reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hej, mam 5 minut, mlody lezy w lozeczku i w pokoju wlaczona suszara:-p

Super, a orientujesz się może, czy mozna stosowac dietę przy karmieniu cyckiem?

Zapominajka, a o jakiej diecie myslisz??
Bo ja osobiscie nie wierze, w diety "jakiestam" jesli karmisz piersia - a ja karmie - to teoretycznie dieta jest nie wskazana. Ale co to znaczy dieta, picie coca - coli i jedzenie fast foodow tez jest jakas dieta - mojego meza:crazy: Ale tak na powaznie, to dieta RACJONALNA - tak, wedlug mnie mozna stosowac. I ruch, ja na urodziny zazyczylam sobie rower:)) Zapominajka, przyznaj sie ile chcesz zrzucic i o jakiej diecie myslisz?:-) I kto do nas dolacza??

dzwoneczka, nie strasz, że nie będzie spotkania :-( Ja już się psychicznie nastawiałam. Trzeba justine zmobilizować, żeby ruszyć z tym do przodu.

Ja mysle, nie urazajac nikogo, ze to nie Justine trzeba zmobilizowac tylko nas, bo tak naprawde to wszyscy sa chetni, ale nikt nic nie robi w tym kierunku. Ustalmy wiec jakies daty - mysle, ze maj sila rzeczy juz odpadl i z tego co sie orientuje koniec czerwca tez. I nalezy sie w koncu zdecyowac na jakis osrodek i wtedy podac info Justine i ona sie tym zajmie. Bo nikt nic za nas laseczki nie zrobi. I nie marudzmy wiecej, ze fajniej "tam a nie tam, bo ja mam blizej",bo chyba na tym ostatnio sie skonczylo. Lokalizacje znamy - centralna Polska - proponuje wiec, zeby kazda z mam zaproponowala jeden osrodek a reszta rzuci okiem i sie zdecydujemy. Co Wy na to laseczki? Tylko zebym przez leb teraz nie dostala!!:)

Ja proponuje 12-14.06 albo 19-21.06 Kto ma cos przeciwko???

I laseczki zabieramy sie do szukania miejsca:) 1 osrodek dla 1 mamy - praca domowa:))

Ktos mial kogos znajomego, kto moglby spuscic z ceny - dobrze czytalam???

Hej, mam 5 minut, mlody lezy w lozeczku i w pokoju wlaczona suszara:-p

Zapominajka, a o jakiej diecie myslisz??
Bo ja osobiscie nie wierze, w diety "jakiestam" jesli karmisz piersia - a ja karmie - to teoretycznie dieta jest nie wskazana. Ale co to znaczy dieta, picie coca - coli i jedzenie fast foodow tez jest jakas dieta - mojego meza:crazy: Ale tak na powaznie, to dieta RACJONALNA - tak, wedlug mnie mozna stosowac. I ruch, ja na urodziny zazyczylam sobie rower:)) Zapominajka, przyznaj sie ile chcesz zrzucic i o jakiej diecie myslisz?:-) I kto do nas dolacza??
ja, jesli moge :zawstydzona/y: od dzisiaj postanowilam nie jesc slodyczy i cwiczyc troszke:tak:

Ja mysle, nie urazajac nikogo, ze to nie Justine trzeba zmobilizowac tylko nas, bo tak naprawde to wszyscy sa chetni, ale nikt nic nie robi w tym kierunku. Ustalmy wiec jakies daty - mysle, ze maj sila rzeczy juz odpadl i z tego co sie orientuje koniec czerwca tez. I nalezy sie w koncu zdecyowac na jakis osrodek i wtedy podac info Justine i ona sie tym zajmie. Bo nikt nic za nas laseczki nie zrobi. I nie marudzmy wiecej, ze fajniej "tam a nie tam, bo ja mam blizej",bo chyba na tym ostatnio sie skonczylo. Lokalizacje znamy - centralna Polska - proponuje wiec, zeby kazda z mam zaproponowala jeden osrodek a reszta rzuci okiem i sie zdecydujemy. Co Wy na to laseczki? Tylko zebym przez leb teraz nie dostala!!:)

Ja proponuje 5-7.06 albo 12-14.06 co Kto ma cos przeciwko???

I laseczki zabieramy sie do szukania miejsca:) 1 osrodek dla 1 mamy - praca domowa:))

Ktos mial kogos znajomego, kto moglby spuscic z ceny - dobrze czytalam???
mi data raczej obojetna. Osrodek gdzies w środku Polski.Ja proponowalam osrodek w Łowiczu, pisalam o nim juz kiedys

Przypomne co pisalam kiedys o tym osrodku, pozniej wkleje link do stronki bo musze najpierw go zdobyc:-D
1.z miejscm sie zgadzam, laski z mojego bylego grudnia (2005) zorganizowaly spotkanie w Łowiczu, wlasciciel bardzo fajnie szedl na reke im, byla sala konferencyjna na ktorej przesiadywaly wieczorami. Ceny tez fajne bo bez wyzywienia jakos chyba 40 czy 50 zł od osoby a wyzywienie miedzy 15-20 zł (zalezy czy obiad czy kolacja itd) Dzieci chyba sie nie liczylo do noclegu czyli gratisowo.

dzwoneczka - wow! jestem pod wrażeniem werwy :tak:Racja, kochana, racja. Dla mnie termin nie ma znaczenia, ale jeśli mam głosować to 12-14.06 mi się najbardziej podoba (może będzie już ciepło). Co do miejsca - dostosuję się, ale wydaje mi się, że nie tyle istotne kilometry, ale raczej możliwości dojazdowe, bo pewnie nie każdy pojedzie autkiem. I już zabieram sie w takim razie do szukania propozycji ośrodka :-) Dzwoneczka - normalnie mnie do pionu postawiłaś, haha ;-);-)

Dla mnie bomba!! Zaczynam robic liste, jakie komu daty odpowiadaja i jaki osrodek proponuje, potem podsumuje i cos wybierzemy wspolnie:) Pasuje?

reklama
Do góry