reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
blizniaki nastraszylas mnie tez wszystkie pokasowalam:szok:
Kochana ja jestem w szoku po tym co sobie poczytałam i załuje ze tak późno, mam tylko nadzieje ze nikt nie przechwycił moich zdjec, pokasowałąm juz konta fikcyjne i zdjęcie z kąpieli, dla mnie to było normalne zdjecie, ale jak ktos ma nierówno pod sufitem to moze je wykorzystac i dac takie komentarze ze słobo sie robi

a ja zmeczona padam na ryjek :-):-) caly dzien nad morzem i na sloneczku naladowalam bateryjki... byla naprawde sliczna pogoda prawie 25 stopni normalnei mozna sie opalac :-D:-D
a teraz ide robic kolacje bo moj mezowy glodny jak wilk :-D:-D

Hejka
Ja zdjęć na nk nie kasuję, mam zablokowaną galerię przed obcymi i nie przyjmuję już zaproszeń od ludzi których nie znam i od kont fikcyjnych. Pedofilom i innym zboczeńcom won. A poza tym wszędzie znajdzie się jakiś wariat więc nie dajmy się zwariować i cieszmy się z naszych maleństw:-):-).
Tomcio już śpi więc i ja idę do łóżeczka:-)
Dobranoc kobitki , ciekawe która z nas będzie pierwsza jutro na bb:-)

jusine - super pomysł, na wszelki wypadek trzymam kciuki! Jak byłam z Misią w szpitalu, to spałam na łysej podłodze ponad 2 tygodnie...

landryneczka - oj zazdroszczę ci tego słoneczka... ja już się odzwyczaiłam na amen, jakbym zobaczyłą słoneczny dzień, to chyba bym na zawał padła...

A moja wampirzyca właśnie ma zasypiać w łóżeczku, ale coś jej nie idzie i strasznie marudzi...

reklama
Landryneczko zazdroszcze Ci takich spacerków:rofl2::-D
ja po prostu uwielbiam morze:tak:
Dziś tez byłam na dłuuugim spacerku z rodzinka w parku , nawet zaliczyłysmy karmienie w plenerze, zawinełam małą porzadnie w koc, butle tez, zeby nie wystygła i udało sie, ale marzę o lecie:tak:;-)
Z ta nasza klasa to paskudna sprawa trzeba by jakos zabezpieczyc zdjecia przed kopiowaniem:no:

Do góry