reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Przedewszystkim dużo zdrówka, usmiechów na buzkach i grzecznych mamus spełniających wszystkie zachcianki dla wszystkich trzy i dwumiesięczniaków
Sawka 100 lat i pociechy z rodzinki.
Pytia biedny Jaś musi mu byc bardzo ciężko że jest od Was odseparowany. No ale czego się nie robi dla zdrowia. Kurujcie się szybko i aby do wiosny która już mam nadzieję niedługo.
Agacia mam nadzieję że to naprawdę tylko objawy poszczepienne;-)i że niedługo Ci przejdzie. Zdrówka życzę.
Zapominajka to ta pogoda tak wpływa na człowieka. Mój mąż ostatnio zapłaciłby podwójnie za zakupy bo zapomniał poczekac na resztę całe szczęście kasjerka go zawróciła.
Dorotka współczuję dietki ale za to talię będziesz miec osy. Ja muszę pogadac z naszą piediatrą bo Natalka ma jakieś dziwne krostki na policzkach. Lekarz stwierdził że to mogą byc potówki ale to troche dziwne że są tylko na twarzy i to od dłuższego czasu. Przemywam je wodą z nadmanganianem potasu to schodzą ale zaraz pojawiaja się drugie:confused:

Co do nocek to u nas umierkowanie. Mała przed siódmą idzie spac i do północy śpi w swoim łóżeczku, potem się budzi na karmienie i od tej pory śpi z nami i budzi się równiótko co dwie godziny a o wpółdo ósmej oczy jak spodki i banan od ucha do ucha.

reklama
Mam nieśmiałe pytanko:zawstydzona/y:, czy Wy jecie smażone , mam na myśli np.schabowego, bo ja mam ochotę ale się troszkę lękam:zawstydzona/y:. Do tej pory jem albo gotowane , albo pieczone mięsko, ale straśnie mi się chce.
Mam nadzieję, że z Monią oki:-(, że dupek się na niej nie wyżywa:no::no:.
Czy Wy za każdym razem wklejacie te suwaczki, bo właśnie próbuję sobie:-)

Ja też jem już wszystko i małej nie szkodzi. Łącznie z czekoladą, niestety (dla mojej figury).
A co do suwaczka - wklej go raz, w Sygnaturze (wchodzisz do Ustawień twojego profilu i tam wybierasz Edytuj Sygnaturę i wklejasz link). Wtedy będzie ci się pojawiał pod każdym Twoim postem.

Witam mamuski kochane:)

Na poczatek to wszystkiego naj naj naj dla dwumiesięczniaczków i trzymiesięczniaczków:)))) mnóstwo buziaczków od Ciociuni i Mariczki;*

A tak poza tym to wszystko u nas odbrze.....malutka posżła spac wczoraj o 22,ale za to od 4:15 jestesmy na nogach.....masakra:baffled: Nawet nie wiem czy jeszcze zyje.... Potem o 10 poszłam ze znajoma i jej córeczka Majka na spacerek zeszło nam 3 tyg,ale malutka juz płakała w wózeczku bo głodna była...kupilismy jej dzisiaj nowego smoczusia i jest barddzo zadowolona....

Mam nieśmiałe pytanko:zawstydzona/y:, czy Wy jecie smażone , mam na myśli np.schabowego, bo ja mam ochotę ale się troszkę lękam:zawstydzona/y:. Do tej pory jem albo gotowane , albo pieczone mięsko, ale straśnie mi się chce.
Mam nadzieję, że z Monią oki:-(, że dupek się na niej nie wyżywa:no::no:.
Czy Wy za każdym razem wklejacie te suwaczki, bo właśnie próbuję sobie:-)http://www.zapytajpolozna.pl/suwaczki

Tomaszek

Ja miałam taką ścisłą dietę przez pierwsze 3 tyg. Jem smażone już ponad dwa miesiące i małej nic nie jest, ale każde dziecko jest inne więc zjedz tego schabowego i obserwuj maluszka.
Suwaczek wklejasz tak :
wchodzisz po zalogowaniu w ustawienia
potem w edytuj sygnaturę
i tam wklejasz link z suwaczkiem.:-)

reklama
Kana współczuje nocki tzn wczesnego poranka.Jak bym tak wczesnie wstała to nie miałabym siły już na spacerek więc podziwiam:tak:
Ja ze spacerkami narazie dałam sobie spokój bo takie brzydkie są tu uliczki że szkoda gadać ... ale mam nadzieję,że przed nami są już tylko ciepłe dni i będziemy mogły wyruszyć na spacer :-)

Do góry