reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam mamuski w tłusty czwarteczek....

Ja mimo zakazów i nakazów pączusia jednego mam juz za soba i tlo resztki lukru zostały na ustach:p hahaa

Co do wyjazdu to ja mojego misia biore ze soba.....:p w żadnym wypadku go samego nie zostawie w domku.....tak wiec Madziu ja swojego M biore :-):-):-)
Marzycielko ogromne buziaczki dla OLIWCI :-) Wszystkiego naj naj naj ;-)

reklama
Cyprysiowa pisz...nasza obecność uzależniona będzie od ceny:-:)-:)-(

A co wkońcu z naszymi mężczyznami??Kto bierze???

Ja myśle ze najwazniejsze to zrobić listę ile osób mniej wiecej pojedzie, bo cena pewnie zależy od ilości osób im wiecej to taniej.

Ja bardzo chetnie pojadę, termin dowolny bylebył znany wcześniej, też z mężem,bo ja prawka jazdy nie posiadam, i z dzieciaczkami:tak:

Dzwoneczka pisała coś o liście wiec ja się melduję:tak:

Z okazji dzisiejszego dnia życzymy smacznych pączuszków

pczekun1.jpg

I najważniejsze!!!!
Aby spalić jednego pączka (ok. 100g - 378 kcal) trzeba AKTYWNIE:

• 25 minut pływać
  • 30 minut skakać na skakance
  • 35 minut biegać
  • 1,5 godziny jeździć na rowerze
  • 2 godziny robić makijaż
  • 4 godziny sprzątać pokój

To SMACZNEGO!!!!!!!

No to równeiż się pisze...na wyjazd oczywiscie... termin mi obojetny, byle wcześniej znany:)))) No i moim misieczkiem oczywiscie i Mariczka.... czy ktoś oprócz mnie jak juz dojdzie do spotkania bedzie jechał pociagiem???? Sprawdziłam i z kierunku gdańska jedzie ich sporo....z przesiadka w Bydgoszczy.....:-)

Witajcie kochaane:-D

Marzycielko buziaczki dla Oliwki z okazji 3 miesią

Dziewczyny ja proponuje stworzenie osobnego wątku wyjazdowego, żeby wszystko było na miejscu, bo potem szukanie kto z kim będzie trudne;-).

Cyprysiowa ośrodek całkiem fajny

Kana dzięki tobie wiem, że dziś tłusty czwartek:-D i będę musiała po pączusie chłopa posłać;-)

Wszystkiego naj naj naj dla Oliwki:-D:-):-D:-D:-):happy::happy::tak::tak:

To W takim razie STO LAT OLIWKO :-) :-):-)

STO LAT STO LAT!!!!!!!

ROŚNIJ ZDROWO!!!!!

torcikfa7.gif
torcikfa7.gif
torcikfa7.gif
torcikfa7.gif
torcikfa7.gif
torcikfa7.gif

Witam mamuski w tłusty czwarteczek....

Marzycielko ogromne buziaczki dla OLIWCI :-) Wszystkiego naj naj naj ;-)

Marzycielko buziaczki dla Oliwki z okazji 3 miesią

Dziękujemy Serdecznie za życzenia :-)
My dzisiaj też będziemy jeśc pączusie :-)​

reklama
Do góry