eager
MAJOWA MAMA 06` Zadomowiona(y)
anglosasi widac maja inne spojzenie na diete matki karmiącej ;-)Eager ja na pierwszy obiad po porodzie dostałam gotowany groszek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
anglosasi widac maja inne spojzenie na diete matki karmiącej ;-)Eager ja na pierwszy obiad po porodzie dostałam gotowany groszek
Ja dziewczyny jem wszystko, wszystkie cytrusy, owoce, soki, gazowaną wode i inne napoje(choc te rzadko bo nie lubię) :-)
Tośka nie ma żadnych wysypek, uczuleń a o kolkach zapomniałysmy jakies 10 dni temu :-)...no moze miałabym opory, żeby zjeśc grochówkę(choć mojej siostrze w szpitalu w australi podali jako pierwsza zupke po porodzie ;-))i bigos :-)
Agatkas najwazniejsze żeby dzidzia miała głowke na wysokości piersi....ja korzystałam z dużej poduchy i mojej Julci ta pozycja bardzo pasowałaszkoda że pokarm skonczył się
Katalog wygodnych pozycji - spod pachy
Wyślij mi adres mailowy to prześlę Ci intrukcję może pomoże Wam!!!!Trzymam kciuki:-)
Marzycielko wielkie gratulacje dla mężusia!!!!Teraz trzymamy kciuki za znalezienie pracki!!!!
Madzieńko mój adres: ajedrusyna@op.pl
Poproszę tą instrukcję
hej !
hura jedziemy na wekend do Brennej ! pierwszy Lenkowy wyjazd