kana161
Mama "terrorystek" :P
Kankiya ty zbereźnico...no Ty Twojemu na pewno nie dasz dzisiaj spokoju..co??? A jak tam zakupione stroje? wykorzystane juz czy nie>>> hahaah
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam Walentynkowo
Jak już tak pisałyście o tym piątku 13 to i ja czułam wcześniej, że coś złego się stanie... no i 4 dni temu zmarł mi dziadek :--(, a wczoraj tego nieszczęsnego 13-tego nie ominął mnie jego pogrzeb :---(, życie jest okropne.... dziadek szedł wieczorem do sklepu (jest, tzn.- BYŁ) już taki troche schorowany, ale mieszka sam na wsi w domu, szedł powoli... sklep zamknęli, on doszedł pod niego przewrucił się i leżał tam całą noc ....:--(o świcie mój znajomy (jak to na wsi) przyjechał pod ten sklep busem z pieczywem i... zobaczył mojego dziadka, cucił go zabrał go do domu (domu dziadka) i poprzykrywał położył do łóżka wezwał karetkę.. była jedna, potem druga bo tej pierwszej czegoś brakło , reanimowali go 2 godziny ... bez rezultatu :--(, tyle wiem z opowiadań rodziny :--(, jakoś nie potrafię się cieszyć z walentynek ...mój G dał mi dziś duuuże pluszowe grające czerwone serducho, a ja nic :--(, smutne myśli tylko zostały ...i żal ...ehhh, sorki, że tak przy dzisiejszym święcie takie rzeczy wypisuję nie ciekawe... plasiam:-(
dziewczyny weszlam tylko by napisac wam ze dagulla z malutkim sa znowu w szpitalu :-( Kacperek ma zapalenie oskrzeli lub pluc:-(