reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Dziewczyny, co o tym myslicie? PUDELEK - Największa gwiazda Wielkiej Brytanii? 13-LETNI OJCIEC!
Dziewczyny, co o tym myslicie? PUDELEK - Największa gwiazda Wielkiej Brytanii? 13-LETNI OJCIEC!
Jak dla mnie to TRAGEDIA!!!!!!
Agacia82
Mami :)
Masakra. Ta dyiewcyzna ma 15 lat a wzglada jakby byla o wiele starsza od tego chlopca. Ten chlopiec to dziecko, w ogole jak ona mogla z takim dzieckiem ... . Szkoda slow ... .Dziewczyny, co o tym myslicie? PUDELEK - Największa gwiazda Wielkiej Brytanii? 13-LETNI OJCIEC!
Ostatnia edycja:
edee24
Mama Alanka :-)
Czytałam to wczoraj - jednym słowem - "dzieci rodzą dzieci "...
kana161
Mama "terrorystek" :P
Jak dla mnie masakra jakas,,,,,ten chlopiec wyglada jak 8 latek ....
justyna
Fanka BB :)
hej !!
powygłupiałyśmy sie z Liwią na polku po czym nas zawierucha pogoniła a tak super słoneczko świeciło a teraz sypią taaaaaakie płaty ze szok !!!
Lenka dzis na szczepieniu dzielna bardzo tylko jękneła - twardzielka !!!!
matko a to z tym chłopcem szok ! ta dziewczyna wyglada jak matka obojga ! a on taki dzieciaczek szok !!! ale ja mam znajomą co urodziła jak miała 14 lat ja w tym czasie jeszcze chyba barbie sie bawiłam i wzdychałam do plakatu new kids on the block !
powygłupiałyśmy sie z Liwią na polku po czym nas zawierucha pogoniła a tak super słoneczko świeciło a teraz sypią taaaaaakie płaty ze szok !!!
Lenka dzis na szczepieniu dzielna bardzo tylko jękneła - twardzielka !!!!
matko a to z tym chłopcem szok ! ta dziewczyna wyglada jak matka obojga ! a on taki dzieciaczek szok !!! ale ja mam znajomą co urodziła jak miała 14 lat ja w tym czasie jeszcze chyba barbie sie bawiłam i wzdychałam do plakatu new kids on the block !
Agatkas
Mamusia Zuzolka
dzwoneczka może poodchudzamy się razem? Bo ja oprócz wagi sprzed ciazy mam też baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dużo do oddania;-)
Ja też, ja też!!!!
Agatkas
Mamusia Zuzolka
hej !!
Och ja też bardzo New Kids on The Block kochałam!!! Na ścianie miałam narysowane serce i przyklejone zdjęcie Jordana
reklama