reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Madziu powtarzam sie ale masz rewelacyjnego TEŚCIA :tak::tak::tak:

ale Madzia twój tesciu przebil mojego na glowę tym szampanem i truskawkami:-D:-D:-D

Dzięki dziewczynki...to prawda jest niesamowity:tak::tak::tak:ale chyba dlatego że ma jednego syna a teraz dwie kobietki mu się w życiu pojawiły:-D:-D:-D mnie to zawsze rozpieszczał:-p:-p:-p:-p
Nie muszę dodawać że we wnuczce to jest megazakochany:-)

reklama
1.Kana -2 os
2.Cyprysiowa- 3 os.
3.Madzienka - 2 os.
4.Mopek- 3 os. ?
5. Pytia - 1 os. (chyba że uda mi się mężusia namówić) __________________
6. Edee -1 os. (chyba że uda mi się narzeczonego namówić) :-D:-D
7. Ewelw - 3 os.
8. Zapominajka - 2 os.
9. Agatkas - 2os
10. Myszqa - 1os.

Ostatnia edycja:
Witam czwartkowo widze ze w polsce macie swieto ale wam zazdorszcze ja to tylko moge zjesc tego wirtualnego poczusia :-D:-D:-D tu niestety nie ma takiego obyczaju.:-(

Ale narobiłyście mi smaka z tymi pączkami. Wysłałam mężowi smsa, żeby coś skołował, jak będzie wracał do domku. Mniaaaam

Dziewczynki, załozyłam nowy wątek w sprawie naszego spotkania. Proszę, umieszczajcie tam wszelkie info, pytania, propozycje, itp. Będziemy miały wszystko zawsze pod ręką.
Mam nadzieję, że się nie gniewacie.

reklama
dziewczyny karmiące piersią jecie dzisiaj pączki???:szok: ja się troszkę boję ,że Biance zaszkodzą a język to mi do tyłka mi ucieka i nie wiem czy wytrzymam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry