reklama
blizniaki2000
Fanka BB :)
W takim razie trzymam kciuki, zeby sie powiodło;-)Mąż wrócił z rozmowy i warunki jakie mu dają są rewelacyjne teraz czekamy na druga rozmowę ! Trzymajcie kciuki :-)
Dzięki, ja również głosuję, Ania ma śliczne spojrzenie i uśmieszekBliźniaki dzięki! 261 i 143 ode mnie będą też jutro:-)
Smutno mi, mąż dzisiaj wrócił i pojechał z Paulą jeszcze raz do pani weterynarz, uśpili ją, zeby sie już nie męczyła. teraz poszedł z chłopakami ja zakopać, a ja patrzyłam z okna. Byla z nami ponad 10 lat, mam nadzieję, że jest jej juz dobrze
Hej laski!!!!!!!!!!!!
Czuję się zobowiązana - bo niektóre z Was poprzysyłały mi super info na maila.
mam super rymowanki z różnych stron inernetowych - nazbierałam - super mała się uśmiecha jak np. zmieniam pieluszkę i do niej rymuję - więc jak chcecie to Wam wyślę na maile....
Pozdrawiam
AAAAAAAAAAAAA no i wszystkiego NAJLEPSZEGO DLA JASIEŃKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to proszę o maile gdyby ktoś chciał!!!!!!!!!!!!!!
mam super rymowanki z różnych stron inernetowych - nazbierałam - super mała się uśmiecha jak np. zmieniam pieluszkę i do niej rymuję - więc jak chcecie to Wam wyślę na maile....
Pozdrawiam
AAAAAAAAAAAAA no i wszystkiego NAJLEPSZEGO DLA JASIEŃKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnia edycja:
Myszqa
ewelw ja poproszę karolinabanach@op.pl
edee24
Mama Alanka :-)
Najbardziej rozbawiło mnie zdjęcie Alanka-edee jak zrobiliście to zdjęcie? Wygląda jakby spał siedząc
A więc to było tak, że ... zjadł młody cyca i zasnął mi przytulony do piersi, a ja go chwyciłam pod paszki co by mu fotke zrobić jak śmiesznie śpi . czasem to jeszcze lepsze minki i pozy odstawia
blizniaki2000
Wogóle to miałam wam wcześniej napisać, ze jestem w szoku po tym, jaką wiedzę przynieśli dzisiaj chłopaki ze szkoły, dodam ze chodzą do 2 klasy podstawówki.
Ich kolega powiedział, ze jak rodziców nie było w domu, to on miał "romans" z 7 dziewczynami, leżał z nimi w łóżku i one mu oblizywały i wsadzał im siuraka do du.., nic dziwnego ze potem 13-latki mają dzieci, zamurowało mnie jak to powiedzieli
Ich kolega powiedział, ze jak rodziców nie było w domu, to on miał "romans" z 7 dziewczynami, leżał z nimi w łóżku i one mu oblizywały i wsadzał im siuraka do du.., nic dziwnego ze potem 13-latki mają dzieci, zamurowało mnie jak to powiedzieli
pyciolek87
Mama Alexa:*
poproszeHej laski!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam
wawi1_19@o2.pl
Agacia82
Mami :)
ewelw ja tez poprosze
agata.strugala@wp.pl
agata.strugala@wp.pl
reklama
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Ewelw ja tez proszę: ajedrusyna@op.pl