reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
dziewczyny tu jest link do osrodka w Łowiczu, nie patrzcie na cennik, wlasciciel ustalil wtedy z nami inne ceny. bylo cos miedzy 35-40za os. plus wyzywienie (nie konieczne) .Sala konferencyjna do dyspozycji. Mysle zeby zadzwonic do tego pana powiedziec ze chodzi nam o zjazd z maluszkami jaki juz kiedys organizowal i poprosic o oferte na maila.Pamietam ze za maluszkow nie placilismy.
to jest link do tego hotelu Ośrodek Szkoleniowo - Konferencyjny "Zacisze" w Łowiczu

ps. moge sie skontaktowac z nimi jesli chcecie.

Pisz, pisz Cyprysiowa. I chyba faktycznie dobry pomysł, żeby założyć osobny wątek, bo wystarczy, że kogoś dzień, dwa nie będzie na forum i będzie musiała szperać w głównym, żeby sie czegoś dowiedzieć.

Agatkas - ten ośrodek tez fajny! I ceny przystępne.

WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ DLA TRZYMIESIĘCZNEJ OLIWCI!!!

A my ciągle chorzy, teraz nawet już Hania dostała katar i trudno jej się pije :-(

1.Kana -2 os
2.Cyprysiowa- 3 os.
3.Madzienka - 2 os.
4.Mopek- 3 os. ?
5. Pytia - 1 os. (chyba że uda mi się mężusia namówić)

1.Kana -2 os
2.Cyprysiowa- 3 os.
3.Madzienka - 2 os.
4.Mopek- 3 os.
5. Pytia - 1 os. (chyba że uda mi się mężusia namówić)

bez znaku zapytania:-)

1.Kana -2 os
2.Cyprysiowa- 3 os.
3.Madzienka - 2 os.
4.Mopek- 3 os. ?
5. Pytia - 1 os. (chyba że uda mi się mężusia namówić) __________________
6. Edee -1 os. (chyba że uda mi się narzeczonego namówić) :-D:-D

Witam Was laseczki!!
Jak się cieszę na spotkanie!!! Ja też się piszę i zgadzam się z zapominajką, żeby stworzyć wątek oddzielny.... Temin też nam jest obojętny..
Miłego dnia!!!

reklama
1.Kana -2 os
2.Cyprysiowa- 3 os.
3.Madzienka - 2 os.
4.Mopek- 3 os. ?
5. Pytia - 1 os. (chyba że uda mi się mężusia namówić) __________________
6. Edee -1 os. (chyba że uda mi się narzeczonego namówić) :-D:-D
7. Ewelw - 3 os.

Do góry