo jak zawsze w trasie i ksiądz był wyrozumiały i tez mu podpisał, wiec moze uda Ci sie zalatwisz, powiesz ze jest taka sytuacja i juz.

Mamusia, ja mam tak samo, tylko ze ja chyba od siedszenia w domu, nie moge sie zmobilizowac, zawsze byłam zabiegana i miałam duzo na głowie a jak siedze w domu, to czasem nawet siedze do 12-13 nieubrana:zawstydzona/y:, za to jak mam cos do załatwienia to juz od rana wyszykowana. Mysle ze to taka monotonia dnia codziennego. Jak byłam z chłopakami w domku na wychowawczym, to tez tak było, w domu nieraz sajgon, a ja przed tv, bo przeciez i tak zdązę i zauważyłam, ze jak latam do pracy, to niby mam mniej czasu, ale jakos barzdiej mnie to mobilizuje i wiecej umiem wtedy zrobic.
Trochę mi szkoda, ze macierzyński mi sie za miesiąc skończy i wraca do pracki, chociaz na kilka godzin, zobacze jeszcze jak to bedzie, ale przynajmniej nie bedzie siedzenia do 13 w piżamce:-p

Tygrysku, nie kuś ciastem, ja przed wyjazdem z chłopakami na tańce wciagnęlam pół czekolady nadziewanej, a teraz wróciłam i zjadłam pączka i jeszcze sie zastanawiam co tu wciągnąć:zawstydzona/y:, a dupsko rośnie, nie wiem co sie ze mna dzieje nie umiem sie opanować

Witam
U nas też szpital:-:)-(, Tomcio cierpi po antybiotyku:-(, a kiedy tłukę go po tych malutkich pleckach, to aż mi się płakać chce:-(. Najgosze że i ja złapałam to cholerstwo:-(, a tatuś wróci z pracy dopiero po 21:00:-:)-(. Lakarka pozwoliła wychodzić na spacery , jak będzie ładna pogoda, ale niestety, pogoda za oknem barowa:no:.

Biedaczki! droweczka w taki razi dla was!

Madzienka - u nas też żadnych nauk nie było, a chrzestnych proboszcz zobaczył dopiero na chrzcie. No ale bez tych wszystkich zaświadczeń i karteczek ze spowiedzi się nie obyło...

tak swoja droga to nie opowiadalam wam o chrzcinach Kacpra:sorry2:

mialy byc w niedziele 15 .02 a 14 okazalo sie ze musimy isc do szpitala i chrzest odbyl sie 14.02 tylko z chrzestnymi bez mszy a chrzciny w niedziele bez nas:sorry2: goscie sie smiali ze na takich chrzcinach bez dziecka i matki jeszcze nie byli:-D

:-DTo faktycznie niezła jazda :-D

W taką stara grę grasz? :-D:-D:-D:-D Ja wczoraj grałam z mężem w GTA 4. Vise City też jest niezła, w sumie to główny bohater najprzystojniejszy niż w kolejnych częściach.:-):-):-)

hehe taką mam bo to mężowa . Moją jest Heroes IV :-)

witam!!!
czy ktoś wie co z okruszkiem i blackwizard wogóle tu nie zaglądają???
u nas masakra szpital na całego,mały jest na antybiotyku i wcale mu nie przechodzi, starszy syn siedzi w domu też chory, no i mnie też złapało i już nie daje rady, jarek non stop ryczy i tylko nosić sie chce, starszy marudzi bo mu się nudzi, a ja nie mam siły na to wszystko taka słaba jestm.

O kurcze bidaki :-( Życzę Wam Zdrówka I Dużo Dużo Sił.

A u Nas pada , wieje , pada , wieje... i tak cały czas.
Jutro ostatni dzień widzę mamę bo potem to dopiero za pół roku albo po roku...:-( Najgorsze jest to , że przegapi tyle ważnych momentów z życia Oliwki...
A mi jako córce strasznie zależy abym mogła jej sie chwalić córcią i cieszyć razmem z nią naszymi wspólnymi sprawami.
Jakoś nie mogę dać sobie z tym rady..
Tak więc smutek mnie ogarnia.

Moja Oli po kaszkach i zagęszczonym mleku śpi dłużej tak więc zaczęłam się wysypiać :-)
Zaraz chyba na odstersowanie się obejrze jakiś filmik.

Buziaki 102 :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam!!
U nas też chyba nie ma konferencji. My wyprawiamy chrzcinki w knajpie na ok 35 os. 29.03.09. A jak będą konferencjie to itak nie będziemy - bo my spod Wawy a chrzestna z Wawy - więc coś trza będzie wymyć...

Tygrysku, nie kuś ciastem, ja przed wyjazdem z chłopakami na tańce wciagnęlam pół czekolady nadziewanej, a teraz wróciłam i zjadłam pączka i jeszcze sie zastanawiam co tu wciągnąć:zawstydzona/y:, a dupsko rośnie, nie wiem co sie ze mna dzieje nie umiem sie opanować
U mnie też dupsko rośnie:-D. Do diaska!!! :crazy: Jeden tydzień waga pokazuje 2 kg mniej a drugi tydzień 2 kg więcej... I tak w kółko...
Ale tak 0.1 - 0,2 kg z tyg na tydz jednak mniej... Ale tak wolno :confused::-(To kiedy ja schudnę :no: W 2010??

Witaj, mamusia 2008 :)

A co się dzieje???

A u mnie chandra coraz większa. Ta pogoda mnie dobija, ciągle pada i pada, albo śnieg, albo deszcz i końca nie ma. Nie pamiętam, kiedy byłam z dziećmi na spacerze. Czuję, że powoli zaczynam bzikować w tym domu :no:

U mnie to samo:(

To przesilenie wiosenne:-D:-D, ja od tygodnia nie mogę się zabrać za posprzątanie moich 36mkw:-D:-D, a sajgon mam niebywały:-D, a od dzisiaj jestem chora i mam to w d...:-D

Ja też mam sajgon!:(

Moja królewna dziś dostała huśtaweczkę od moich rodziców:) Jest super! Taka jak ta: FISHER PRICE HUŚTAWKA LEZACZEK Z PROJEKTOREM s_k (577070366) - Aukcje internetowe Allegro

Witam!!
U nas też chyba nie ma konferencji. My wyprawiamy chrzcinki w knajpie na ok 35 os. 29.03.09. A jak będą konferencjie to itak nie będziemy - bo my spod Wawy a chrzestna z Wawy - więc coś trza będzie wymyć...

U mnie też dupsko rośnie:-D. Do diaska!!! :crazy: Jeden tydzień waga pokazuje 2 kg mniej a drugi tydzień 2 kg więcej... I tak w kółko...
Ale tak 0.1 - 0,2 kg z tyg na tydz jednak mniej... Ale tak wolno :confused::-(To kiedy ja schudnę :no: W 2010??
ewelw, nie martw się kochana, ja mam tak samo, jak ty, myślę ze do 2012 schudniemy:-)

Dzien dobry melduje sie cala i zdrowa po wczorajszym eksperymencie kulinarnym:-D:-D:-D

dzien dzis piekny sloneczko swiec to trzeba na jakis spacerek sie wybrac:tak::tak:
Agatka super prezent dostala Twoja niunia od dziedkow cena tez super:-D:-D:-D
Filip znow dzis pospal od 21 do 7 rano! uwielbiam go za to:-D:-D:-D

ide was nadrabiac:tak:

reklama
Witajcie mamuśki!!!!

Ja chcę wiosny!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

U nas śniezyca i wiatrzysko:szok::szok::szok:Paraliz miasta, żadne autbusy nie jeżdżą:no::no::no:

Biorę się za czytanie...buźka milego dnia

Do góry