reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

hej !!!

Rozwali mnie !!!
Liwia ma wezeł chłonny wielkości śliwki i jechaliśmy z nią do lekarki zaraz i zapalony :baffled: Powikłanie po ostatnim A rewelacja tego typu z znów antybiotyk a druga to taka że szlaban na przedszkole przez miesiąc ! a co to oznacza ..... że ocipieje :rofl2:

kurde we wrześniu była chora i zaraz po jednej chorobie druga i teraz to samo pod koniec stycznia chora i teraz ledwo wykurowała sie znów jakies ***** !

U nas też już sie śnieg stopił i tak jak Eager u Ciebie u mnie całe podwóreczko w gów...
Wróciliśmy juz od lekarza, Grzesiek antybiotyk, ja antybiotyk, tylko Krzysiu w miarę dobrze bedzie na syropku.
Załamałąm sie trochę i poryczałam sobie, bo to juz koniec mojego karmienia, niby juz tylko jej troche odciągałam i dawałam butlą,a teraz całkiem koniec, mówiłą ze skoro tego mleka juz niewiele to zeby całkiem przejść na butle. Niby mogła mi dac słabszy antybiotyk,a le nie wiadomo czy by pomógł, bo całe gardło mam zawalone. No i mleko które zostałomi jeszcze w lodóweczce też chyba musze wylać:-(, chce mi sie wyć

Słońce będzie dobrze, mała zadowolona na butli a Ty sie nie załamuj bo malutka sei będzie też stresować !!! zdrówka duzo !!!!

U to nie ciekawie :wściekła/y:

Mój M dorabiał na tym portalu a teraz szefowa zaproponowała mu więcej kaski i na razie zostaje u niej no i ja też tam będę pracować to jest portal budowlany kompas.pl.

W nim można znaleźć info co i gdzie się buduje i korzystają z niego inwestorzy zazwyczaj.
Ja mam te inwestycje wyszukiwać w necie i wpisywać;-)
A z Wami nadal będę siedzieć tyle co zawsze hihi:-D

super !!!! fajnie tak na miejscu w domku czasem coś porobić !!!

zdrówka i wszystkiego naj dla solenizantki !!!!!

reklama
dziewczyny ten watek o spotkaniu tez sobie przeniescie na zamkniety, niewiadomo kto nas czyta, po co kazdy ma wiedziec gdzie sie spotkacie i kiedy.

Witam w niedzielę,
którą spędzę samotnie z Tomciem :-(, tatuś w szkole od 8:00 do 21:00, auu.
Dobrze ,że chociaż pogoda ma być ładna w stolycy bo kota bym chyba dostała jakby padało.
Pozdrowienia dla wszystkich:-):-)

witam slonecznie
u nas dalszy ciag pieknej pogody maly na ta czesc nie spi od 5 rano ale za to od wczoraj od 15 do 5 rano spal prawie bez przerwy:-D nawet jadl na spiaco :-D:-D chyba sloneczko mu wczoraj przygrzalo.
mezowy poszedl kopac pile a ja z malym w domku czekamy az wroci a pozniej jedziemy w rejs o 8 rano mamy juz 16 stropni dzis to chyba bedzie upal :-)

DZIS KONCZYMY 2 MIESIACE .:tak::tak::tak::tak::tak:

Buzki niedzielnie :-):-)

Sto lat i dużo zdrówka dla wszystkich zaległych i obecnych solenizantów i solenizantek :-):-).

U nas stara bieda nową goni :-p:-D:-D:-D
Dziękuję wszystkim mamuniom i ich szkrabom za życzenia dla Pytii i Hani, przekazałam :tak:, one również pozdrawiają wszystkie cioteczki:tak::-)

Witam w słoneczny niedzielny poranek
Darina, gratuluję udanej sesji i zycze zeby sytuacja w domku sie poprawiła.

justine, trzymam kciuki, zeby sie udało, bo fajnie sie czyta to co piszesz.

Justynko, trzymam kciuki za Liwcie i niech szybko zdrowieje, czemu te głupie choróbska tak sie czepiają:baffled:

Landryneczko, 100 latek dla Alessandro.

Dzwoneczko, jak tam wieczorek sie udał, nie boli główka?:-D Jedyny plus, jaki udało mi sie dostrzec, z tego ze juz nie bede karmic, to to ze w końcu wypije sobie jakiegos drinka czy cos, ale to dopiero po antybiotyku;-)

Edee, co to znów za biedy sie Was czepiają??
Za Malutką Hanię ściskam kciuki, zeby jak najszybciej wróciła do domku.

Marzycielko, moze i ta sprawa z nk juz była,a le ja nigdy wczesniej nie słyszałam o tym, a to ze sie zajeli, to nie do konca, bo ciagle powstaja nowe konta, nie daje sie zwariowac, ale nie chciałąbym zobaczyc zdjecia mojego dziecka w kapieli skopiowanego i wklejonego na takim profilu z jakis głupimi komentarzami. Konta nie likwiduję, ale pokasowałam fikcyjnych znajomych, wczesniej nie wiedziałam, ze to moze byc jakies zagrozenie

Ostatnia edycja:
reklama
Hej, hej my konczymy 2 sniadanko i zwijamy sie na spaserek bo słonko sie przebija a snieg prawie cały stopniał

Alessandro 100 latek dla Ciebie i pociechy z Mamusi :-D:-D:-D

Darina podziwiam, ze godzisz nauke i opieke nad dzieckiem jeszcze z takimi wynikami:tak::tak:

Do góry