reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Madzienko, dzięki, dzięki :-)Jasieczek miał urodzinki 12 lutego, tylko ja gapa zapomniałam suwaczek zmienić ;-)

reklama
Tak napisałyście o tym półmetku i mnie to tylko utwierdza w przekonaniu, że tak szybko do pracy nie wrócę, nie wyobrażam sobie zostawienia takiego maluszka:zawstydzona/y:

Tak napisałyście o tym półmetku i mnie to tylko utwierdza w przekonaniu, że tak szybko do pracy nie wrócę, nie wyobrażam sobie zostawienia takiego maluszka:zawstydzona/y:
Qrcze i dacie radę z jedną pensją? No fakt że to zależy jaką mąż ma pensję. Ja nie mam raczej szans na to żeby zostać z małą w domu. Poza tym jakbym teraz poszła na wychowawczy to nie mam potem po co wracać, a u mnie w mieście nie za bardzo znajdę gdzie indziej pracę:( A pracę mam teraz w miarę fajną no i co najważniejsze 5 min drogi od domku.
Sama nie wiem co mam robic. Musiałabym jakiejś niani zacząć szukać. Juz mam wyrzuty sumienia!!

Dzien Dobry Laseczki!!

Kurcze nie wyrobie doczytac, bo musze spadac...

dzwoneczka może poodchudzamy się razem? Bo ja oprócz wagi sprzed ciazy mam też baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dużo do oddania;-)

Zapominajka ja bardzo chetnie, bo potrzebuje bata!! Zarzucilam wczesniej temat jak i ktora sie odzywia i w jaki sposob odchudza, ale tenat chyba padl...a jak nasz czerwcowy wypad????????????????????????????

Qrcze i dacie radę z jedną pensją? No fakt że to zależy jaką mąż ma pensję. Ja nie mam raczej szans na to żeby zostać z małą w domu. Poza tym jakbym teraz poszła na wychowawczy to nie mam potem po co wracać, a u mnie w mieście nie za bardzo znajdę gdzie indziej pracę:( A pracę mam teraz w miarę fajną no i co najważniejsze 5 min drogi od domku.
Sama nie wiem co mam robic. Musiałabym jakiejś niani zacząć szukać. Juz mam wyrzuty sumienia!!

Tego czy damy jeszcze nie wiem. Jesli sytuacja gospodarcza trochę się ustabilizuje, to myślę, że bez problemu. Zrsztą ja myślę o spróbowaniu sił w troszkę innej branży. Jesli chodzi o obecną pracę to nie jest najgorsza, ale niestety mam do niej daleko i musiałabym zostawiać dziecko na conajmniej 10-11 godzin, a to stanowczo za długo.

Dzien Dobry Laseczki!!

Kurcze nie wyrobie doczytac, bo musze spadac...

Zapominajka ja bardzo chetnie, bo potrzebuje bata!! Zarzucilam wczesniej temat jak i ktora sie odzywia i w jaki sposob odchudza, ale tenat chyba padl...a jak nasz czerwcowy wypad????????????????????????????

Super, a orientujesz się może, czy mozna stosowac dietę przy karmieniu cyckiem?

dzwoneczka, nie strasz, że nie będzie spotkania :-( Ja już się psychicznie nastawiałam. Trzeba justine zmobilizować, żeby ruszyć z tym do przodu.

reklama
Zobaczcie jaka fajna stronka :-D
Powitanie
Super ta stronka, to jest niezłe:
Z nikim nie lubię chodzić za rączkę !! Uwielbiam: Otwierać szafki, szufladki i wyciągać z nich różne ciekawe rzeczy; zbierać kamyczki, pety i wkładać je do buzi; jeść piasek; zlizywać kurz z mebli; próbować jak smakuje szczotka do czyszczenia toalety; :-D:-D:-D
no cóż całkiem niedługo nas to czeka juz sie boję:szok::-D:-p

Do góry