reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Madziu powtarzam sie ale masz rewelacyjnego TEŚCIA :tak::tak::tak:

ale Madzia twój tesciu przebil mojego na glowę tym szampanem i truskawkami:-D:-D:-D

Dzięki dziewczynki...to prawda jest niesamowity:tak::tak::tak:ale chyba dlatego że ma jednego syna a teraz dwie kobietki mu się w życiu pojawiły:-D:-D:-D mnie to zawsze rozpieszczał:-p:-p:-p:-p
Nie muszę dodawać że we wnuczce to jest megazakochany:-)

reklama
1.Kana -2 os
2.Cyprysiowa- 3 os.
3.Madzienka - 2 os.
4.Mopek- 3 os. ?
5. Pytia - 1 os. (chyba że uda mi się mężusia namówić) __________________
6. Edee -1 os. (chyba że uda mi się narzeczonego namówić) :-D:-D
7. Ewelw - 3 os.
8. Zapominajka - 2 os.
9. Agatkas - 2os
10. Myszqa - 1os.

Ostatnia edycja:
Witam czwartkowo widze ze w polsce macie swieto ale wam zazdorszcze ja to tylko moge zjesc tego wirtualnego poczusia :-D:-D:-D tu niestety nie ma takiego obyczaju.:-(

Ale narobiłyście mi smaka z tymi pączkami. Wysłałam mężowi smsa, żeby coś skołował, jak będzie wracał do domku. Mniaaaam

Dziewczynki, załozyłam nowy wątek w sprawie naszego spotkania. Proszę, umieszczajcie tam wszelkie info, pytania, propozycje, itp. Będziemy miały wszystko zawsze pod ręką.
Mam nadzieję, że się nie gniewacie.

reklama
dziewczyny karmiące piersią jecie dzisiaj pączki???:szok: ja się troszkę boję ,że Biance zaszkodzą a język to mi do tyłka mi ucieka i nie wiem czy wytrzymam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry