reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Tygrysku gratuluję, ja się chyba zgłoszę na korepetycje do Ciebie, bo moje dziecię daje mi ostro w kość...
Ależ zapraszam;-) może jak maluszek zobaczy jakie Filipek postępy robi to zrobi się jemu wstyd i tez będzie się chętnie edukował:-D gorzej jak Fifi zobaczy jak można dać fajnie czadu i mi się rozpuści:-D

Witam w piątek trzynastego:-):-)

U nas nocka "rewelacja":no::no: o północy godzina przerwy :wściekła/y: , a od trzeciej masakra:wściekła/y::wściekła/y:, dopiero teraz zasnął:baffled:. Cały wczorajszy dzień był męcący:-(.
Odnośnie wczorajszego tematu, ja bardzo uważam co jem:-( zero: kawy, gazowanych, drobiu, cytrusów, śmietany , przypraw , dań gazopędnych i zero słodyczy :-:)-:)-( tylko biszkopty. Tomcio i tak się napina i okropnie pryta choć dostaje espumisan 4x5kropli.
Zobacz załącznik 114642
Jutro Tomcio kończy 8 tygodni:-):-)
Moze ta nocka taka bo 13-ty;-), żarcik
Moze to prezenie włąsnie po espumisanie? Nasza np. nie moze ani kropelek ani koperku, bo dopiero wtedy jest jazda, a co do diety to jem prawie wszystko, poza gazowanymi i wzdymajacymi.

Witajcie kochane,
blizniaki jak czytam, że ty jesteś taka dzielna - praktycznie wszystko sama, to cię autentycznie podziwiam. Ja bym nie dała rady.
Idę bo szef mnie wzywa ...
Kochana, dałabys rade bo nie miałabys innego wyjścia, a dzielna nie jestem czasem sie rozklejam:-D.
Wymagający ten Twój Szefunio:-)

Cześć dziewuszki :)
Ależ sypie u nas i syyyyypie :szok: A mnie się tak już chce wiosny...
Jutro Walentynki, a u nas chyba szczytem romantyzmu będzie to, że zaczniemy ze sobą gadać normalnie:zawstydzona/y: Ech....
W dodatku dzisiaj Jasiek obudził się z katarem - to raz, a dwa, okazało się, że ma lambrie :-(U mężowego w pracy kryzysowo napięta atmosfera. Normalnie, jak się sypie, to wszystko wokół, nie tylko śnieg...

Dobrze zrozumiałam? Do Brennej? To może zahaczycie o Cieszyn, to rzut beretem.
Pytia bedzie dobrze, moze włąśnie mąż wykorzysta okazję i jakoś miło Cię zaskoczy:tak:

Hej;-) głowa mnie tak boli dzisiaj :-:)-(Już drugą kawę piję i nic:-:)-( u nas nocka cudna :tak: jak zwykle mały usnał ok 22 i spal do 6 :30:-D rozumie dziecko że trzeba być dobrym dla rodziców i pozwala nam się wyspac:-D:-D jak wspominalam kiedyś rozpoczęłam nauke samodzielnego spania lub leżenia młodego w łóżeczku i powiem wam że jestem zszokowana jakiego mam pojętego ucznia:szok::szok: w ciągu dnia potrafi nawe godzinke poleżeć jednym ciągiem w łóżeczku gapiąc sie na miśki i na karuzelę i gadając do nich:zawstydzona/y: jak tylko zaczyna troche marudzić podchodzę do niego pogłaszcze go porozmawiam i odchodze a on dalej gada z miśkami:-) wreszcie w spokoju mogę posprzątać wypić gorącą kawę:sorry2::sorry2:i już nawet z 3 razy usnął sam w łóżeczku bo do teraz usypiał na rączkach w trakcie karmienia przewaznie:zawstydzona/y: dosłownie chodzę dumna jak paw że moje dziecko takie podatne na nauki mamusi:-D:-D
Gratuluję wspaniałego i pojętnego ucznia, oby tak dalej;-)

Justynka, ale Wam zazdroszcze wspólnego weekendu, ja niestety walentynki spędzam tylko z dzieciaczkami.
Dzwoneczko, gratulki dla kolegi i oby tak dalej

Dzien Dobry:)
Wchodze dzis na onet a tu prosze - znajomy Tata Oliwki:))

Obalona prawda o emigrantach:)

Wyzwanie dla "Emigrantow" i "Wyspiarzy" - uwaga dla intelektualistow, indywidualistow:)))

I pomyslec, ze w sobote pilam gin z tonikiem z jego szklanki:-D;-):rofl2:

Onet.pl Wiadomości

and here we are:)

Londyn - miasto w Anglii
Pozdrawiam cieplutko "gwiazdy" bloga!
Faktycznie Dzwoneczko "stateczni rodzice"
tylko ten uśmiech zawadiacki zdradza charakterek mamusi :rofl2:

Ja mam dzisiaj prawdziwy piątek "13" :baffled:. Mały marudny, a do tego wybiło mi z kibelka:crazy: i muszę czekać, aż mezowy przywiezie to ustrojstwo do przetykania:-:)no:. Fuj.

Blizniaki ja bym nie dała rady. Jak pomyślę sobie, że masz 3 dzieci, to normalnie aż mi się wierzyć nie chce, że można sobie radzić. Ja mam z 1 problemy...

Witam mamuśki Piątkowo trzynastkowo :-):-):-)

U nas bez wiekszych"przeżyc" poki co... w nocy malutak zasneła o 24 i obudziła sie o 5:30 na jedzonko i potem spała jeszcze do 9....ale wczoraj cały dzien nie zmróżyła oczka...za to dzisiaj poki co spi i mamy troszke czasu dla siebie, dla sprzatania i takich tam...hahaah

Tygrysku zazdroszcze takich nocek..kurcze mi tez by sie takie korepetycje pzydały,chociaz nie bede narzekała,bo bywało gorzej...
Bliźniaki dla Ciebie faktycznie ogromny szacunek...jestem pełna podziwu...masakra, ja bym z trójka oszalała:p hahaha

reklama
Dziewczynki moje kochane a jak planujecie spędzić ten jutrzejszy walentynkowy dzionek czy też wieczór???;-) kurcze my byśmy chcieli gdzieś sobie wyjść do restauracji potem jakiś spacerek czy kino ale niestety nie mamy z kim zostawić Filipka:-( i dupa pewnie sie skonczy na kolacji w domku ale może jakieś świece winko i te sprawy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2: Są takie fajne knajpki w Łodzi specjalnie dla rodziców z dziećmi przeznaczone wyposażone w przewijaki i podobne wygody dla dzieci nawet w jednej sa kelnerzy poprzebierani za różne bajkowe postacie ale z takim maluszkiem to jeszcze za wczesnie gdzies wychodzic:-(

Do góry