reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kana , Madzienka ... kurde ale ja juz musze się zabrac za ten bajzel bo jutro tesciowa chce przyjechac ... i co? Powie ze ja taka niegospodarna jestem :dry:. No musze musze a siedzie na BB :-p.

Ale nas zasypało - pełno sniegu :baffled:

reklama
Normalnie juz nawet włączyłam zelazko .... no ale mały juz mi sie obudził .... i nici z prasowania ... hmmm co za pech :-D

czesc kochane:-)czytam Was sobie i oko mi leci...co za tydzien jakis,Marysia postanowila nie sypiac...W nocy jedzenie,w kit jedzenie co godzine,maz grypuje wiec sie nie udziela,ja laze jak cien i zasypiam na stojaka;-)Jakbym juz nie dala radzika zajrzec do Was,to laseczki wszytskiego naj z okazji jutra,kochajcie i badzcie koooochane!!!

czesc kochane:-)czytam Was sobie i oko mi leci...co za tydzien jakis,Marysia postanowila nie sypiac...W nocy jedzenie,w kit jedzenie co godzine,maz grypuje wiec sie nie udziela,ja laze jak cien i zasypiam na stojaka;-)Jakbym juz nie dala radzika zajrzec do Was,to laseczki wszytskiego naj z okazji jutra,kochajcie i badzcie koooochane!!!

Kochana trzymaj się Ty bidulko na tym biegunie polarnym i zdrówka dla mężowego życzę!!!:tak:

A ja normalnie w szoku moje dziecię się obudziło zjadło swoją porcję mleczka i dalej lulu:baffled::baffled: zaczynam bać się tej nocki:baffled::baffled:

Oj Kochaniutka no to współczuje....j ówniez zycze mezulkowi powrotu do zdrówka a Tobie wiecej wiecej snu.....:*

Tygrysek,a co do snu naszych maluszków to tak chyba na nie działa pogoda...moaj kruszynka wczoraj calutki dzien oczy jak 5 złotówy,a dzisiaj lula lula i tez tylko karmienie, cycek, butla i dalej ziuziu.....tez sie boje nocy....masakra....

Tygrysek,a co do snu naszych maluszków to tak chyba na nie działa pogoda...moaj kruszynka wczoraj calutki dzien oczy jak 5 złotówy,a dzisiaj lula lula i tez tylko karmienie, cycek, butla i dalej ziuziu.....tez sie boje nocy....masakra....

Przyłączam sie do Was....:-D:-D:-DMam jednak nadzieje ze w ncy nasze szkraby tez będą spały:-p:-p:-p:-p

Witam

Hej;-) głowa mnie tak boli dzisiaj :-:)-(Już drugą kawę piję i nic:-:)-( u nas nocka cudna :tak: jak zwykle mały usnał ok 22 i spal do 6 :30:-D rozumie dziecko że trzeba być dobrym dla rodziców i pozwala nam się wyspac:-D:-D jak wspominalam kiedyś rozpoczęłam nauke samodzielnego spania lub leżenia młodego w łóżeczku i powiem wam że jestem zszokowana jakiego mam pojętego ucznia:szok::szok: w ciągu dnia potrafi nawe godzinke poleżeć jednym ciągiem w łóżeczku gapiąc sie na miśki i na karuzelę i gadając do nich:zawstydzona/y: jak tylko zaczyna troche marudzić podchodzę do niego pogłaszcze go porozmawiam i odchodze a on dalej gada z miśkami:-) wreszcie w spokoju mogę posprzątać wypić gorącą kawę:sorry2::sorry2:i już nawet z 3 razy usnął sam w łóżeczku bo do teraz usypiał na rączkach w trakcie karmienia przewaznie:zawstydzona/y: dosłownie chodzę dumna jak paw że moje dziecko takie podatne na nauki mamusi:-D:-D

moja mala tez sama potrafi lezec w lozeczku i sie bawic;-):tak:

Dziewczynki moje kochane a jak planujecie spędzić ten jutrzejszy walentynkowy dzionek czy też wieczór???;-) kurcze my byśmy chcieli gdzieś sobie wyjść do restauracji potem jakiś spacerek czy kino ale niestety nie mamy z kim zostawić Filipka:-( i dupa pewnie sie skonczy na kolacji w domku ale może jakieś świece winko i te sprawy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2: Są takie fajne knajpki w Łodzi specjalnie dla rodziców z dziećmi przeznaczone wyposażone w przewijaki i podobne wygody dla dzieci nawet w jednej sa kelnerzy poprzebierani za różne bajkowe postacie ale z takim maluszkiem to jeszcze za wczesnie gdzies wychodzic:-(

Tygrysku ja moja mala juz po restauracjach ciagam od miesiaca:-D:-D:-D, juz dwa razy z nami byla

Olcia trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze;-)

Marzycielko gratulacje dla meza:tak:

Blizniaki z takimi kawalerami jak twoi synowie napewno beda super walentynki

Kana , Agacia ja tez mam bajzel i nic mi sie nie chce.
ja juz wrocilam do pracy, co pare godzin przyjezdzam karmic corcie, a... przypomnialam sobie czy ktoras z Was karmiaca mama tez juz dostala okres?, ja dostalam wczoraj i nic mnie nie bolalo, po tylu latach comiesiecznej mordegi w koncu spokoj:-), ile ja sie tabletek nalykalam ja @ przychodzila:-(, mam nadzieje ze tak juz zostanie:baffled:.

Witam wieczorową porą :)

tygrysku - gratulacje dla pojętnej pociechy :-D A w restauracji tez już byliśmy z małą raz i nawet było ok.

dzien szczególny ale po ostataniej rozmowie z moim D nie sadze żeby cos było lepiej bo tak bezczelny to jeszcze nie byl....szkoda gadać na nasza rocznice slubu nawet zyczeń mi nie zlożył
ale Wam wszystkim zycze udanych Walentynek,na pewno będą wyjątkowe bo w powiekszonym gronie :-p

Widzę Ola, że u Ciebie tez ostatnio z połowicą pod górkę. No u nas tez powiewu romantyzmu na jutro nic nie zapowiada. Aczkolwiek mam prezent i kartkę dla mojego, przygotowałam jeszcze przed ostatnią kłótnią. No i chyba dam mu jutro, a co tam...

do brennej o ile nas nie zasypie !!! a spotkanie to koniecznie musimy zoraganizowac koło wiosny Agatkas, Zozakoza i kto tam jeszcze z okolicy jest ??

No my z edee z Cieszyna. A spotkanko na wiosnę super pomysł!

He he, ja też dołączam do "bajzlowych" mam :-D W dzień mała jeśli śpi to po kilka, kilkanaście minut, a wieczorem czy w nocy to trochę głupio sprzątać i budzić innych :-D Pocieszam się, że jeszcze trochę i będzie lepiej :-)

reklama
Pytia koniecznie trzeba !!

a znajomi dzownili ze nie idzie dojechać tam gdzie mieliśmy zarezerwowane i znaleźli co innego ! kurde co za pogoda, wiecznie na dupie a jak juz gdzies sie chce jechać to pogoda do bani ! ale nie poddajemy sie i jedziemy do nich !

Do góry