reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hej, mam 5 minut, mlody lezy w lozeczku i w pokoju wlaczona suszara:-p

Super, a orientujesz się może, czy mozna stosowac dietę przy karmieniu cyckiem?

Zapominajka, a o jakiej diecie myslisz??
Bo ja osobiscie nie wierze, w diety "jakiestam" jesli karmisz piersia - a ja karmie - to teoretycznie dieta jest nie wskazana. Ale co to znaczy dieta, picie coca - coli i jedzenie fast foodow tez jest jakas dieta - mojego meza:crazy: Ale tak na powaznie, to dieta RACJONALNA - tak, wedlug mnie mozna stosowac. I ruch, ja na urodziny zazyczylam sobie rower:)) Zapominajka, przyznaj sie ile chcesz zrzucic i o jakiej diecie myslisz?:-) I kto do nas dolacza??

dzwoneczka, nie strasz, że nie będzie spotkania :-( Ja już się psychicznie nastawiałam. Trzeba justine zmobilizować, żeby ruszyć z tym do przodu.

Ja mysle, nie urazajac nikogo, ze to nie Justine trzeba zmobilizowac tylko nas, bo tak naprawde to wszyscy sa chetni, ale nikt nic nie robi w tym kierunku. Ustalmy wiec jakies daty - mysle, ze maj sila rzeczy juz odpadl i z tego co sie orientuje koniec czerwca tez. I nalezy sie w koncu zdecyowac na jakis osrodek i wtedy podac info Justine i ona sie tym zajmie. Bo nikt nic za nas laseczki nie zrobi. I nie marudzmy wiecej, ze fajniej "tam a nie tam, bo ja mam blizej",bo chyba na tym ostatnio sie skonczylo. Lokalizacje znamy - centralna Polska - proponuje wiec, zeby kazda z mam zaproponowala jeden osrodek a reszta rzuci okiem i sie zdecydujemy. Co Wy na to laseczki? Tylko zebym przez leb teraz nie dostala!!:)

Ja proponuje 12-14.06 albo 19-21.06 Kto ma cos przeciwko???

I laseczki zabieramy sie do szukania miejsca:) 1 osrodek dla 1 mamy - praca domowa:))

Ktos mial kogos znajomego, kto moglby spuscic z ceny - dobrze czytalam???

Hej, mam 5 minut, mlody lezy w lozeczku i w pokoju wlaczona suszara:-p

Zapominajka, a o jakiej diecie myslisz??
Bo ja osobiscie nie wierze, w diety "jakiestam" jesli karmisz piersia - a ja karmie - to teoretycznie dieta jest nie wskazana. Ale co to znaczy dieta, picie coca - coli i jedzenie fast foodow tez jest jakas dieta - mojego meza:crazy: Ale tak na powaznie, to dieta RACJONALNA - tak, wedlug mnie mozna stosowac. I ruch, ja na urodziny zazyczylam sobie rower:)) Zapominajka, przyznaj sie ile chcesz zrzucic i o jakiej diecie myslisz?:-) I kto do nas dolacza??
ja, jesli moge :zawstydzona/y: od dzisiaj postanowilam nie jesc slodyczy i cwiczyc troszke:tak:

Ja mysle, nie urazajac nikogo, ze to nie Justine trzeba zmobilizowac tylko nas, bo tak naprawde to wszyscy sa chetni, ale nikt nic nie robi w tym kierunku. Ustalmy wiec jakies daty - mysle, ze maj sila rzeczy juz odpadl i z tego co sie orientuje koniec czerwca tez. I nalezy sie w koncu zdecyowac na jakis osrodek i wtedy podac info Justine i ona sie tym zajmie. Bo nikt nic za nas laseczki nie zrobi. I nie marudzmy wiecej, ze fajniej "tam a nie tam, bo ja mam blizej",bo chyba na tym ostatnio sie skonczylo. Lokalizacje znamy - centralna Polska - proponuje wiec, zeby kazda z mam zaproponowala jeden osrodek a reszta rzuci okiem i sie zdecydujemy. Co Wy na to laseczki? Tylko zebym przez leb teraz nie dostala!!:)

Ja proponuje 5-7.06 albo 12-14.06 co Kto ma cos przeciwko???

I laseczki zabieramy sie do szukania miejsca:) 1 osrodek dla 1 mamy - praca domowa:))

Ktos mial kogos znajomego, kto moglby spuscic z ceny - dobrze czytalam???
mi data raczej obojetna. Osrodek gdzies w środku Polski.Ja proponowalam osrodek w Łowiczu, pisalam o nim juz kiedys

Przypomne co pisalam kiedys o tym osrodku, pozniej wkleje link do stronki bo musze najpierw go zdobyc:-D
1.z miejscm sie zgadzam, laski z mojego bylego grudnia (2005) zorganizowaly spotkanie w Łowiczu, wlasciciel bardzo fajnie szedl na reke im, byla sala konferencyjna na ktorej przesiadywaly wieczorami. Ceny tez fajne bo bez wyzywienia jakos chyba 40 czy 50 zł od osoby a wyzywienie miedzy 15-20 zł (zalezy czy obiad czy kolacja itd) Dzieci chyba sie nie liczylo do noclegu czyli gratisowo.

dzwoneczka - wow! jestem pod wrażeniem werwy :tak:Racja, kochana, racja. Dla mnie termin nie ma znaczenia, ale jeśli mam głosować to 12-14.06 mi się najbardziej podoba (może będzie już ciepło). Co do miejsca - dostosuję się, ale wydaje mi się, że nie tyle istotne kilometry, ale raczej możliwości dojazdowe, bo pewnie nie każdy pojedzie autkiem. I już zabieram sie w takim razie do szukania propozycji ośrodka :-) Dzwoneczka - normalnie mnie do pionu postawiłaś, haha ;-);-)

Dla mnie bomba!! Zaczynam robic liste, jakie komu daty odpowiadaja i jaki osrodek proponuje, potem podsumuje i cos wybierzemy wspolnie:) Pasuje?

reklama
Do góry