reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Myszqa a na ile jedziecie? może spotkamy się na spacerek??

Jedziemy w sobotę. Tylko na jedną noc, do niedzieli.
Wiesz tam mamy mieszkanie po Miśka mamie ale mieliśmy je sprzedawać i prawie wszystkie meble są wyniesione więc dlatego jedziemy tylko na jedną nockę, żeby Jaśka nie kąpać tylko jeden dzień.

A co do spacerku to ja nie bardzo znam Starachowice :zawstydzona/y: I nie wiem gdzie się na spacerki chodzi. My mamy to mieszkanie na Granicznej koło Biedronki i Lidla.

Jedziemy w sobotę. Tylko na jedną noc, do niedzieli.
Wiesz tam mamy mieszkanie po Miśka mamie ale mieliśmy je sprzedawać i prawie wszystkie meble są wyniesione więc dlatego jedziemy tylko na jedną nockę, żeby Jaśka nie kąpać tylko jeden dzień.

A co do spacerku to ja nie bardzo znam Starachowice :zawstydzona/y: I nie wiem gdzie się na spacerki chodzi. My mamy to mieszkanie na Granicznej koło Biedronki i Lidla.

No to blisko moich teściów a u tewściów mieszkamy podczas pobytu w TST.
Możemy na kilka minut się spotkać jak chcesz koło Lidla :-) i jak nie bedzie lało:-D

Mąż wrócił z rozmowy i warunki jakie mu dają są rewelacyjne teraz czekamy na druga rozmowę ! Trzymajcie kciuki :-)

Sto latek dla Jasia:-):tak:

Marzycielka kciuki zacisnięte:tak:

A my nie wiemy kiedy zmajstrowalismy Hanie bo jak lekarz po badaniu usg kazał nam działac to kochalismy się bez opamiętania:zawstydzona/y::-p:zawstydzona/y:

reklama
dziewczyny głosy oddane :-D
Najgorsze u nas jest to,że u mojego K mogą zagłosowac tylko z jednego kompa :-(, bo wszystkie komputery mają ten sam numer :-(.

Do góry