reklama
justyna
Fanka BB :)
hahhahaha
a najlepsze ostatnio brat mi wysłała linka do my space od Jordana to jak sobie go pooglądałam to aż mi na wspominki przyszło itd
kana161
Mama "terrorystek" :P
Kucze dziewczyny ja nie pamietam tego zespołu.....ja byłam bardziej za czasów Spice Girls i Backstreet boys hahahah
Dziewczyny, co o tym myslicie? PUDELEK - Największa gwiazda Wielkiej Brytanii? 13-LETNI OJCIEC!
a wszystko w kraju gdzie antykoncepcja jest zupełnie darmowe...no comments
Kucze dziewczyny ja nie pamietam tego zespołu.....ja byłam bardziej za czasów Spice Girls i Backstreet boys hahahah
to tak jak ja
kana161
Mama "terrorystek" :P
A dokładniej podobła mi sie Brian a z dziewczyn Mel B...... jak sobie o tym przypomne to szok...tyle plakatów wycinków....kaset,,, masakra hahaha
pytia
Dobrze, że z Kacperkiem już lepiej
A ja dzisiaj wyeksmitowałam Jasia popołudniu do babci i zostanie tam co najmniej do jutra wieczora, bo tak się paskudnie czuję, ze na nic nie mam siły. Poza tym mówić nie mogę, a Jaś ciągle o coś się pyta... W ogóle z moim gardziłkiem masakra totalna. Tylko Hania szczęśliwa, bo cały dzień sobie ze mną w łóżku przy cycu leży i jej to pasuje
A ja dzisiaj wyeksmitowałam Jasia popołudniu do babci i zostanie tam co najmniej do jutra wieczora, bo tak się paskudnie czuję, ze na nic nie mam siły. Poza tym mówić nie mogę, a Jaś ciągle o coś się pyta... W ogóle z moim gardziłkiem masakra totalna. Tylko Hania szczęśliwa, bo cały dzień sobie ze mną w łóżku przy cycu leży i jej to pasuje
Myszqa
Ja też się kochałam w Jordanie :-):-):-):-)
reklama