Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
A zostało juz ustalone miejsce spotkania i termin?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, a orientujesz się może, czy mozna stosowac dietę przy karmieniu cyckiem?
dzwoneczka, nie strasz, że nie będzie spotkania :-( Ja już się psychicznie nastawiałam. Trzeba justine zmobilizować, żeby ruszyć z tym do przodu.
Hej, mam 5 minut, mlody lezy w lozeczku i w pokoju wlaczona suszara
Zapominajka, a o jakiej diecie myslisz??
Bo ja osobiscie nie wierze, w diety "jakiestam" jesli karmisz piersia - a ja karmie - to teoretycznie dieta jest nie wskazana. Ale co to znaczy dieta, picie coca - coli i jedzenie fast foodow tez jest jakas dieta - mojego meza Ale tak na powaznie, to dieta RACJONALNA - tak, wedlug mnie mozna stosowac. I ruch, ja na urodziny zazyczylam sobie rower) Zapominajka, przyznaj sie ile chcesz zrzucic i o jakiej diecie myslisz?:-) I kto do nas dolacza??
ja, jesli moge od dzisiaj postanowilam nie jesc slodyczy i cwiczyc troszke
Ja mysle, nie urazajac nikogo, ze to nie Justine trzeba zmobilizowac tylko nas, bo tak naprawde to wszyscy sa chetni, ale nikt nic nie robi w tym kierunku. Ustalmy wiec jakies daty - mysle, ze maj sila rzeczy juz odpadl i z tego co sie orientuje koniec czerwca tez. I nalezy sie w koncu zdecyowac na jakis osrodek i wtedy podac info Justine i ona sie tym zajmie. Bo nikt nic za nas laseczki nie zrobi. I nie marudzmy wiecej, ze fajniej "tam a nie tam, bo ja mam blizej",bo chyba na tym ostatnio sie skonczylo. Lokalizacje znamy - centralna Polska - proponuje wiec, zeby kazda z mam zaproponowala jeden osrodek a reszta rzuci okiem i sie zdecydujemy. Co Wy na to laseczki? Tylko zebym przez leb teraz nie dostala!!
mi data raczej obojetna. Osrodek gdzies w środku Polski.Ja proponowalam osrodek w Łowiczu, pisalam o nim juz kiedysJa proponuje 5-7.06 albo 12-14.06 co Kto ma cos przeciwko???
I laseczki zabieramy sie do szukania miejsca 1 osrodek dla 1 mamy - praca domowa)
Ktos mial kogos znajomego, kto moglby spuscic z ceny - dobrze czytalam???
1.z miejscm sie zgadzam, laski z mojego bylego grudnia (2005) zorganizowaly spotkanie w Łowiczu, wlasciciel bardzo fajnie szedl na reke im, byla sala konferencyjna na ktorej przesiadywaly wieczorami. Ceny tez fajne bo bez wyzywienia jakos chyba 40 czy 50 zł od osoby a wyzywienie miedzy 15-20 zł (zalezy czy obiad czy kolacja itd) Dzieci chyba sie nie liczylo do noclegu czyli gratisowo.
Ja proponuje 12-14.06 albo 19-21.06 Kto ma cos przeciwko???