reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Tygrysku gratuluję, ja się chyba zgłoszę na korepetycje do Ciebie, bo moje dziecię daje mi ostro w kość...
Ależ zapraszam;-) może jak maluszek zobaczy jakie Filipek postępy robi to zrobi się jemu wstyd i tez będzie się chętnie edukował:-D gorzej jak Fifi zobaczy jak można dać fajnie czadu i mi się rozpuści:-D

Witam w piątek trzynastego:-):-)

U nas nocka "rewelacja":no::no: o północy godzina przerwy :wściekła/y: , a od trzeciej masakra:wściekła/y::wściekła/y:, dopiero teraz zasnął:baffled:. Cały wczorajszy dzień był męcący:-(.
Odnośnie wczorajszego tematu, ja bardzo uważam co jem:-( zero: kawy, gazowanych, drobiu, cytrusów, śmietany , przypraw , dań gazopędnych i zero słodyczy :-:)-:)-( tylko biszkopty. Tomcio i tak się napina i okropnie pryta choć dostaje espumisan 4x5kropli.
Zobacz załącznik 114642
Jutro Tomcio kończy 8 tygodni:-):-)
Moze ta nocka taka bo 13-ty;-), żarcik
Moze to prezenie włąsnie po espumisanie? Nasza np. nie moze ani kropelek ani koperku, bo dopiero wtedy jest jazda, a co do diety to jem prawie wszystko, poza gazowanymi i wzdymajacymi.

Witajcie kochane,
blizniaki jak czytam, że ty jesteś taka dzielna - praktycznie wszystko sama, to cię autentycznie podziwiam. Ja bym nie dała rady.
Idę bo szef mnie wzywa ...
Kochana, dałabys rade bo nie miałabys innego wyjścia, a dzielna nie jestem czasem sie rozklejam:-D.
Wymagający ten Twój Szefunio:-)

Cześć dziewuszki :)
Ależ sypie u nas i syyyyypie :szok: A mnie się tak już chce wiosny...
Jutro Walentynki, a u nas chyba szczytem romantyzmu będzie to, że zaczniemy ze sobą gadać normalnie:zawstydzona/y: Ech....
W dodatku dzisiaj Jasiek obudził się z katarem - to raz, a dwa, okazało się, że ma lambrie :-(U mężowego w pracy kryzysowo napięta atmosfera. Normalnie, jak się sypie, to wszystko wokół, nie tylko śnieg...

Dobrze zrozumiałam? Do Brennej? To może zahaczycie o Cieszyn, to rzut beretem.
Pytia bedzie dobrze, moze włąśnie mąż wykorzysta okazję i jakoś miło Cię zaskoczy:tak:

Hej;-) głowa mnie tak boli dzisiaj :-:)-(Już drugą kawę piję i nic:-:)-( u nas nocka cudna :tak: jak zwykle mały usnał ok 22 i spal do 6 :30:-D rozumie dziecko że trzeba być dobrym dla rodziców i pozwala nam się wyspac:-D:-D jak wspominalam kiedyś rozpoczęłam nauke samodzielnego spania lub leżenia młodego w łóżeczku i powiem wam że jestem zszokowana jakiego mam pojętego ucznia:szok::szok: w ciągu dnia potrafi nawe godzinke poleżeć jednym ciągiem w łóżeczku gapiąc sie na miśki i na karuzelę i gadając do nich:zawstydzona/y: jak tylko zaczyna troche marudzić podchodzę do niego pogłaszcze go porozmawiam i odchodze a on dalej gada z miśkami:-) wreszcie w spokoju mogę posprzątać wypić gorącą kawę:sorry2::sorry2:i już nawet z 3 razy usnął sam w łóżeczku bo do teraz usypiał na rączkach w trakcie karmienia przewaznie:zawstydzona/y: dosłownie chodzę dumna jak paw że moje dziecko takie podatne na nauki mamusi:-D:-D
Gratuluję wspaniałego i pojętnego ucznia, oby tak dalej;-)

Justynka, ale Wam zazdroszcze wspólnego weekendu, ja niestety walentynki spędzam tylko z dzieciaczkami.
Dzwoneczko, gratulki dla kolegi i oby tak dalej

Dzien Dobry:)
Wchodze dzis na onet a tu prosze - znajomy Tata Oliwki:))

Obalona prawda o emigrantach:)

Wyzwanie dla "Emigrantow" i "Wyspiarzy" - uwaga dla intelektualistow, indywidualistow:)))

I pomyslec, ze w sobote pilam gin z tonikiem z jego szklanki:-D;-):rofl2:

Onet.pl Wiadomości

and here we are:)

Londyn - miasto w Anglii
Pozdrawiam cieplutko "gwiazdy" bloga!
Faktycznie Dzwoneczko "stateczni rodzice"
tylko ten uśmiech zawadiacki zdradza charakterek mamusi :rofl2:

Ja mam dzisiaj prawdziwy piątek "13" :baffled:. Mały marudny, a do tego wybiło mi z kibelka:crazy: i muszę czekać, aż mezowy przywiezie to ustrojstwo do przetykania:-:)no:. Fuj.

Blizniaki ja bym nie dała rady. Jak pomyślę sobie, że masz 3 dzieci, to normalnie aż mi się wierzyć nie chce, że można sobie radzić. Ja mam z 1 problemy...

Witam mamuśki Piątkowo trzynastkowo :-):-):-)

U nas bez wiekszych"przeżyc" poki co... w nocy malutak zasneła o 24 i obudziła sie o 5:30 na jedzonko i potem spała jeszcze do 9....ale wczoraj cały dzien nie zmróżyła oczka...za to dzisiaj poki co spi i mamy troszke czasu dla siebie, dla sprzatania i takich tam...hahaah

Tygrysku zazdroszcze takich nocek..kurcze mi tez by sie takie korepetycje pzydały,chociaz nie bede narzekała,bo bywało gorzej...
Bliźniaki dla Ciebie faktycznie ogromny szacunek...jestem pełna podziwu...masakra, ja bym z trójka oszalała:p hahaha

reklama
Dziewczynki moje kochane a jak planujecie spędzić ten jutrzejszy walentynkowy dzionek czy też wieczór???;-) kurcze my byśmy chcieli gdzieś sobie wyjść do restauracji potem jakiś spacerek czy kino ale niestety nie mamy z kim zostawić Filipka:-( i dupa pewnie sie skonczy na kolacji w domku ale może jakieś świece winko i te sprawy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2: Są takie fajne knajpki w Łodzi specjalnie dla rodziców z dziećmi przeznaczone wyposażone w przewijaki i podobne wygody dla dzieci nawet w jednej sa kelnerzy poprzebierani za różne bajkowe postacie ale z takim maluszkiem to jeszcze za wczesnie gdzies wychodzic:-(

Do góry