reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Acha i mam takie pytanko co do tego konkursu pampers - wspieramy się tak ?
Bo ja wyczytałam, ze to trzeba głosy zbierac prawie do konca kwietnia :szok: i pomyslałam, ze tak szukac codziennie tych linków i klikac wszystkim to ciezko bedzie, nie wiadomo komu sie klikneło a komu nie a do ulubionych sie nie chca wszystkie skopiowac bo po jednym wywala ze juz taki skrót jest.
Pomyslałam zeby zrobic na ten czas nowy wątek , kazda swklei swój link i kto bedzie miał ochote to sobie ta liste "odklika" i nie trzeba bedzie na głównym szukać.

Co Wy na to?:nerd:

reklama
A wogóle to chyba coś złego z moja suką, to bokserka, ma 10 lat, jak wyjeżdzałam z domu o 15, to wszystko było ok, wróciliśmy około 21, a ona oczy przekrwione, tak jakby przekręcone do góry nogami, aż strach patrzeć, czy to już koniec?

Jak sunia?? Leć z nią do weta!

czesc dziewczynki....
planujemy wrocic do Polski na poczatku przyszlego roku...tyle ze obawiamy sie jak to bedzie z pieniazkami....Mój wrocilby do pracy w ktorej pracowal wczesniej jeszcze przed przylotem tutaj.....zarobki???no wlasnie...jesli pracowalby w naszym miescie ok 1500-2000zl(jak dobrze pojdzie)a zeby byly lepsze musialby zostac wyslany na eksport z tej firmy no ale wiadomo my tak nie chcemy...nie widzielibysmy sie i maly nie mialby takiego kontaktu z ojcem ....wiec lipa....z 2 strony naprawde mam juz dosc tutaj siedziec....jak wrocilibysmy maly bedzie mial ponad roczek;-) no i wiadomo dziadkowie piekne lato(nie to co tutaj):dry: no i przedewszytskim wlasne mieszkanko....:-):-):-):-)
pytanko brzmi ....jak wam sie zyje w Polsce ? Czy stac Was na podstawowe rzeczy i czy nie barkuje Wam do pierwszego?
pozdrawiam i caluje....
ale mi juz teskno:-(

Nie starczy Ci do pierwszego z taką kasą ...wiem coś o tym...:no:

Acha i mam takie pytanko co do tego konkursu pampers - wspieramy się tak ?
Bo ja wyczytałam, ze to trzeba głosy zbierac prawie do konca kwietnia :szok: i pomyslałam, ze tak szukac codziennie tych linków i klikac wszystkim to ciezko bedzie, nie wiadomo komu sie klikneło a komu nie a do ulubionych sie nie chca wszystkie skopiowac bo po jednym wywala ze juz taki skrót jest.
Pomyslałam zeby zrobic na ten czas nowy wątek , kazda swklei swój link i kto bedzie miał ochote to sobie ta liste "odklika" i nie trzeba bedzie na głównym szukać.

Co Wy na to?:nerd:

O to samo miałam zaproponować dzisiaj bo w nocy o tym myślałam:-D

Młoda nie daje Nam rano spać tylko szaleje... :wściekła/y::-D
Normalnie krzyki w całym domu haha

A my dzisiaj jedziemy do Starachowic na tydzień ponieważ moja mamusia pierwszy raz w życiu zostawia Nas na pół roku i wyjeżdża do pracy do Aten... Nie wiem jak ja to przezyję. Jak będziemy się żegnać to będę ryczeć na pewno.:tak: Ale fajnie , że wreszcie spłacą długi i Słońce dla nich zaświeci.

Tak więc zaraz Młoda uśnie ja posprzątam , popakuję rzeczy , wyskoczymy jeszcze na spacerek i koło 17 jedziemy :-)

wreszcie zdobylam ten link musialam zalozyc nowy profil bo tamten mi nie klikalo na swoje zdjecie :-( ale po ciezkich trudach i ja mam profil Alusia... a tak wogole to co tam mozna wygrac???
rosniemyrazem.pl

Witajcie. Za wami nadążyc:-Dod niedzieli musiałam przeczytac 10 stron:szok:
Głosy na bobasy oddane. Super pomysł z tym osobnym wątkiem na głosy.
Marzycielko współczuję rozstania. Po Twoich wypowiedziach widac że jesteś bardzo związana z rodzicami więc wierzę że będzie Ci ogromnie trudno. Ale pociesz się ż epół roku szybciutko minie. No i fajnie że jest Wam komu pomóc finansowo.
Mopek witaj w klubie. Ja też ostatnio sama z dziewczynami siedzę całumi dniami. Mąż po tygodniowym urlopie wrócił do pracy a zaraz potem pędzi do szpitala odwiedzic swojego ojca. Jak wraca do domu to już jest ciemno i ja jestem tak wypompowana dzieciakami że kładę się spac:-(
Pyciolek mój mąż wcześniej zarabiał sporo więcej ale teraz jego pensja oscyluje właśnie w tych granicach i dajemy radę. I nawet przed samą wypłatą zostaje nam na kącie ok 4 tys oszczędności. Wiem że to niewiele ale u nas zarabia tylko mąż. Z tym że my mieszkamy na wsi i mąż ma przepisaną na siebie niewielką gospodarkę i co roku budżet reperują nam unijne dopłaty.
Blizniaki imprezka pewnie udana była. Przykro mi z powodu Twojej suczki. Ciekawa jestem co powie weterynarz a jeśli to jest jej koniec to mam nadzieję że zabardzo nie będzie się męczyc.
Dziewczyny z Wa-wy też chętnie bym się z Wami kiedyś spotkała. Coprawda do stolicy mam ok 50km ale często bywam na Sadybie u siorki.
Cyprysiowa spóznione ale za to baardzo gorące i szczere życzonka imieninowe dla Cyprianka. Jak zrywałam kartkę z kalendarza to właśnie o Was pomyślałam ale nie miałam wczoraj czesu usiąśc do kompa.
Aga super że wkońcu i do Ciebie uśmiechnęło się słonko. Ja wierzę że limit na nieszczęścia już wyczerpałaś i w sierpniu będziesz tulic malutkiego człowieczka. Trzymam ogromne kciukasy za Was.
Kinga może biblia z dedykacją? Ja na swoją komunię dostałam od citki zakonnicy lniany obrus z histią i zastawę(filiżanka i dwa talerzyki) z aniołkami i mam ten prezent do dziś.
Oczywiście serdeczne życzonka dla iLenki, Juleczki, Jarusia i Nikodemka czyli naszych wczorajszych trzymiesięczniaków.
Jak kogoś pominęłam to przepraszam i od teraz postaram sie byc na bierząco żeby potem nie musiec tworzyc kilometrowych postów:-p.

landryneczko dodaj link do listy na nowym watku konkursowym,
a do wygrania klocki Fisher Prica i pieluchy:tak::-) jak dla Nas przydatna sprawa:tak::tak:

hej
Jestem mega niewyspana. Mały juz o 19 jest nieprzytomny i chce isc spac, wiec go kąpie, nakarmie i o 20 juz spi. No wiec ja ten czas wykorzystuje na sprzatanie, prasowanie i takie tam, nim sie z tym wszystkim uporam to juz jest 24. Ide spac, mały mi sie budzi tak około 3-4 rano. potem 5-6. No i juz jest wyspany tzn. jak sie obudzi o 5 to jeszcze przysnie z godzinke ale jak juz o 6 to juz jest chetny do rozmów. Mi rano nerwy puszczaja z niewyspania .... i teraz mam wyrzuty sumienia :-(, bo on sie do mnie tak pieknie usmiechał, a ja byłam taka zła :-(. Tylko mnie zabic.
No to ponarzekałam sobie sama na siebie.

To samo napisałam na opiece, ale ze mnie bałwan. :zawstydzona/y:

Witam mamuśki
U nas dzis sliczne słonko, ale co z tego jak humor do niczego.
Prawie cala noc nie spałam, chodziłam co chwilę i sprawdzałam czy Paula zyje, na noc dałam jej aspirynę, ale nie pomogło. Po 6 rano zadzwoniłam po brata, zeby pojechał ze mną do kołobrzegu do wetrynarza, bo ja bym jej nie uniosła, a ona nie miała nawet siły się podnieść, ściągnęłam tez teściową zeby została z dzieciakami.
Dostała 6 zastrzyków i miała pobieraną krew, nie jest dobrze i obawiam sie ze zbliza sie koniec, jak do jutra nie bedzie lepiej, to ja uśpimy, bo szkoda zeby sie męczyła, wygląda strasznie, oczy ma strasznie przekrwione i prawie wyszły jej na wierzch, widok jak z horroru.

Marzycielko, współczuję rozstania z mamą, ale czasem trzeba cos poświęcić i mam nadzieje ze jej sie tam powiedzie i bedzie lepiej, a jak wróci, to napewno wszsytko sie ułoży po waszej myśli.

Myśle ze ten pomysł z nowym wątkiem całkeim fajny, zaraz sie tam dodam i też prosze o głosy.

Witajcie mamuski...

Chyba juz na wszystkie zdjątka kliknęłam:tak:

U nas szaro, buro i na dodatek mnóstwo śniegu, który cały czas pada....

Cholercia kiedy w końcu będzie ta wiosna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Madzienko dzięki, ja też już po głosowaniach. U nas pogoda wiosenna, ale Mala jeszcze pokasłuje i nie weim czy już ją dac na trochę na spacer czy nie, poszlabym na kontrol, ale moja pediatra dopiero od poniedziałku bedzie.:wściekła/y:

Agaciu, ja tez często mam wyrzuty ze jestem na Małą zła, ale tak sie zdarza jak człowiek zmęczony, niewyspany i ma wszystkiego dosć, a tu trzeba sie zwlec i zająć dzieckiem, domem, ale jakoś damy radę i bedzie coraz lepiej, a zlościć sie na dzieci bedziemy chyba juz do końca naszych dni, tylko z innych powodów:-D

Patrysiu, ale Oleczek trzasnął minkę super
Ola, śliczny tygrysek.
Kolejne głosy oddane

Ostatnia edycja:
Do góry