reklama
Ja,z Gorzowa,stamtad znaczy sie korzennie:-)bo nie mieszkam od wieeeelu lat...Ale kiedys powroce;-)niczym boomerang...tornado...szybciej niz blyskawica)...hahahahKAJA no to niezle tak u Ciebie....hahah ale wiesz malutka musi czasem dac o sobie znac,zebysmy wiedziały,ze je mamy hahaha
Kaja ty mi powiedz skąd ty pochodzisz w Polsce?
Anoli ja równiez zazdroszcze takie udanego planu dnia,chociaz na moja malutka tez az tak bardzo narzekac nie moge....powoli jej sie normuje co, gdzie i kiedy....
My juz tez po spacerku...malutka wrzeszczała jak nic,ale wkocnu zasneła...kupilismy jej z misiaczkiem kropelki na kolki,bo chyba niestety je ma...ciekawa jestem jakich wy używacie,ale o to zapytam tam gdzie trza
Ostatnia edycja:
Ja,z Gorzowa,stamtad znaczy sie korzennie:-)bo nie mieszkam od wieeeelu lat...Ale kiedys powroce;-)niczym boomerang...tornado...szybciej niz blyskawica)...hahahah
kaja jestes z moich stron. Rodzinnie pochodze z glisna moze słyszałas, potem wyprowadzilam sie od rodzicow do Gorzowa a po slubie przeniosłam sie z męzem do Bolemina. Moze się kiedys spotkamy bo ja tez zamierzam wrócic kiedys do polski Ale miła niespodzianka
Agga24
Fanka BB :)
Pytia 100 lat dla Hani:-)
Agga 5500gram to niezły wynik:-)Swietnie:-)
Tak jakos od początku mamy uporządkowane dni i noce. Moze dlatego ze mama w ciązy tez uporzadkowana była
No wynik niezły ale to chyba zasluga sztucznego jedzenia tzn butelka
Emilka od urodzenia przybiera tydzień w tydzień 300g :-) tak szybko wyrasta z ciuszków że szok,ale cieszę się bo jest grubasek ale zdrowy grubasek :-)
Misiówka to naprawdę mnie nie pocieszyłaś ale z drugiej strony skoro dałaś rade i dalej dajesz to ja też sobie dam W końcu Emilka jest moim głównym sensem życia więc warto się poświęcić
renia200
mama Victorki :)
a wiecie co u Aniamanu?
Agacia82
Mami :)
No wlasnie co u Aniamanua wiecie co u Aniamanu?
Misiówka
Fanka BB :)
Agga - dasz radę napewno, moja Ineczka teraz przybiera ok 400gram tygodniowo i jest na cycku - teraz waży ok 5900 - kawał baby, hehehe. Ale i tak daleko jej do Misi - ona w pierwszym tygodniu życia potrafiła przybrać 120 gram w ciągu dnia, wyglądała jak mały Budda, hihihi.
reklama
Wiatm w czwartek
Wczoraj nie mogłam nic napisać bo ciągle mi jakiś błąd wyrzucało
Jestem podłamana moje dziecko kończy nocki o 3:00:-(, do 4;00 męczę go cycem i usypianiem a potem wyganiam z tatusiem do drugiego pokoju:-(. A teraz ma drzemkę ok1h. Je w nocy co dwie / trzy godziny, a tak poza tym jest kochany.
Dzisiaj pada deszczyk , więc zmoknę na spacerku
Wczoraj nie mogłam nic napisać bo ciągle mi jakiś błąd wyrzucało
Jestem podłamana moje dziecko kończy nocki o 3:00:-(, do 4;00 męczę go cycem i usypianiem a potem wyganiam z tatusiem do drugiego pokoju:-(. A teraz ma drzemkę ok1h. Je w nocy co dwie / trzy godziny, a tak poza tym jest kochany.
Dzisiaj pada deszczyk , więc zmoknę na spacerku