dzwoneczka
Fanka BB :)
Renia wysciskaj malutka od nas!!
A to ;-) od Nikodema
Ale pustki dzisiaj
A to ;-) od Nikodema
Ale pustki dzisiaj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie martw sie na zapas, bedzie ok. No a z chrzcinami to współczuję tej roboty.A ja dzisiaj w trochę gorszym nastroju. Byliśmy w Poradnii Wczesnej Interwencji w sprawie dźwigania główki - szczegóły na wątku o opiece. Zaraz lecę na zakupy, bo w niedzielę te chrzciny. W dodatku niespecjalnie dobrze się ostatnio czuję, jakaś taka dziwnie słaba jestem i ciągle boli mnie głowa. Zrobiłam sobie morfologię i jest ok, więc nie wiem, z czego to A tu tyle roboty... A mąż w pracy, a jutro ma studia. Dobrze, że jest moja mama, bo bym chyba ześwirowała...
Kurcze ja mojej jeszcze wcale nie obcinałam u stóp, bo wydaje mi się ze cały czas malutkie i nie rosną, za to u rąk rosną bardzo szybko.Dzien Dobry Wszystkim)
Ja tylko na chwilke, mojemu dzidziowi chyba wrastaja paznokietki u stop!!!
Ma tak gleboko osadzone te paznokietki, ze nie wiem co to bedzie:-( Pojdziemy do lekarza w poniedzialek...
Blizniaki a widzisz pisalam, nie rycz i powiedz jak to poszukamy razem...bo to przez siec tak?? Co dwie glowy to nie jedna a pewnie jeszcze kilka mam by sie znalazlo...
Renia gratuluję, niezłego masz pulpecika w domku:-)Witam mamuski
Musze sie pochwalic moja mala dzisiaj konczy dwa miesiace i wazy juz 6400,
Musze sie pochwalic moja mala dzisiaj konczy dwa miesiace i wazy juz 6400,
Kurcze ja mojej jeszcze wcale nie obcinałam u stóp, bo wydaje mi się ze cały czas malutkie i nie rosną, za to u rąk rosną bardzo szybko.
Dziewczyny a ja zrobiłam gorszą rzecz. Obcięłam Hani za krotko paznokietek u rączki na duzym palcu i zrobiła jej sie ropka:-( Nie wiem co z tym zrobic jest zaczerwienione chciałam przemyc gazikiem leko ale darła sie w niebo głosy:-(. Taka jestem na siebie zła i nie moge przestac o tym mysłec. Jak myslicie nie ruszac tego i zejdzie czy czyms przemywac? Narazie daje jej ta raczke do ssaniajak jest głodna i jeszcze tak bardzo nie płacze za jedzonkiem. Pomyslałam ze slina moze pomóc