reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Łoooooooooooooooooo ale jajanaprawde śniezyca???? u nas słoneczko:baffled::baffled:

Tygrysku naprawdę...wczoraj cieszyłam sie zieloną trawka a dzisiaj sniego po kostki...tyle że temperatura na plusie wiec mega ciapa robi sie:crazy::crazy::crazy::crazy:

Wyślijcie do nas trochę słoneczka...juz mam dosyc tej zimy!!!!!:sorry2::sorry2::sorry2:

Ostatnia edycja:
Witajcie kobietki...ostatnio tak mi net muli że nawet na forum jest mi sie ciężko dostać :crazy:u nas wczoraj dawal śnieg z deszczem od południa i tak już do...az usnęłam :-p ale dziś jest już lepiej..można będzie wyjść na spacer :-D
aaa i dziś mój mały króliś kończy 3 miesiące..jejku jak to szybko mineło....

Nadrobiłam...

Pytia to dzięki Tobie kupiłam ta książeczkę materiałową???:tak::tak::tak:

Ślicznie razem z Julcią dziekujemy...dzisiaj przyszła...moje dziecko jest przeszczęśliwe tak sobie cudnie do niej gaworzy:-D:-D:-D:-D

Witajcie kobietki...ostatnio tak mi net muli że nawet na forum jest mi sie ciężko dostać :crazy:u nas wczoraj dawal śnieg z deszczem od południa i tak już do...az usnęłam :-p ale dziś jest już lepiej..można będzie wyjść na spacer :-D
aaa i dziś mój mały króliś kończy 3 miesiące..jejku jak to szybko mineło....

najlepszego...moj Alex rowniez 3 miechy:-):-):-):-) chlopaki z 18......:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Hey

U Nas wiatrzysko straszne....:no:
Siedzimy w domku na razie a potem do mamy bo jutra rano wyjeżdża już.

Ja przez 4 tygdonie ok 3-4 kg zrzuciłam:-) Mam nadzieję , że jak tylko cieplej się zrobi to spadnie o wiele więcej zresztą wtedy to już będę biegać bo na razie za zimno:-)

Dzisiaj w nocy o 2.13 Oliwia skończy 4 miesiące:-):-)
Taka już duża jest , że aż trudno uwierzyć jak ten czas leci.

Wszystkiego Naj Naj Jubilatom:-):-):-):-)

agtkas huśtawka z...a:-)

reklama
Do góry