reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Mąż wrócił z rozmowy i warunki jakie mu dają są rewelacyjne teraz czekamy na druga rozmowę ! Trzymajcie kciuki :-)
W takim razie trzymam kciuki, zeby sie powiodło;-)

Bliźniaki dzięki! 261 i 143 ode mnie będą też jutro:tak::-)
Dzięki, ja również głosuję, Ania ma śliczne spojrzenie i uśmieszek

Smutno mi, mąż dzisiaj wrócił i pojechał z Paulą jeszcze raz do pani weterynarz, uśpili ją, zeby sie już nie męczyła. teraz poszedł z chłopakami ja zakopać, a ja patrzyłam z okna. Byla z nami ponad 10 lat, mam nadzieję, że jest jej juz dobrze

Bliźniaki współczuję:-(Ja mam 13 letniego pieska, który ostatnio zachorował na zapalenie oskrzeli.Martwiłam się o niego prawie tak, jak o Anię

Hej laski!!!!!!!!!!!!
Czuję się zobowiązana - bo niektóre z Was poprzysyłały mi super info na maila.
mam super rymowanki z różnych stron inernetowych - nazbierałam - super mała się uśmiecha jak np. zmieniam pieluszkę i do niej rymuję - więc jak chcecie to Wam wyślę na maile....
Pozdrawiam
AAAAAAAAAAAAA no i wszystkiego NAJLEPSZEGO DLA JASIEŃKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to proszę o maile gdyby ktoś chciał!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Najbardziej rozbawiło mnie zdjęcie Alanka-edee jak zrobiliście to zdjęcie? Wygląda jakby spał siedząc :-D:-D:-D

A więc to było tak, że ... :-D:-D:-D zjadł młody cyca i zasnął mi przytulony do piersi:tak::tak:, a ja go chwyciłam pod paszki co by mu fotke zrobić jak śmiesznie śpi :-p:tak::-D:-D:-D:-D. czasem to jeszcze lepsze minki i pozy odstawia:-D:-D

Wogóle to miałam wam wcześniej napisać, ze jestem w szoku po tym, jaką wiedzę przynieśli dzisiaj chłopaki ze szkoły, dodam ze chodzą do 2 klasy podstawówki.
Ich kolega powiedział, ze jak rodziców nie było w domu, to on miał "romans" z 7 dziewczynami, leżał z nimi w łóżku i one mu oblizywały i wsadzał im siuraka do du..:szok:, nic dziwnego ze potem 13-latki mają dzieci, zamurowało mnie jak to powiedzieli

Hej laski!!!!!!!!!!!!
Czuję się zobowiązana - bo niektóre z Was poprzysyłały mi super info na maila.
mam super rymowanki z różnych stron inernetowych - nazbierałam - super mała się uśmiecha jak np. zmieniam pieluszkę i do niej rymuję - więc jak chcecie to Wam wyślę na maile....
Pozdrawiam
AAAAAAAAAAAAA no i wszystkiego NAJLEPSZEGO DLA JASIEŃKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to proszę o maile gdyby ktoś chciał!!!!!!!!!!!!!!
poprosze
wawi1_19@o2.pl

reklama
Do góry