reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dobrze, że z Kacperkiem już lepiej :tak:
A ja dzisiaj wyeksmitowałam Jasia popołudniu do babci i zostanie tam co najmniej do jutra wieczora, bo tak się paskudnie czuję, ze na nic nie mam siły. Poza tym mówić nie mogę, a Jaś ciągle o coś się pyta... W ogóle z moim gardziłkiem masakra totalna. Tylko Hania szczęśliwa, bo cały dzień sobie ze mną w łóżku przy cycu leży i jej to pasuje :-D

Pytia jakie błogie lenistwo...w łózeczku ze skarbem przy boku...gdyby nie to choróbski:crazy:

Widzę, że na wspominki się tu zbiera:-D. Ja zawsze byłam rockowo - metalowa, przedtem to chyba fasolek słuchałam;-).

Anoli ja z tym chłopcem dokładnie o tym samym powiedziałam. On sam wygląda jak dziecko i pewnie nie zdaje sobie do końca sprawy z tego co się stało:baffled:

Agatkas, dzwoneczka to kiedy zaczynamy?

Cześć baby:-)

A my dzisiaj wstałyśmy UWAGA o 15.18 :-D
Ale dlatego , że poszliśmy spać o 4 rano a Młodej w to mi graj , że mama tak długo śpi wiec przytuliła się do mnie i lulu:tak:

Jeżeli chodzi o tego ojca- dzieciaka to naprawdę masakra i ciekawe czy ta dziewczyna miała na niego dobry wpływ:confused: bo wygląda na cwaniarę..

Ehh te kg tak ich dużo , że masakra ale już za kilka dni zacznę biegać to może szybciej pójdzie;-)

Kucze dziewczyny ja nie pamietam tego zespołu.....ja byłam bardziej za czasów Spice Girls i Backstreet boys hahahah:-D:-D:-D

:-D:-D Wiedziałam, że coś "Nas łączy" :-D:-p u mnie był liderem Nick i Brian :tak:, i też mnuuustwo ich gadżetów w domu było- godzinami nagrywałam ich koncerty, wywiady itp.:-D:-D, żadnego złego słowa nie dałam sobie na nich powiedzieć:zawstydzona/y: :-), ale jak troszkę podrosłam to też jak to starsze pokolenie;-) zajełam się cięższą muzą :-D:-D tj. Aerosmith, Nirvana, no i Metalica :-D:-D of cors :-D:-D:-D

Cześć Słoneczka :-)

A ja dziś w średnim nastroju :-(...mój mały stracił głos ...:-( jak chce popłakać, albo pogugać to albo mu to nie wychodzi, albo taki ma głosik piskliwy, że szok :-(ide dziś z nim do lekarza, zobaczymy co powie :baffled:, moje biedactwo :-( tak mi go żal... dobrze, że chociaż nie gorączkuje, ale ta pogoda u nas to tragedia... bez przerwy sypie i sypie, podobno nawet jeszcze z miesiąc tak ma byc :szok::szok::szok:

Pytia kuruj się skarbie, przesyłam wirtualnie dla Ciebie duużo zdróweczka :tak:

No widzisz Edee:)
A tak poza tym to jestem załamana...moje dziecko nas wykończy jestem zmarnowana psychicznie i fizycznie to juz w ogole....ona nie spi w nocy...wczoraj usnęła o 23 na pól godziny i do okolo 3 dawała czadu, potem o 6 znowu pobudka i krzyk,bo nie ma butli....no i teraz o 8 znowu i dopiero troszke przysnęla.... Szczerze to ja juz nie OGARNIAM.....łaze zdenerwowana, wkur....ona,ale jak ja mam czuc sie dobrze...jak po prostu nie wyrabiam.....
Czesm mam tego wszystkoego dosc....i jeszcze do tego kłóce sie z misiem,bo sie wkurza,ze ja wyzywam i jestem zdenerwowana.......:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
NIE MAM SIŁY....

hej Mamunie:-)
ojoj na jakie wspominki was wzięło:-D:-D ja tam nie szalałam za liderami zespołów ,ale jeden facet spędzał mi sen z powiek....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a mianowicie Jean Claude Van Damme:zawstydzona/y::-D,do tej pory jak go widzę choć ten pan już dość dojrzały to zaciskam kolana:rofl2::-D nie ręczyłabym za siebie jakbym go spotkała na ulicy:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

A tak poza tym to jestem załamana...moje dziecko nas wykończy jestem zmarnowana psychicznie i fizycznie to juz w ogole....ona nie spi w nocy...wczoraj usnęła o 23 na pól godziny i do okolo 3 dawała czadu, potem o 6 znowu pobudka i krzyk,bo nie ma butli....no i teraz o 8 znowu i dopiero troszke przysnęla.... Szczerze to ja juz nie OGARNIAM.....łaze zdenerwowana, wkur....ona,ale jak ja mam czuc sie dobrze...jak po prostu nie wyrabiam.....
Czesm mam tego wszystkoego dosc....i jeszcze do tego kłóce sie z misiem,bo sie wkurza,ze ja wyzywam i jestem zdenerwowana.......:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
NIE MAM SIŁY....

współczuję Kanusia oby sie cos poprawiło,bo zwariujesz:baffled::baffled:
Edee duzo zdrówka dla synusia daj znać jak wrócicie od lekarza

reklama
NIE MAM SIŁY....

Kana biedactwo:-(bardzo współczuję wam...może pogadaj z Miskiem i wyrwij sie na jeden dzień żeby odpocząc, to naprawdę pomaga...

Wiem co mówie bo ostatnie 9 dni byłyśmy same przez 24 godziny non stop i od powrotu mojego męża z nart wychodze po poludniami na zakupy, spacerki....mi to pomaga:tak:
Pewnie wiesz że Twoje zdenerwowanie udziela sie dzidzi:sorry2::sorry2::sorry2:

Karolinko a propos tego noszenia Mariczki...myślałas o zakupie chusty...na tych stronkach znajdziesz dużo fajnych informacji...
www.chusta.pl
http://klubkangura.com.pl/

Ostatnia edycja:
Do góry