reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Helą

Widzę, że mi nikt nie pomógł:-:)-(, trudno jeszcze trochę pomyślę:-p:-p. Tomcio już śpi:-), tatuś jeszcze w pracy :-(, cisza ;-).
Marzycielko pozdrów Monię, gdyby chciała się odstresować w szerszym gronie to ja się piszę:-):-), mieszkam na Grochowie . Niedługo już będzie wiosna możemy jakiś spacerek wykombinować:-):-).

reklama
Helą

Widzę, że mi nikt nie pomógł:-:)-(, trudno jeszcze trochę pomyślę:-p:-p. Tomcio już śpi:-), tatuś jeszcze w pracy :-(, cisza ;-).
Marzycielko pozdrów Monię, gdyby chciała się odstresować w szerszym gronie to ja się piszę:-):-), mieszkam na Grochowie . Niedługo już będzie wiosna możemy jakiś spacerek wykombinować:-):-).

No to już! Za 2 tygodnie się umawiamy :-)

Kinga ja nie ma zielonego pojęcia co mozna kupic na komunię :zawstydzona/y:.

Landryneczka mi przyszło w spamie.

mnie przyszlo tylko to
"Twój plik został zaakceptowany przez moderatora i jest już dostepny w naszym serwisie.
Możesz obejrzeć
swoje zdjęcie w naszej Galerii
i wysłać do znajomych.
Z poważaniem,
Zespół Instytutu Pampers"

a gdzie linkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :-:)-:)-:)-:)crazy::crazy::crazy::crazy:

Witam mamuśki i dzieciaczki
Wszystkiego najlepszego solenizantom, 100 lat!!!:-):-):-)
Dziewczyny 17.Maja moja chrześnica ma komunię :-), chciałabym sprawić jej jakąś pamiątkę, ale szczerze mówiąc nie mogę nic fajnego wymyślić:-:)-(. Może macie jakieś propozycje:-), napewno kupię medalik , ale oprócz tego chciała ym coś fajnego, bo mała raczej kaski nazbiera a co pamiątka to pamiątka:-).
A i wymyśliłyśmy z siorką, że dzień wcześniej ochrzcimy Tomcia i zrobimy imprezkę na powietrzu np.grilla:-):-).

W tegorocznej czołówce komunijnych gadzetow sa notebooki, odtwarzacze mp3 i mp4. Swoich zwolenników mają też aparaty cyfrowe, sprzęt dvd oraz konsole do gry playstation. Hity z poprzednich lat - wieża hi-fi czy telefon komórkowy - nadal cieszą się sporym, choć już nie tak dużym zainteresowaniem.
a najlepiej to poprostu zapytac co by chcieli dostac...

reklama
Do góry