reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Z okazji dzisiejszego dnia życzymy smacznych pączuszków

pczekun1.jpg

I najważniejsze!!!!
Aby spalić jednego pączka (ok. 100g - 378 kcal) trzeba AKTYWNIE:

• 25 minut pływać
  • 30 minut skakać na skakance
  • 35 minut biegać
  • 1,5 godziny jeździć na rowerze
  • 2 godziny robić makijaż
  • 4 godziny sprzątać pokój

To SMACZNEGO!!!!!!!

Madzia ja tutaj pije kawusie samą i marzy mi się do niej pączuś i tylko slinianki mi pracuja a ty mi tutaj wklejasz zdjęcie takiego apetycznego przeslodkiego pączusia:-p:-p:-p:sorry2::sorry2::sorry2: ja musze na swojego poczekać do wieczorak aż mężowy mi przyniesie buuuuuuuuuuuuuuuuu:-:)-:)-:)-:)-(

Marzycielko sto lat i zdrówka dla Oliwci!!!!:-D:-D:-D

Łowicz mi pasuje:tak:

Anoli trzymaj kciuki za brata i przyszłą bratową aby im sieudało stworzyć
super rodzinke.

A mnie dziś głowa boli jak cholera:baffled::baffled::baffled:

reklama
Madzia ja tutaj pije kawusie samą i marzy mi się do niej pączuś i tylko slinianki mi pracuja a ty mi tutaj wklejasz zdjęcie takiego apetycznego przeslodkiego pączusia:-p:-p:-p:sorry2::sorry2::sorry2: ja musze na swojego poczekać do wieczorak aż mężowy mi przyniesie buuuuuuuuuuuuuuuuu:-:)-:)-:)-:)-(

Przepraszam:-:)-:)-:)-( ja tez myślałam że będę czekała do wieczora a tu niespodzianka...teść przyjechał i przywiózł pączusie:-D:-D:-D

Szkoda że tak daleko mieszkasz:-p:-p:-pWysłałabym sąsiada do Ciebie z pączusiem!!!!

1.Kana -2 os
2.Cyprysiowa- 3 os.
3.Madzienka - 2 os.
4.Mopek- 3 os. ?
5. Pytia - 1 os. (chyba że uda mi się mężusia namówić) __________________
6. Edee -1 os. (chyba że uda mi się narzeczonego namówić) :-D:-D
7. Ewelw - 3 os.
8. Zapominajka 2 os.

Madzienka dzięki za życzenia :)

1.Kana -2 os
2.Cyprysiowa- 3 os.
3.Madzienka - 2 os.
4.Mopek- 3 os. ?
5. Pytia - 1 os. (chyba że uda mi się mężusia namówić) __________________
6. Edee -1 os. (chyba że uda mi się narzeczonego namówić) :-D:-D
7. Ewelw - 3 os.
8. Zapominajka - 2 os.
9. Agatkas - 2os.

Pytia a dajesz coś małej na katarek? Moja też troszke ma pozatykany nosek, ale na razie jej robie tylko sterimarem.

Madziu powtarzam sie ale masz rewelacyjnego TEŚCIA :tak::tak::tak:

Zapominajka ja chcialam rowniez złozyc zyczenia z okazji dwumiesiecznicy :-):-):-)
1000 buziaczków dla
synisia :*

Madziu powtarzam sie ale masz rewelacyjnego TEŚCIA :tak::tak::tak:

Zapominajka ja chcialam rowniez złozyc zyczenia z okazji dwumiesiecznicy :-):-):-)
1000 buziaczków dla
synisia :*

Gdyby mój teściu mieszkał niedaleko pewnie by też przyszedł z pączkami:-D:-D Fazet jest niesamowity jest już na emeryturze i uwielbia przesiadywać w kuchni i pichcic:-Dzawsze jak maja nas odwiedzic z tesciowa to dzwonia z pytaniem co Ola by zjadła:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: czasem jak przy nich wymsknie mi się że coś lubię to przy następnej wizycie mi to przywożą:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ostatnio wstal o 5 rano by zrobić dla mnie świerze oponki bo w ten dzień do nas przyjeżdzali a takie dwudniowe to juz sa nieapetyczne:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ale Madzia twój tesciu przebil mojego na glowę tym szampanem i truskawkami:-D:-D:-D

reklama
Kurcze dziewczyny wy to macie dobrze... ja co najwyzej moge liczyc na mojego misia, jak ma dobry nastrój, albo czegos chce to mam sniadanko do łózka.....chcociaz na zakupki chodzi bez "ukrytych chęci"....

Do góry