reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
KAJA no to niezle tak u Ciebie....hahah ale wiesz malutka musi czasem dac o sobie znac,zebysmy wiedziały,ze je mamy:p hahaha
Kaja ty mi powiedz skąd ty pochodzisz w Polsce?

Anoli ja równiez zazdroszcze takie udanego planu dnia,chociaz na moja malutka tez az tak bardzo narzekac nie moge....powoli jej sie normuje co, gdzie i kiedy....

My juz tez po spacerku...malutka wrzeszczała jak nic,ale wkocnu zasneła...kupilismy jej z misiaczkiem kropelki na kolki,bo chyba niestety je ma...ciekawa jestem jakich wy używacie,ale o to zapytam tam gdzie trza:p
Ja,z Gorzowa,stamtad znaczy sie korzennie:-)bo nie mieszkam od wieeeelu lat...Ale kiedys powroce;-)niczym boomerang...tornado...szybciej niz blyskawica;))...hahahah

Ostatnia edycja:
Ja,z Gorzowa,stamtad znaczy sie korzennie:-)bo nie mieszkam od wieeeelu lat...Ale kiedys powroce;-)niczym boomerang...tornado...szybciej niz blyskawica;))...hahahah

kaja jestes z moich stron. Rodzinnie pochodze z glisna moze słyszałas, potem wyprowadzilam sie od rodzicow do Gorzowa a po slubie przeniosłam sie z męzem do Bolemina. Moze się kiedys spotkamy bo ja tez zamierzam wrócic kiedys do polski:tak: Ale miła niespodzianka:tak:

Pytia 100 lat dla Hani:-)

Agga 5500gram to niezły wynik:-)Swietnie:-)

Tak jakos od początku mamy uporządkowane dni i noce. Moze dlatego ze mama w ciązy tez uporzadkowana była:-D

No wynik niezły ale to chyba zasluga sztucznego jedzenia tzn butelka :tak:
Emilka od urodzenia przybiera tydzień w tydzień 300g :-) tak szybko wyrasta z ciuszków że szok,ale cieszę się bo jest grubasek ale zdrowy grubasek :-)

Misiówka to naprawdę mnie nie pocieszyłaś ale z drugiej strony skoro dałaś rade i dalej dajesz to ja też sobie dam :tak:W końcu Emilka jest moim głównym sensem życia więc warto się poświęcić :tak:

Agga - dasz radę napewno, moja Ineczka teraz przybiera ok 400gram tygodniowo i jest na cycku - teraz waży ok 5900 - kawał baby, hehehe. Ale i tak daleko jej do Misi - ona w pierwszym tygodniu życia potrafiła przybrać 120 gram w ciągu dnia, wyglądała jak mały Budda, hihihi.

reklama
Wiatm w czwartek
Wczoraj nie mogłam nic napisać bo ciągle mi jakiś błąd wyrzucało:wściekła/y::wściekła/y:
2402 kom 015.jpg
Jestem podłamana moje dziecko kończy nocki o 3:00:-(, do 4;00 męczę go cycem i usypianiem a potem wyganiam z tatusiem do drugiego pokoju:-(. A teraz ma drzemkę ok1h:-D. Je w nocy co dwie / trzy godziny:wściekła/y::wściekła/y:, a tak poza tym jest kochany:-D:-D:-D.
Dzisiaj pada deszczyk , więc zmoknę na spacerku:crazy:

Do góry