dzwoneczka
Fanka BB :)
Tygrysek gratuluje sukcesow Oby tak dalej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ależ zapraszam;-) może jak maluszek zobaczy jakie Filipek postępy robi to zrobi się jemu wstyd i tez będzie się chętnie edukował gorzej jak Fifi zobaczy jak można dać fajnie czadu i mi się rozpuściTygrysku gratuluję, ja się chyba zgłoszę na korepetycje do Ciebie, bo moje dziecię daje mi ostro w kość...
Moze ta nocka taka bo 13-ty;-), żarcikWitam w piątek trzynastego:-):-)
U nas nocka "rewelacja" o północy godzina przerwy , a od trzeciej masakra, dopiero teraz zasnął. Cały wczorajszy dzień był męcący:-(.
Odnośnie wczorajszego tematu, ja bardzo uważam co jem:-( zero: kawy, gazowanych, drobiu, cytrusów, śmietany , przypraw , dań gazopędnych i zero słodyczy :---( tylko biszkopty. Tomcio i tak się napina i okropnie pryta choć dostaje espumisan 4x5kropli.
Zobacz załącznik 114642
Jutro Tomcio kończy 8 tygodni:-):-)
Kochana, dałabys rade bo nie miałabys innego wyjścia, a dzielna nie jestem czasem sie rozklejam.Witajcie kochane,
blizniaki jak czytam, że ty jesteś taka dzielna - praktycznie wszystko sama, to cię autentycznie podziwiam. Ja bym nie dała rady.
Idę bo szef mnie wzywa ...
Pytia bedzie dobrze, moze włąśnie mąż wykorzysta okazję i jakoś miło Cię zaskoczyCześć dziewuszki
Ależ sypie u nas i syyyyypie A mnie się tak już chce wiosny...
Jutro Walentynki, a u nas chyba szczytem romantyzmu będzie to, że zaczniemy ze sobą gadać normalnie Ech....
W dodatku dzisiaj Jasiek obudził się z katarem - to raz, a dwa, okazało się, że ma lambrie :-(U mężowego w pracy kryzysowo napięta atmosfera. Normalnie, jak się sypie, to wszystko wokół, nie tylko śnieg...
Dobrze zrozumiałam? Do Brennej? To może zahaczycie o Cieszyn, to rzut beretem.
Gratuluję wspaniałego i pojętnego ucznia, oby tak dalej;-)Hej;-) głowa mnie tak boli dzisiaj :--(Już drugą kawę piję i nic:--( u nas nocka cudna jak zwykle mały usnał ok 22 i spal do 6 :30 rozumie dziecko że trzeba być dobrym dla rodziców i pozwala nam się wyspac jak wspominalam kiedyś rozpoczęłam nauke samodzielnego spania lub leżenia młodego w łóżeczku i powiem wam że jestem zszokowana jakiego mam pojętego ucznia w ciągu dnia potrafi nawe godzinke poleżeć jednym ciągiem w łóżeczku gapiąc sie na miśki i na karuzelę i gadając do nich jak tylko zaczyna troche marudzić podchodzę do niego pogłaszcze go porozmawiam i odchodze a on dalej gada z miśkami:-) wreszcie w spokoju mogę posprzątać wypić gorącą kawęi już nawet z 3 razy usnął sam w łóżeczku bo do teraz usypiał na rączkach w trakcie karmienia przewaznie dosłownie chodzę dumna jak paw że moje dziecko takie podatne na nauki mamusi
Pozdrawiam cieplutko "gwiazdy" bloga!Dzien Dobry
Wchodze dzis na onet a tu prosze - znajomy Tata Oliwki)
Obalona prawda o emigrantach
Wyzwanie dla "Emigrantow" i "Wyspiarzy" - uwaga dla intelektualistow, indywidualistow))
I pomyslec, ze w sobote pilam gin z tonikiem z jego szklanki;-)
Onet.pl Wiadomości
and here we are
Londyn - miasto w Anglii