reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Moja Emilka już po kąpanku i nyna,ale zaraz sie obudzi na jedzonko!;-)A tatusia jak nie ma tak nie ma jeszcze z pracy :-(
Jutro jedziemy do moich rodziców to sobie trochę odetchnę :tak:A dziadki będą mogli się nacieszyć wnusią:tak:

Hej, pamiętacie mnie jeszcze??? :-)
Nie mam czasu na pisanie i czytanie BB, czasami wlece poczytac o pielęgnacji maluszków i tyle. Za dużo się dzieję i niestety doba jest za krotka. Jak młody idzie spac to ja razem z nim, bo nigdy nie wiadomo jak bedzie wygladała nocka.... a te niestety sa rożne:-( Czasami śpi do 4 max 4.30 , a czasem budzi się o 1 i wowczas przebudza się co godz, 1,5.
Coś przegapiłam????

Hej, pamiętacie mnie jeszcze??? :-)
Nie mam czasu na pisanie i czytanie BB, czasami wlece poczytac o pielęgnacji maluszków i tyle. Za dużo się dzieję i niestety doba jest za krotka. Jak młody idzie spac to ja razem z nim, bo nigdy nie wiadomo jak bedzie wygladała nocka.... a te niestety sa rożne:-( Czasami śpi do 4 max 4.30 , a czasem budzi się o 1 i wowczas przebudza się co godz, 1,5.
Coś przegapiłam????

Wieki cię tu nie było.
Szykuj się na zlot grudniówek kochana:-D

Moj Bartek na dniach skonczy 3 miesiące. Jest wesolym małym lobuzem, którego rozpuścilismy na maxa. Uwielbia byc noszony, koniecznie brzuszkiem w dół czyli tzw samolocik. Nie ma lekko bo nasz mały terrorysta nie lubi byc w miescu, trzeba z nim chodzic, opowiadac.Wszystkim szybko się nudzi, jest mało cierpliwy(ale to wszystko ma po mnie), wiec luzik.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry