reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Mąż wrócił z rozmowy i warunki jakie mu dają są rewelacyjne teraz czekamy na druga rozmowę ! Trzymajcie kciuki :-)
W takim razie trzymam kciuki, zeby sie powiodło;-)

Bliźniaki dzięki! 261 i 143 ode mnie będą też jutro:tak::-)
Dzięki, ja również głosuję, Ania ma śliczne spojrzenie i uśmieszek

Smutno mi, mąż dzisiaj wrócił i pojechał z Paulą jeszcze raz do pani weterynarz, uśpili ją, zeby sie już nie męczyła. teraz poszedł z chłopakami ja zakopać, a ja patrzyłam z okna. Byla z nami ponad 10 lat, mam nadzieję, że jest jej juz dobrze

Bliźniaki współczuję:-(Ja mam 13 letniego pieska, który ostatnio zachorował na zapalenie oskrzeli.Martwiłam się o niego prawie tak, jak o Anię

Hej laski!!!!!!!!!!!!
Czuję się zobowiązana - bo niektóre z Was poprzysyłały mi super info na maila.
mam super rymowanki z różnych stron inernetowych - nazbierałam - super mała się uśmiecha jak np. zmieniam pieluszkę i do niej rymuję - więc jak chcecie to Wam wyślę na maile....
Pozdrawiam
AAAAAAAAAAAAA no i wszystkiego NAJLEPSZEGO DLA JASIEŃKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to proszę o maile gdyby ktoś chciał!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Najbardziej rozbawiło mnie zdjęcie Alanka-edee jak zrobiliście to zdjęcie? Wygląda jakby spał siedząc :-D:-D:-D

A więc to było tak, że ... :-D:-D:-D zjadł młody cyca i zasnął mi przytulony do piersi:tak::tak:, a ja go chwyciłam pod paszki co by mu fotke zrobić jak śmiesznie śpi :-p:tak::-D:-D:-D:-D. czasem to jeszcze lepsze minki i pozy odstawia:-D:-D

Wogóle to miałam wam wcześniej napisać, ze jestem w szoku po tym, jaką wiedzę przynieśli dzisiaj chłopaki ze szkoły, dodam ze chodzą do 2 klasy podstawówki.
Ich kolega powiedział, ze jak rodziców nie było w domu, to on miał "romans" z 7 dziewczynami, leżał z nimi w łóżku i one mu oblizywały i wsadzał im siuraka do du..:szok:, nic dziwnego ze potem 13-latki mają dzieci, zamurowało mnie jak to powiedzieli

Hej laski!!!!!!!!!!!!
Czuję się zobowiązana - bo niektóre z Was poprzysyłały mi super info na maila.
mam super rymowanki z różnych stron inernetowych - nazbierałam - super mała się uśmiecha jak np. zmieniam pieluszkę i do niej rymuję - więc jak chcecie to Wam wyślę na maile....
Pozdrawiam
AAAAAAAAAAAAA no i wszystkiego NAJLEPSZEGO DLA JASIEŃKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to proszę o maile gdyby ktoś chciał!!!!!!!!!!!!!!
poprosze
wawi1_19@o2.pl

reklama
Do góry