reklama
L
landryneczka_1982
Gość
Mopeczku to co napisałam nie jest niestety smieszne a wręcz smutne miejscami.
W ogóle to boję się, że nie będą oceniać tej pracy bo nie jest pamiętnikiem tylko jakby zapisem spotkania z wymyśloną koleżanką, której opowiadam co się u mnie działo przez ostatnie 10 lat. Nie ma to formy pamiętnika a boję się że tylko taka forma może być przez jury uznawana. No nic, zobaczymy.
A smiesznie pisac jest mega trudno.
Następnym razem spróbuję
Nie wiem co z NK począć, mój mąż uważa, że nie powinnam zamieszczać zdjęć dzieci, bo słyszał o przypadkach porwań. Dlaczego po świecie chodzi tyle debili??
oj dziewczyny nastraszylyscie mnie tym NK :-( ja mam profil zamkniety i sama nie wiem czy usunac fotki malego czy zostawic co prawda mieszkam we wloszech ale i tu sa polacy i maja internet i to w dodatku za darmo sie laczy wiec takiego zboka to trudniej zlapac:-( bo ip zmienne.
L
landryneczka_1982
Gość
jusine - super pomysł, na wszelki wypadek trzymam kciuki! Jak byłam z Misią w szpitalu, to spałam na łysej podłodze ponad 2 tygodnie...
landryneczka - oj zazdroszczę ci tego słoneczka... ja już się odzwyczaiłam na amen, jakbym zobaczyłą słoneczny dzień, to chyba bym na zawał padła...
A moja wampirzyca właśnie ma zasypiać w łóżeczku, ale coś jej nie idzie i strasznie marudzi...
to przyjezdzaj do mnie u mnie sloneczka pod dostatkiem i dla wszystkich
Cześć dziewczyny!!
Jakoś mi czasu ostatnio brakuje żeby coś do was napisać , czy u was też tak krucho z czasem?
Mała właśnie walczy sam ze sobą bo jest zmęczona ale nadal chce się bawić i usilnie stara się nie zasnąć.
A ja się muszę pochwalić że zaliczyłam całą sesję na studiach i mam najwyższą średnią od początku studiów. Normalnie jestem prze szczęśliwa.
W domku sytuacja nadal nie ciekawa czekam aż coś się poprawi bo jak na razie to humorek mam do bani .
Pozdrawiam wszystkich i życzę udanych (czytaj przespanych) nocek:-)
Jakoś mi czasu ostatnio brakuje żeby coś do was napisać , czy u was też tak krucho z czasem?
Mała właśnie walczy sam ze sobą bo jest zmęczona ale nadal chce się bawić i usilnie stara się nie zasnąć.
A ja się muszę pochwalić że zaliczyłam całą sesję na studiach i mam najwyższą średnią od początku studiów. Normalnie jestem prze szczęśliwa.
W domku sytuacja nadal nie ciekawa czekam aż coś się poprawi bo jak na razie to humorek mam do bani .
Agacia82
Mami :)
Ogromne gratulacjeCześć dziewczyny!!
A co się dzieje, ze masz zły humorek ?
M
marzycielka
Gość
Kochana ja jestem w szoku po tym co sobie poczytałam i załuje ze tak późno, mam tylko nadzieje ze nikt nie przechwycił moich zdjec, pokasowałąm juz konta fikcyjne i zdjęcie z kąpieli, dla mnie to było normalne zdjecie, ale jak ktos ma nierówno pod sufitem to moze je wykorzystac i dac takie komentarze ze słobo sie robi
Ta sprawa już była i ludzie zajęli się tymi kontami na NK ale warto zabezpieczyć swoje konto i tyle nie dajmy się zwariować ;-)
Cześć dziewczyny!!
GRATULACJE Misiu :-):-):-):-):-)
A my po obiadku obejrzeliśmy filmik i położyliśmy się z Mysią Pysią na 5 - 10 miniut a obudziliśmy się po 4 h
Teraz Pysia wykąpana i śpi w łóżeczku a ja Was nadrabiam :-)
justine trzymam kcikuki;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzwoneczka
Fanka BB :)
Ja juz zmienilam profil na zamkniety, zdjec nie usuwam, ale faktycznie nie wiadomo skad tyle debili.
Justinka czekam z niecierpliwoscia na wyniki - kiedy beda??
Dziewczyny Kochane jestescie, dziekuje wam serdecznie za zyczonka. My juz po kolacji i popijamy malibu, w lodowce mam jeszcze baileysa chyba dzis zaszaleje:-)
Justinka czekam z niecierpliwoscia na wyniki - kiedy beda??
Dziewczyny Kochane jestescie, dziekuje wam serdecznie za zyczonka. My juz po kolacji i popijamy malibu, w lodowce mam jeszcze baileysa chyba dzis zaszaleje:-)
reklama
renia200
mama Victorki :)
Dzwoneczka 100 lat!!!!!!!!!!!!!