reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

witam
U nas normalnie nocka cudowna mała zjadła o 22 zasnęła 23:30 później dałam jej butlę na śpiku ok 2 i obudziła się dopiero ok10:30 i wcale się nie wciekała że jest głodna ,śmiała się na maksa i nawet dała się przewinąć przed jedzeniem bo nieraz rano to najpierw musi być papu a dopiero później można zmienić pieluszkę.
To dobrze że z Kacperkiem już ok.:tak:
Ja też muszę się zmobilizować do spacerków ale u nas pogoda do kitu i nic się nie chce a zresztą atmosfera w domu do bani więc podwójnie mi się nie chce.

reklama
yoka,pytia,kankiya,dorotka STO LAT STO LAT dla waszych maluszków niech się wam chowają jak najlepiej, gorące buziaki ode mnie i Gabi

Witam! dzisiaj Szymek kończy 2 miesiące:-Djak to szybko mija.. właśnie się zorientowałam jak dawno tu nie byłam jak zobaczyłam wątek wyjazdowy:zawstydzona/y:
Niestety dopadła nas silna alergia pokarmowa:baffled:małego wysypało - cała buzia w krostkach a na głowie skóra się łuszczy i przypomina ciemieniuchę:no: jestem na diecie eliminacyjnej. Wysypka zaczęła schodzić jak zostały mi do jedzenia tylko ziemniaki i chleb (suchy) a do picia woda:baffled:
jak wszystko się wygoi do końca to nowu zacznę wprowadzać nowe produkty - po jedym co 3 dni.
MASAKRA nawet witaminy odstawiłam tylko wapno sobie popijam, żeby mi zęby nie poleciały.

Darina dziekuję za życzonka:-):-)

Dorotko dzielna jesteś, mam nadzieję, że maluszek pozwoli ci powolutku wzbogacać dietę.

A ja się dzisiaj popisałam pomyślunkiem, jak mało kto...
Przyjechał kurier z paczką ( na którą czekam), ale kartonik był zupełnie od czegoś innego i wyglądał jak nowy. Więc nie odebrałam. I dopiero jak zadzwoniłam do sprzedawcy to się okazało, że tak ładnie zapakował:zawstydzona/y:. I muszę czekać aż mi prześlą raz jeszcze.
Jestem zła na siebie!!!!:angry:

Dorotka - współczuję dietki, ale czego się nie robi dla dzieciątka?!

Zapominajka - oh to pojechałaś... ja bym sobie chyba krzywdę zrobiła na twoim miejscu, hehehe.

Czesc dziewczyny

Mały zasnął obok mnie na kanapie, wiec mam troche czasu :-)

Misiówka kude, no ale ci zazdroszcze tego pokarmu !!!

A ja dzisiaj mam gorączke, kreci mi się w głowie i jestem taka słaba. Chyba mam objawy po wczorajszym szczepieniu mojego syna ... :-D

U nas cały dzien pada, wczoraj zreszta tez.

Justine no własnie tez sie zastanawiałam co z Monią, moze marzycielka bedzie wiedziała coś bo ma do nie nr tel.

Justine no własnie tez sie zastanawiałam co z Monią, moze marzycielka bedzie wiedziała coś bo ma do nie nr tel.

Kurcze, mam nadzieję, że jej krzywdy nie zrobił ten drań!

A ja przed chwilą byłam u mojej mamy po obiadek, a tam jest Jasiu (żeby sie nie zaraził znowu od tatusia albo Hanii) i nie chciał mnie puścić do domu. I tak płakał, że chce wracać ze mną :-:)-:)-( A nie chcę, żeby złapał kolejną infekcję i od nowa cyrk z leczeniem... Ech,,, serducho mi się skroiło...Mimo że zawsze uwielbia być u babci na noc, ale chyba tym razem już się stęsknił mocniej :-(

Cześć dziewczyny,

Słuchajcie troszkę się niepokoję,bo coś Monia się nie odzywa, czy ktoś wie co u niej? Może mąż ją odłączył od internetu żeby nie mogła się z nami kontaktować? Nie ma jej ani na głównym ani na "intymnie".... Mam nadzieję, że przesadzam i nic takiego się nie dzieje.
Monia daj znak!

yoka,pytia,kankiya,dorotka STO LAT STO LAT dla waszych maluszków niech się wam chowają jak najlepiej, gorące buziaki ode mnie i Gabi

U Moni ok ale nie może za bardzo pisać bo jej P czytał to co napisała na forum...:zawstydzona/y:

Ode mnie też dla wszystkich maluszków Sto Lat!!!:-)

Dorotko dzielna jesteś, mam nadzieję, że maluszek pozwoli ci powolutku wzbogacać dietę.

A ja się dzisiaj popisałam pomyślunkiem, jak mało kto...
Przyjechał kurier z paczką ( na którą czekam), ale kartonik był zupełnie od czegoś innego i wyglądał jak nowy. Więc nie odebrałam. I dopiero jak zadzwoniłam do sprzedawcy to się okazało, że tak ładnie zapakował:zawstydzona/y:. I muszę czekać aż mi prześlą raz jeszcze.
Jestem zła na siebie!!!!:angry:

o matko zabiłabym się:wściekła/y::-D:-D:-D:-D:-D

A my dzisiaj spałyśmy do 13 bo wczoraj mnie przewiało i gardło napitala.
A z karmieniem to ja nawet nie wiem co ile je bo jak chce to daje butlę więc może co 3-4 h :confused:
A wogóle to im starsza tym spokojniesza , uśmiecha sie non - stop i gaworzy no i macha nogami i rękami w trybie pnad czasowym :-D:-D:-D

Teraz waży 7 kg więc jest nieźle:-D

Witajcie kochane. Dawno mnie nie było bo dziewczyny mi chorowały a mąż wiecznie w delegacji i momentami nie wiedziałam w co mam ręce wsadzic. Na szczęście dziewczyny juz zdrowe i powoli wracamy do normalności.
Lecę poczytac co naskrobałyście ale i tak pewnie nie nadrobię zaległości z prawie dwuch tygodni.

reklama
Mam nieśmiałe pytanko:zawstydzona/y:, czy Wy jecie smażone , mam na myśli np.schabowego, bo ja mam ochotę ale się troszkę lękam:zawstydzona/y:. Do tej pory jem albo gotowane , albo pieczone mięsko, ale straśnie mi się chce.
Mam nadzieję, że z Monią oki:-(, że dupek się na niej nie wyżywa:no::no:.
Czy Wy za każdym razem wklejacie te suwaczki, bo właśnie próbuję sobie:-)

Tomaszek

Do góry